Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Kóstoltad már az idei Év Fagyiját?

2021. július 29. - Antalfy Krisztina

Olasz fagyigyártókat sikerült leköröznie a magyar cégnek

Nagy érdeklődés mellett zajlott ebben az évben az Év Fagylaltja verseny, ahol külön mérettették meg magukat a cukrászdák és az alapanyaggyártók is. Az utóbbi kategóriában főleg nemzetközi cégek képviseltetik magukat, idén mégis hazai győztest köszönthettünk.
photo-1569448634976-730d30dccaa7.jpg

Tovább

Egyedi album tiszteleg az olimpikonok előtt

Így nyertek ők – Rendkívüli magyar sportolók, aki megváltoztatták a világot

A most megjelenő „Így nyertek ők” című album egyszerre szól jelenről, azaz olyan sportolókról, akiknek szurkolhatunk a mostani olimpián, és múltról is, hiszen korunk sporthőseit egykori, legendás olimpikonjainkkal állítja párba. Csabai Márk új könyvét pedig nem csak a világklasszis sportolóinkról szóló rövid és érdekes fejezetek teszik színessé, hanem korabeli újságcikkek, „Tudtad?” rovatok, és rengeteg kép biztosítja az élményszerű olvasást.
photo-1563423378838-1c4ab570eeea_1.jpg

Tovább

Hamarosan jön a Honda HR-V e:HEV hibrid hajtáslánccal

A Honda bejelentette, hogy az európai kereskedésekbe a jövő év elején érkező HR-V-t kizárólag a márka által fejlesztett, páratlanul hatékony e:HEV hibrid hajtáslánccal forgalmazza majd. A jövőbe mutató technika alkalmazásával üzemanyag-takarékosság és teljesítmény tökéletes egyensúlyát teremti meg a látványos megjelenésű, kompakt szabadidő-autó, így roppant versenyképesnek ígérkezik.
340061_hr-v_s_e_hev_technology_delivers_optimal_blend_of_efficiency_and.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása