Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Valahol Európában musical Simonpusztán!

2022. január 13. - Antalfy Krisztina

Január 21-én 19.00-kor a Szőcs Géza Nemzeti Lovaskultúra Központ várja az érdeklődőket, a „Valahol Európában” című előadásra. Az Érd mellett található helyszínen egész évben megtalálhatjuk a kedvünkre való szórakozást, a család apraja-nagyja kikapcsolódhat. A változatos programok nagy népszerűségnek örvendenek a téli időszakban is, hatalmas fűtött rendezvénysátorral készültek a szervezők a felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt.
8pw5swj8.jpeg

A „Valahol Európában” című klasszikus darabot tekinthetik meg a vendégek a Szőcs Géza Nemzeti Lovaskultúra Központban, a Magyarock Dalszínház és a Magyar Történelmi Színház bemutatásában.

Egy árva gyermekekből álló csapat és egy rendkívüli felnőtt, egy nemes lelkű művész a háború sújtotta Magyarországon. Varázslatos történet hűségről, bátorságról, barátságról és emberségről az embertelenségben. A világhírű film alapján készült színpadi játék hűen követi az eredeti mű cselekményét, a II. világháború után utcára került, árván maradt gyerekek kálváriáját. A kivetettekkel, a hátrányos helyzetűekkel, az etnikailag másokkal, a megváltozott világban önmagukat keresőkkel szolidaritást vállaló, a humánum alapértékeit felmutató, a művészet, a zene megváltó erejében hívő, az együttérző és befogadó szeretet erejét sugárzó alapmű messze túlmutat a konkrét alaphelyzeten, és a magyar módra vállalható európaiság nagy erejű megfogalmazását adja.0ukpggs4.jpegTámogató jegy ára 1000 Ft, valamint 14 éves korig a belépés ingyenes. Jegyek kaphatók a helyszínen és a jegy.hu-n.

A műsor a Magyar Történelmi Színház és a Magyarock Dalszínház koprodukciója. Műsorváltozás jogát fenntartják! Maszk használata kötelező! A Covid-19 vírus miatti védőintézkedéseket a hatályban lévő rendeleteknek megfelelően alkalmazzák!

További információk:
https://www.jegy.hu/program/valahol-europaban-130762

https://www.facebook.com/events/504231677647456/?ref=newsfeed
https://www.simonpuszta.hu/

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

PosterStore.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr7616816332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása