Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Gyönyörű színeket hoz magával a #bonprix tavasz

2022. március 07. - Antalfy Krisztina

A #bonprix lendülete idén is magával ragad minket

Bár az elmúlt időszak komoly kihívás elé állított mindannyiunkat, a tavasz üde, fiatalos színeivel, játékos mintáival és legújabb trendjeivel nagy reményeket ébreszthet bennünk. Ráadásul a #bonprix legújabb trendjeinek köszönhetően ezúttal is rendkívül izgalmas és sokszínű stílusból inspirálódhatunk. Ideje hát fejest ugrani a tavaszba!
birthday_present_tips_collage.jpg

Az utóbbi időben nem sok lehetőségünk volt arra, hogy megmutassuk valódi egyéniségünket. Öltözékünket leginkább a visszafogott árnyalatok, az egysíkú darabok és a kényelem jellemezte. Az idei tavasz azonban különös utazásra invitálja a divatra érzékeny hölgyeket, akik nyitottak az életteli teli tónusokra, a vibráló színekre és a feltűnő kiegészítőkre. Természetesen azoknak sem okoz csalódást az idei szezon, akik inkább a klasszikus, időtlen és hivalkodásmentes stílus mellett teszik le a voksukat. A bonprix tavaszi kínálatát elnézve, gardróbunk soha nem tapasztalt élményekkel gazdagodhat.

Rózsaszín, a nagy visszatérő

letoltes_3.jpg

A virágok nagy találkozása

Virágos szoknya: itt rendelheő.
letoltes_1.jpg

Zöld, a látványos megjelenésért

letoltes_4.jpg

További szépségeket találsz a #bonprix oldalán:
https://www.bonprix.hu/

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

PosterStore.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr6117849565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása