Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

A VOGUE címlapján a 70 éves First Lady

2021. július 27. - Antalfy Krisztina

A gyönyörű tanárnő történelmet ír

Joe Biden felesége, Dr. Jill Biden lett az augusztusi Vogue magazin címlapsztárja. A szerkesztőség eleve nagyon szeret first ladyket szerepeltetni magazinjuk borítóján, így talán nem véletlen, hogy Michelle Obama után, az angol irodalmat oktató first lady is feltűnik ebben az előkelő pozícióban. Különös módon Melania Trump 2005-ben csupán modell minőségében szerepelt a magazin címlapján, ám elnök feleségként már sosem keresték őt fel. 
20210426-04d-jill_biden_sh10_l_079_j_srgb.jpg
A képeket a magazin számára a világhírű Annie Leibovitz készítette, méhozzá a Fehér Házban, illetve annak kertjében. A fotók jól visszaadják ahogy a first lady éli az életét, dolgozó nőként, nagymamaként és persze elnökfeleségként egyaránt. Jill a címlapon egy virágos, elegáns ruhát visel. Eleve nagyon kedveli az efféle darabokat, Instagram oldalát elnézve láthatjuk, hogy gyakran választ magának ilyen, és ehhez hasonló decens, visszafogott kreációkat.

Dr. Jill Biden az első olasz gyökerekkel rendelkező elnökfeleség, akire nemcsak férje munkássága miatt ajánlatos odafigyelni, hanem mert önmagában is vitathatatlan érdemekkel rendelkezik. Már az elnöki kampány során világossá vált, hogy Jill Biden nem kíván passzív first lady lenni, aki csak mosolyog a férje oldalán, hanem valóban tenni akar azért, hogy Amerika sebei begyógyuljanak, miközben saját szenvedélyprojektjei sorsát is szívén viseli.

20210426-03d-jill_biden_sh03_fg_008_i_srgb.jpg

Jill Biden bájos kisugárzásával szinte beragyogja a címlapot...

Jó kapcsolatot ápol Michelle Obamával, a két közös ciklusuk alatt sokat dolgoztak együtt, rengeteg rendezvényre látogattak el. Kitűzött céljaik között szerepelt az amerikai katonacsaládok támogatása. Jill saját alapítványt hozott létre férjével közösen, a szervezet célkitűzései között szerepel a gyermekek életkörülményeinek a javítása, és a nők elleni erőszak visszaszorítása.20210426-02e-jill_biden_sh10_l_249_i_srgb_1.jpgJill Biden népszerű alelnök feleségnek számított, mindig közvetlen volt, és az emberek könnyedén tudtak azonosulni hétköznapi életstílusával. Ritkán engedi be a fotósokat az otthonába, most mégis kivételt tett az amerikai Vogue kedvéért.

nevtelen_98.pngForrás:
VOGUE

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

file_c0992f9536_original.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr2316642226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása