Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Jön a JFF Online Japán Filmfesztivál

2022. január 14. - Antalfy Krisztina

Február 14. és 27. között a nappalidból mozizhatsz!

A tavalyi nagy siker után a Japán Alapítvány Budapesti Iroda idén is online formában rendezi meg a JFF Online Japán Filmfesztivált. 2022. február 14. és 27. között az ország egész területén eredeti nyelven, magyar vagy angol felirattal, otthonunkban, a kanapéról ingyenes nézhetünk meg 20 japán alkotást, melyek között találhatunk a kritikusok által elismert díjnyertes munkákat és szórakoztató filmeket egyaránt.aristocrats_sub4.jpg

Tovább

A ló és lovasának egységét idézi a vadonatúj Lexus NX pilótafülkéje

Akár azt is mondhatnák, vegye kézbe a vadonatúj Lexus NX gyeplőjét. Hogy miért? A lovas és a ló tökéletes kapcsolatában a gyeplő apró, precíz mozdulatai is elegendőek ahhoz, hogy a lovas kifejezze szándékait a ló felé. Ezt a fajta közvetlen, érzelmi kapcsolatot igyekezett a Lexus elérni a vadonatúj NX prémium SUV vezetőterének kialakítása során. A koncepció a Tazuna nevet kapta, ami japánul pontosan a ló gyeplőjét jelenti. Az elrendezést most először alkalmazza a Lexus egy sorozatgyártású modellben. 
lexus_nx_tazuna_1.jpg

Tovább

Tavaszi színek, téli életérzés // mini lookbook

Unalmas fekete helyett elegáns bíbor...

Hiába a kellemetlen hideg, a lehangoló szürkeség, én ezúttal sem hagyom, hogy befolyásolja hangulatomat ez az undok téli időjárás. Persze kell hozzá némi segítség: egy jázmin illatú parfüm, egy nagy csésze jegeskávé, na és persze kedvenc fukszia színű, kötött ruhám, amihez remek választás a virágzó rétet idéző homokszínű, virágmintás kiskabát. A feltűnő bíbor szín és a bézs játékos párosítása mindig tökéletes választás, legyen szó rohanó szürke hétköznapokról, munkahelyi megbeszélésekről, vagy kalandos hétvégi összejövetelekről. De hogy megmutassam, valójában mennyire is szerethető ez a két árnyalat, elhoztam számodra legújabb bonprix rendelésem.brown_girl_and_cat_photo_collage_1_1.jpg

Tovább

Ezt hozza idén a Lexus LC új modelléve

A repülőgépek világából érkező hátsó, szénszálas légterelő, amelynek kifejlesztésében Yoshihide Muroya versenypilóta is közreműködött, a ‘Lexus Driving Signature’ jegyében végrehajtott menetdinamikai fejlesztések, új Lexus Bespoke Build személyre szabási program: néhány különleges újítás amely a Lexus bemutatását követően azonnal ikonná váló sportautója, az LC és kabrió változata, az LC Convertible 2022-es modellévét fémjelzi. Ha ez nem volna elég, itt a Sport módban még tovább fokozott irányíthatóság és a Normál üzemmódban megnövelt kényelem, vagy épp a 21 colos, kovácsolt alumínium keréktárcsák Sport felszereltségi szint esetén.
lexus_lc_2022_modellev_1.jpg

Tovább

Kinyílt a szigetszentmiklósi csokimennyország ajtaja

Új program népszerűsíti a csokiCOOLtúrát Magyarországon

Kevesen tudják, de hazánkban nemzetközi hírű csokimanufaktúrák is működnek. Ilyen például a Sweetic, amely számos díjat bezsebelt a legrangosabb versenyeken, az Academy of Chocolate Awardson és a Great Taste Awardson is. De hogyan készül a csoki a színfalak mögött? Most minden korosztály betekintést nyerhet a különleges műhely titkaiba.
pexels-photo-6533167.jpeg

Tovább
süti beállítások módosítása