Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Így teremts pillanatok alatt karácsonyi hangulatot otthonodban

2021. december 08. - Antalfy Krisztina

Varázslatos kiegészítők a BIANO-tól

Az ünnepekre való készülődést nem lehet elég korán kezdeni. Megpróbálhatjuk eltolni, az utolsó pillanatra hagyni, ám az üzleteknek köszönhetően már mindenhol ott bujkál a karácsony szelleme. Elkerülhetetlen, hogy előbb-utóbb fejest ne ugorjunk a koszorúk, fényfüzérek, a csillogó kirakatok, a mézeskalács illatú utcák és az ünnepi dekorációk kavalkádjába. Ám mielőtt felvásárolnád a boltok teljes kínálatát, hoztunk neked néhány hasznos tippet, amivel könnyedén meghitté varázsolhatod otthonod.
manzara_1.jpg

Az adventi hangulat nem egy megfogható dolog, inkább több érzés egyvelege, ami mindig akkor zuhan ránk, amikor nem is várnánk. Ez a semmivel sem összehasonlítható boldog légkör persze nem jön magától, meg kell teremtenünk magunknak, ami gyakran nagyon nehéz. Gyerekként még tele vagyunk izgalommal, lázas készülődéssel, derűs pillanatokkal, ám ahogy idősebbek leszünk, a varázslat szép lassan szertefoszlik, a karácsony pedig inkább válik teherré, mint valódi örömmé. De akkor mégis mi tehetünk, hogy a december egyet jelentsen a boldog ünnepvárással?

Első körben mondjuk nézz szét a Biano weboldalán, ahol könnyedén megtalálod a karácsonyi készülődéshez szükséges legszebb lakásdekorációkat és ünnepi kiegészítőket!giphy_164.gif

1. Bátran légy kreatív!

Az ünnepi hangulathoz elengedhetetlen, hogy megváltoztassuk egy kicsit a környezetünket kívül-belül egyaránt. Ehhez azonban nem szükséges a teljes lakást átrendezni, méregdrága dolgokat beszerezni. Kis kreativitással és a Biano oldalán fellelhető karácsonyi díszekkel, egyedi dekorációkkal könnyedén feldobhatod még a legridegebb sarkot is a lakásban.
00017238_1.jpg

Itt nézz szét:
https://www.biano.hu/termekek/karacsonyi-figurak

2. Szerezz be néhány új szépséget

A legjobb módja, hogy átadjuk magunkat a készülődésnek, ha mi magunk készítjük a karácsonyfa díszeket, girlandokat, koszorúkat. Ezek lehetnek régiek vagy újak, nagyszüleinktől örökölt darabok, esetleg kézzel készültek, a lényeg ugyanaz, vigyenek egy kis melegséget otthonunkba a hideg, téli napokon. Ám ha idén már semmi erőd a hosszú órákig tartó kreatív alkotói munkához, válassz az otthonod stílusához tökéletesen illő karácsonyi koszorút a Biano oldaláról.
ems778.jpg

Itt nézz szét:
https://www.biano.hu/termekek/karacsonyi-koszoruk

3. Ne dob ki, inkább hasznosítsd újra

Add át magad a karácsonyi hangulatnak, szórj szét otthonodban néhány illatos narancs, citrom mandarin héjat, vágj cikkekre pár gyümölcsöt, szárítsd ki a radiátor tetején, kályha közelében, majd tűzdeld tele szegfűszeggel, illatos fahéj rudakkal. A szárított gyümölcs szeleteket igazán jól mutatnak a karácsonyfán, a csomagoló papírokon és az ünnepi asztalon. És ha már ennyire rajongsz a természetes karácsonyi díszekért, alapanyagokért, akkor a te nappalidból sem hiányozhatnak a Biano oldalán található bájos karácsonyi dekorációk.
karacsony_1.jpgItt nézz szét:
https://www.biano.hu/termekek/karacsonyi-figurak

4. Vigyél fényt a sötétségbe

Egy fényfüzér vagy fényoszlop a teraszon, néhány meleg színű égősor a nappaliban csodás hangulatot képes árasztani. De már néhány feleslegessé vált befőttes üveg, rég kidobásra ítélt mécsestartó is elég, hogy saját kezűleg elkészítsük az idei karácsony legszebb ünnepi fényeit. A tökéletes varázslat megteremtése érdekében a fényfűzérek és égősorok mellé szerezz még be pár illatgyertyát, melyek Szenteste elhozzák számodra gyermekkorod legszebb karácsonyait.
karacsony_biano.jpgItt nézz szét:
https://www.biano.hu/termekek/karacsonyi-gyertyak

5. Ne feledkezz meg a vacsora asztalról sem

Ha igazán különleges díszítést szeretnél az idei terítékhez, készíts saját kezűleg adventi koszorút, a megszokott szalvétából hajtogass karácsonyfát, műanyag poharakból ragassz hóembert, a hagyományos asztalterítőt pedig dobd fel pár újrahasznosítható téli terméssel: fenyőtoboz, dióhéj, fenyőág, csillámporral befújt száraz gallyak. Azonban még a legszebb asztali dekoráció sem az igazi karácsonyi asztalterítő nélkül.
f448a3508f7452bbb845b0fe62ecb81ffc3c7d7c-1000x1000.jpegItt nézz szét:
https://www.biano.hu/termekek/karacsonyi-teritok

6. Süss-főzz közösen a kicsikkel

Legyen az mézeskalács, kuglóf vagy habcsók, kizárólag nagymamánk receptje alapján készüljön, és persze együtt a család legkisebb tagjaival. A kicsik ugyanis imádnak kézműveskedni, besegíteni szüleiknek, nagyszüleiknek a készülődésbe. Adjuk hát meg nekik az örömöt, hogy közösen élhessék meg ezeket a gyönyörű pillanatokat, amik biztosan örökre megmaradnak majd az emlékezetükben. Ehhez azonban nem árt ha beszerzünk néhány jó minőségű konyhai kiegészítőt is.
tescoma-delicia-kekszpecset-4-db.jpgItt nézz szét:
https://www.biano.hu/termekek/sutes

7. A karácsonyfát se hagyd ki a jóból

Aprócska faág, vagy plafonig érő óriás, mindegy, csak szeretettel vegyük körül és örömmel díszítsük. S bár a karácsonyfa díszek divatja évről-évre változik, az örökzöld pirossal és a csillogó arannyal sosem lőhetünk mellé, hiszen ezek a színek bármilyen stílussal remekül párosíthatók és minden árnyalathoz tökéletesen illenek. Ráadásul a ragyogó arany gömbökkel feldíszített fa ízléses és tökéletes főszereplője lehet bármilyen otthonnak.

karacsony_2.jpgItt nézz szét:
https://www.biano.hu/termekek/karacsonyfadiszek

8. Végül jöjjön a jól megérdemelt pihenés

Az adventi időszak a legtöbb ember számára rendkívül stresszes, ezért a nagy hajrában egyszerűen muszáj időt szakítani a pihenésre, hisz ha te nem vagy boldog és kipihent, akkor a családod többi tagja sem lesz az. Vegyél hát vissza a sebességből, lassíts le és élvezd ki mindazt, amit a karácsony kínál számodra. A legjobb választás egy hosszú és fárasztó nap végén, ha elterülsz a Biano pihe-puha ágytakarói és díszpárnái közt.
nevtelen_106.pngItt nézz szét:
https://www.biano.hu/termekek/takarok-es-pledek

 Mesés készülődést a Biano-val!

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

PosterStore.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr4616777524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása