Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Kóstoltad már az idei Év Fagyiját?

2021. július 29. - Antalfy Krisztina

Olasz fagyigyártókat sikerült leköröznie a magyar cégnek

Nagy érdeklődés mellett zajlott ebben az évben az Év Fagylaltja verseny, ahol külön mérettették meg magukat a cukrászdák és az alapanyaggyártók is. Az utóbbi kategóriában főleg nemzetközi cégek képviseltetik magukat, idén mégis hazai győztest köszönthettünk.
photo-1569448634976-730d30dccaa7.jpg

Tovább

Egyedi album tiszteleg az olimpikonok előtt

Így nyertek ők – Rendkívüli magyar sportolók, aki megváltoztatták a világot

A most megjelenő „Így nyertek ők” című album egyszerre szól jelenről, azaz olyan sportolókról, akiknek szurkolhatunk a mostani olimpián, és múltról is, hiszen korunk sporthőseit egykori, legendás olimpikonjainkkal állítja párba. Csabai Márk új könyvét pedig nem csak a világklasszis sportolóinkról szóló rövid és érdekes fejezetek teszik színessé, hanem korabeli újságcikkek, „Tudtad?” rovatok, és rengeteg kép biztosítja az élményszerű olvasást.
photo-1563423378838-1c4ab570eeea_1.jpg

Tovább

Hamarosan jön a Honda HR-V e:HEV hibrid hajtáslánccal

A Honda bejelentette, hogy az európai kereskedésekbe a jövő év elején érkező HR-V-t kizárólag a márka által fejlesztett, páratlanul hatékony e:HEV hibrid hajtáslánccal forgalmazza majd. A jövőbe mutató technika alkalmazásával üzemanyag-takarékosság és teljesítmény tökéletes egyensúlyát teremti meg a látványos megjelenésű, kompakt szabadidő-autó, így roppant versenyképesnek ígérkezik.
340061_hr-v_s_e_hev_technology_delivers_optimal_blend_of_efficiency_and.jpg

Tovább

Ilyen volt Diana hercegné unokahúgának az esküvője

Ebben a meseszép ruhában mondta ki a boldogító igent

Férjhez ment Diana hercegné 30 éves unokahúga. Lady Kitty Spencer a múlt héten mondta ki a boldogító igent 62 éves iparmágnás és divatmogul vőlegényének, Michael Lewisnak. Az esküvőt Kitty kedvenc olasz helyén, a Rómához közeli Villa Aldobrandini in Frascatiban tartották.
lady-kitty-spencer-eskuvo-ruha-diana-133_1.jpgkép: Kitty Spencer Instagram / @germanlarki

Tovább

Így viselheted nyáron a ROMPERT!

Divattppek könnyű nyári napokra...

Vannak napok, amikor szinte öltözni sincs kedvünk, ilyenkor a legjobb, ha gardróbunk legegyszerűbb darabját választjuk, mégpedig a rompert. A rövid fazonú overál, vagy más néven kezes-lábas szabásának köszönhetően egy nagyon kényelmes viselet, ami egyszerűen nem hiányozhat az alapruhatárunkból. Mutatom is miért érdemes beszerezni néhány lengébb darabot belőle!
brown_beauty_makeup_skincare_photo_collage_23.jpg

Tovább

A VOGUE címlapján a 70 éves First Lady

A gyönyörű tanárnő történelmet ír

Joe Biden felesége, Dr. Jill Biden lett az augusztusi Vogue magazin címlapsztárja. A szerkesztőség eleve nagyon szeret first ladyket szerepeltetni magazinjuk borítóján, így talán nem véletlen, hogy Michelle Obama után, az angol irodalmat oktató first lady is feltűnik ebben az előkelő pozícióban. Különös módon Melania Trump 2005-ben csupán modell minőségében szerepelt a magazin címlapján, ám elnök feleségként már sosem keresték őt fel. 
20210426-04d-jill_biden_sh10_l_079_j_srgb.jpg

Tovább

Less bele a Nissan Kutató Központjába Japánban

Merni azt tenni, amit mások nem

A Nissan mindig is büszke volt jövőorientált gondolkodásmódjára. Jövőbelátó hozzáállásuk középpontjában a dolgozóik kíváncsisága áll, kifejezetten az olyan kutatóké, akik szerepelnek ebben a történetben is. Ezek az éleseszű fiatalok nap mint nap kihívások elé állítják magukat miközben az álmaikat kergetik és problémákat oldanak meg. A ‘Merd azt tenni, amit mások nem’ Nissan alapelv mentén, fiatal Nissan kutatók komplex problémák megoldásainak a keresésében feszegetik saját határaikat. Bázisuk a Nissan Kutató Központ, ahol élvonalbeli technológiákon dolgoznak a holnap járművei számára.
nissan_fiatal_kutatok_3.jpg

Tovább

Világörökség - Kilenc új helyszín került a listára

Kilenc új helyszínt - köztük a madridi Prado múzeumot ölelő kulturális térséget, európai fürdővárosokat és a kínai Kanton történelmi városrészét - vett fel a világörökségi listára az ENSZ Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezetének (UNESCO) világörökségi bizottsága a kínai Fucsouban zajló tanácskozásán.photo-1580136579295-b22833edc5e7.jpg

Tovább

Érzéki vágta: a FORD parfümje még a benzingőz-rajongók számára is kívánatossá varázsolja a Mustang Mach-E GT-t

A Ford egy prémium parfümöt alkotott azok számára, akik vágynak ugyan a tisztán elektromos hajtású Mustang Mach-E teljesítményére, ám a hagyományos benzinmotoros autók megszokott illatát is szeretik. A márka egyik közvélemény-kutatásából kiderült, hogy minden ötödik autósnak a benzin szaga hiányozna a leginkább, ha elektromos hajtásra váltana, sőt valamilyen mértékben a válaszadók 70 százaléka hiányolná a benzin kipárolgását. A benzin illata egyébként a népszerűbbnek számít, mint a boré vagy a sajté, és majdnem ugyanolyan közkedvelt, mint az új könyveké.unnamed_114.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása