Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Ki ne hagyd a Neoton Musicalt Simonpusztán!

2022. január 25. - Antalfy Krisztina

Szép Nyári Nap...

Február 12-én 18.00-kor a Szőcs Géza Nemzeti Lovaskultúra Központ várja a családokat, a „Szép Nyári Nap” című előadásra. Az Érd mellett található helyszínen egész évben kikapcsolódhatunk, a gyerekek és felnőttek is megtalálják a kedvükre való szórakozási lehetőséget. A színes programok óriási sikernek örvendenek a téli szezonban is, nagy fűtött rendezvénysátorral készültek a szervezők a vendégeknek. Valentin-nap közeledtével lepje meg kedvesét ezzel a kiváló, romantikus programmal!
121batjq.jpeg

A „Szép Nyári Nap” - Neoton Musicalt tekinthetik meg az érdeklődők a Szőcs Géza Nemzeti Lovaskultúra Központban, a Magyarock Dalszínház és a Magyar Történelmi Színház bemutatásában.

Szerzők: Böhm György - Korcsmáros György
Dalok szerzői: Jakab György, Pásztor László, Hatvani Emesepkrblqfi.jpeg”...Foltos farmerek az út mentén...”

Kétszázhúsz felett, Santa Maria, Don Quijote, Pago Pago, Ha szombat este táncol, Tini-dal, Holnap hajnalig, Vándorének. Ugye mindenkinek ismerősek ezek a slágerek? A hetvenes-nyolcvanas-kilencvenes évek sikerzenekara, a Neoton dalai nagyszerű alapul szolgálnak a Szép Nyári Nap - a Neoton musicalhez. Igazi bulira készülnek a fiatalok, akik a hetvenes évek egy forró júliusi napján “önkéntesen” utaznak a jugoszláv határnál lévő Bácsszentmáriára, építőtáborba. Persze, korán kelnek, a reggeli torna után dolgoznak a paradicsomüzemben, de leginkább szórakozni akarnak, táncolni-énekelni, egymást ugratni, és megtalálni a szerelmet. A tábor vezetője, Tóth Antal és helyettese, Panni néni, az orosztanárnő, éberen figyeli a diákok minden lépését. Közben ő maga is nehéz helyzetbe kerül, mert lánya beleszeret a frissen érettségizett Varga Péterbe, aki renitens fiatalnak tűnik. Az építőtábor többi lakója drukkol a párnak, hisz' mindenki egy emlékezetes nyarat szeretne. A Szép Nyári Nap, harminc évvel a rendszerváltás után, közelmúltunkban nosztalgiázik, s mindemellett egy igazi forró retrobuli!0ktkrs1g.jpeg

 

A Szép Nyári Nap című előadás a Pentaton Koncert- és Művészügynökséggel kötött megállapodás alapján kerül bemutatásra.

Helyszín: 2030 Érd-Simonpuszta, Fűtött Rendezvénysátor
Időpont: 2022.02.12. 18:00
Vezényel: Medveczky Szabolcs | Jelmez - Másikné Vizeli Anita
Koreográfus, rendező - Bakó Gábor, Vizeli Csaba
A műsor a Magyar Történelmi Színház és a Magyarock Dalszínház koprodukciója.

A műsorváltozás jogát fenntartják! Maszk használata kötelező! A Covid-19 vírus miatti védőintézkedéseket a hatályban lévő rendeleteknek megfelelően alkalmazzák!

További információ:
https://www.facebook.com/events/4797078223710227/
http://www.simonpuszta.hu/

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

PosterStore.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr517012450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása