Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Egyelőre kevesebbet költenek gyűrűre a párok

2021. május 06. - Antalfy Krisztina

Videós konzultációt is kérhetünk gyűrűpróba helyett

Jelentős visszaesést hozott a 2020-as év az ékszergyártás területén is, legfőképpen azért, mert a korlátozások miatt rengeteg esküvőt el kellett halasztani, de a megvásárolt karikagyűrűk átlagára is jelentősen csökkent ebben az időszakban, mert az emberek bizonytalanságban voltak. Idősebb Feil Attila ékszerszakértő szerint már látszik a fény az alagút végén, és idén nyárra már megnövekedett keresletre számítanak. Mint mondta, új jelenség az iparágban, hogy egyre többen rendelik meg online a termékeket, visszatérnek az egyedi elképzelések, és a korábbi éveknél több gyémánttal díszített karikagyűrű megrendelése várható.
pexels-photo-1488312.jpeg

Tovább

A Magyar Nemzeti Múzeum folyamatosan nyitja meg kiállítóhelyeit

A Magyar Nemzeti Múzeum (MNM) országos intézményi hálózatának tagintézményei május elseje óta egymás után nyílnak meg a járványügyi szabályok betartása mellett.  A budapesti főépület, a Magyar Nemzeti Múzeum 2021. május 11-től várja az érdeklődőket az egészségügyi és a szociális szféra dolgozóinak rekreációját szolgáló kedvezményrendszerrel.
photo-1580288938342-e9153ca575f5.jpg

Tovább

Eden Hazard csatlakozik a Nissan #ElectrifyTheWorld mozgalmához

A Belgium International és a Real Madrid C.F. futballjátékosa, valamint büszke Nissan LEAF tulajdonos Eden Hazard megosztja elektromos autózással kapcsolatos tapasztalatait. Négy gyerek apjaként Eden számára családja jelentős motiváló tényező volt az EV forradalomhoz való csatlakozásában. A LEAF-et azért választotta, hogy tisztább jövőt biztosíthasson szerettei számára.
eden_hazard_4.jpg

Tovább

Nagy Katalin cárnő, aki szexmániás uralkodóként vonult be a köztudatba

Öt titok az uralkodóról, amit eddig talán nem tudtál

Nagy Katalin cárnőt újra felfedezte magának az utókor: az extravagáns uralkodó életéről egymás után születnek a filmek és tévésorozatok. Budai Lotti író és Zubor Rozi újságíró Micsoda nők voltak című új podcastja azon hölgyek élettörténetének izgalmas részleteit fedi fel, akik komoly teljesítményt nyújtottak egy férfiak uralta világban. Katalint igaztalanul szexmániás uralkodóként tartja számon a közvélemény, pedig a férfi uralkodóknál aligha élt kicsapongóbb életet. A beszélgetésből az is kiderült, hogy miért volt Katalin az oltási kampányok egyik első reklámarca és még sok más titok!
mnv_podcast_nagykatalin.jpg

Tovább

Te építkezel vagy inkább felújítasz?

A magyarok felének fontos, hogy fenntartható otthont teremtsen

A zöld építési megoldásokat a lakosság 82 százaléka költségesnek tartja, mégis több mint felük számára hangsúlyos szempont a környezettudatosság építkezéskor, felújításkor – derül ki az újHÁZ Centrum legfrissebb reprezentatív kutatásából*. A hazai építőanyag-kereskedelmi hálózat felmérésében többek között arra is rávilágított, melyek a legnépszerűbb fenntartható építészeti-, illetve energetikai megoldások, mit gondolnak a magyarok azok anyagi megtérüléséről, mennyire tartják őket környezetbarátnak és tisztában vannak-e az ezekre lehívható állami támogatásokkal.
photo-1593604454703-20ecca9bb373.jpg

Tovább

Művészek alkottak virtuális utasteret a Lexus LF-Z Electrified tanulmányautóhoz

A Lexus közeljövőben debütáló akkumulátoros elektromos autóinak világába bepillantást engedő LF-Z Electrified tanulmányautó nem csupán a szaksajtót és az autók iránt rajongókat ihlette meg: a sikeres cipőtervező Salehe Bembury, a képzőművész Ondrej Zunka, illetve a He0nder Scheme divatmárka művészei különleges, alternatív virutális belteret rajzoltak az autóhoz a Lexus múltjára és hagyományaira reflektálva.
lexus_l_f_z_electrified_1.jpg

Tovább

Miért van szükséged egy tavaszi blézerre?

Nincs még blézered? Itt az ideje, hogy beszerezz egyet! 

Meggyőződésem, hogy minden nőnek szüksége van évszakonként legalább egy blézerre, amely sosem megy ki a divatból, sokféleképpen viselhető, tökéletesen illik minden alakra és még a leghétköznapibb összeállítást is stílusossá varázsolja. Ha rám hallgatsz, bátran szembe mész az aktuális korhangulattal, megfeledkezel végre azokról a sötét, komor árnyalatokról, és már csak azért is vidám, élénk színű darabokat választassz magadnak. Az alábbi posztban elhoztam néhány kifinomult, divatos szettet, melytől garantáltan jobb lesz a közérzeted, és ezáltal magabiztosabbá válsz.birthday_present_tips_collage_3.jpg

Tovább

Így támogatja a magyar terápiás kutyákat a Starbucks

Nagy segítség kiskutyáknak

A vállalat az „Öleld meg a kutyád!” világnap alkalmából, a közösségi médiában meghirdetett felhívására összesen 1884 poszt érkezett, amelynek eredményeképpen a világhírű kávézólánc 942.000 forint értékben adományoz terápiás fejlesztőeszközöket, kutyaeledelt, és étrend-kiegészítőket a Doktor Mancsok Alapítvány számára. A vállalat egész évben, különböző akciókkal segíti az alapítvány munkáját.
starbucks_drmancsok.jpg

Tovább

Hagyd, hogy Audrey Hepburn inspiráljon

92 éve született Audrey Hepburn

Őszinte leszek: nem én vagyok a legnagyobb Audrey Hepburn rajongó a világon, de tény, hogy előkelő megjelnése és bájos stílusa enegem is elbűvölt. A színésznőről sugárzott a báj, a kellem, melyet szinte zéró erőfeszítéssel ért el csupán néhány alap ruhadarabbal. Audrey Hepburn, az örök stílushercegnő, UNICEF-nagykövet és Oscar-díjas színésznő ma lenne 92 éves, akire ezúttal tíz ikonikussá vált, kedvenc ruha darabjával emlékezünk. 2_14.jpg

Tovább

Magyarországra is megérkezett a DS 7 CROSSBACK LOUVRE

Az egykori királyi rezidencia, a Louvre-palota immár nyolc évszázada része a francia történelemnek. A Louvre – amely egyetemes művészeti múzemumként 1793-ban nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt –, mintegy kilenc évezredet és öt kontinenst felölelő, a világ legszebbjei közé tartozó gyűjteményt mutat be. A páratlan gyűjtemény nyolc részlegen elosztva, több mint 35 000 általánosan csodált alkotásból áll, mint például a Monna Lisa, a Szamothrakéi Niké Szárnyas győzelem vagy a Milói Vénusz.ds_louvre.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása