Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Nőtt a DS 3 CROSSBACK E-TENSE hatótávja

2021. november 26. - Antalfy Krisztina

Elektrifikációs stratégiája eredményeként a DS Automobiles az elektromos hajtásláncokat is kínáló márkák között a legalacsonyabb CO2 átlaggal büszkélkedhet (a 2021 szeptemberéig regisztrált gépkocsik átlagos CO2-kibocsátása 102 g/km a WLTP ciklus szerint). A márka eladásainak 1/3-a elektromos, vagy plug-in hibrid gépkocsi. Ez az arány Magyarországon még magasabb. A DS felgyorsítja ezt a folyamatot: 2024-től minden új modellje 100%-ban elektromos lesz._ak_2098_cz.jpg

A DS kínálat első elektromos modellje az új modellévben (2021. novemberi gyártástól) a valós hatótávot növelő műszaki fejlesztéseket kapott. A 2019-ben bemutatott DS 3 CROSSBACK E-TENSE WLTP ciklus szerinti autonómiája immár 341 km, ami 7%-os hatótávnövekedést jelent.  

A fejlesztés során a DS 3 CROSSBACK E-TENSE valós használata volt fókuszban. A hőszivattyút nedvességérzékelővel látták el, így növelve hatásfokát. A szériában kínált hőszivattyú a hőt kompresszió által állítja elő. Segítségével jelentősen csökken az energiafogyasztás.

A Formula E bajnok csapattal közös fejlesztés során az áttételi arányt is optimalizálták a mérnökök annak érdekében, hogy a DS 3 CROSSBACK E-TENSE hatásfoka tovább növekedjen._80i3721_cz.jpgA valós használatban mért hatótávnövekedés további kulcsa az új 17”-os „Class A” Continental gumiabroncsok alkalmazása volt. A 215/60 R 17 96H méretű Continental EcoContact 6Q új high-tech szilika technológiával készül, aminek köszönhetően javul a gördülési ellenállás és csökken a zajkibocsátás is.

A DS 3 CROSSBACK E-TENSE szériában 100 kW (DC) töltővel és 11 kW (AC) fedélzeti töltővel, már alapkivitelben is gazdag felszereltséggel (könnyűfém felnik, tempomat, bőrkormány, automata klímaberendezés, Mirror Screen rendszer, elektrokróm visszapillantótükör…) kapható 13 200 000 Ft-os listaártól.

Az importőr a listaárból 1 millió Ft kedvezményt ad, valamint 5 év/100 000 km kiterjesztett garanciát (az akkumulátorra vonatkozó 8 év/160 000 km garancia mellett)._ak_2058_cz.jpgA DS Automobiles

Az 1955-ben üstökösként feltűnt DS avantgárd szellemisége által inspirált DS márka 2015-ben született meg azzal a céllal, hogy a francia luxus hagyományait átültesse az autóiparba. A DS Automobiles a Stellantis francia prémium márkája.

Az önkifejezést és az új technológiákat kereső ügyfélkörnek szánt új generációs DS modellek a kifinomultságot és a csúcstechnológiát ötvözik. A DS 7 CROSSBACK, a DS 3 CROSSBACK a DS 4 és a DS 9 modellekkel a DS hat nemzetközi forgalmazású modellből álló paletta felépítését kezdte meg, amelynek minden tagja elérhető elektromos, vagy hibrid változatban (E-TENSE név alatt).

A kétszeres Formula E bajnok DS Automobiles az elektrifikáció egyik éllovasa, kinálatában tisztán elektromos és akár 360 LE-s 4x4hajtású plug-in hibrid modellek is megtalálhatók. A márka 2024-től kizárólag tisztán elektromos autókat mutat be. A DS nem csak modelljein, hanem az ONLY YOU szolgáltatási programon keresztül is kivételes kapcsolatot ápol ügyfeleivel. A 41 országban jelen lévő DS márka saját kereskedőhálózatot épít ki, amely már 400 DS STORE-ból áll.

További információ:
dsautomobiles.hu

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

PosterStore.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr8016765552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása