Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Hush & Hush: Új kategória a hajápolásban

2022. március 07. - Antalfy Krisztina

Így tehetasz meg mindent hajadért!

A szép és egészséges haj titka a rendszeres és gondos ápolás. A hajtípusnak megfelelően kiválasztott hajápolók és a megfelelő módszerek együtt csodákra képesek. Amit fontos szem előtt tartani, hogy hajunk állapotát nemcsak kívülről szépíthetjük, hanem a megfelelő vitamin- és tápanyagellátással is sokat tehetünk a szép, dús, egészséges hajért.pexels-photo-1049687.jpeg

A Hush&Hush márkáról

A Hush & Hush prémium étrend-kiegészítő márka a luxus táplálkozás és az egészséges életmód termékeit hozza el nekünk. A Hush & Hush étrend-kiegészítők töltőanyag-, hozzáadott anyag és szintetikus anyag mentesek Clean Clinical Vitamins ™ vitaminokkal. Az összes készítményük a szervezet természetes védekező rendszerét támogatja és regeneráló erővel bír, hála a tudományosan bizonyítottan hatásos vitaminok gyógynövények és növények egyedi keverékének, melyet minden egyes adagban, minden alkalommal a modern technológia egyesít.rbuasxsg.jpeg2022-es újdonságok a Hush&Hush márkától

Bemutatkozik az átfogó hatású DeeplyRooted® System, a hajápolás új kategóriája! Fontos számodra a hajad növekedése? Lépésről lépésre bemutatjuk, hogyan lehet hosszú, mégis egészségesen dús hajad!

1. lépés: DeeplyRooted® Supplement - Nutraceutikália a haj egészségéért, gyökereket erősítő regeneráló hatás az erősebb, hosszabb, dúsabb hajért.

Ez a hiperkoncentrált nutraceutikália nem csak a felszínen hat; klinikailag igazoltan hatásos összetevőivel a hajat belülről regenerálja. Ez az átfogó, a haj egészségét támogató étrend-kiegészítő bevált vitaminok, ásványi anyagok, növényi anyagok és szabadalmaztatott összetevők erejét használja fel, hogy megakadályozza a haj ritkulását és hullását. Bizonyítottan segíti az új hajszálak növekedését és javítja a haj általános egészségét. Klinikai vizsgálatokban az alanyok 91%-a arról számolt be, hogy a hajuk általános növekedésnek indult.
hush-and-hush-deeply-rooted-callout-hu.jpg2. lépés: DeeplyRooted® Shampoo - Hámlasztó hajtisztító

Gyengéden hámlasztó sampon, mely gondoskodik a táplálásról az egészségesebb fejbőrért és a hosszabb, dúsabb, erősebb hajért. Hihetetlenül kellemes és nyugtató a finom mentolos-citrusos illat a hajmosás kezdetétől a végéig.sgt1ikkg.jpeg3. lépés: DeeplyRooted® Conditioner - Intenzíven tápláló hidratáló

A mélyen hidratáló, olívaolajas LipoBeadsTM felvitelkor aktivizálódik, majd ez az intenzíven tápláló kondicionáló visszaadja a haj dússágát és puhaságát. Észrevehetően csökken a hajhullás a hajfésülés közben, a végeredmény pedig a puha és sima haj.xjqn_yiq.png4. lépés: DeeplyRooted® Serum - Celluláris helyreállító kezelés

Könnyű és erős hajszérum, amely klinikailag bizonyítottan táplálja a fejbőrt, csökkenti a hullást és klinikailag igazoltan revitalizálja az egészségét vesztett hajat.bnrwr9ra_1.jpegA hatóanyagokról:

A növényi hatóanyagokból készült formulák kimagaslóan hatékonyak. Minden összetevő klinikailag bevizsgált, és olyan koncentrációban vannak jelen a termékekben, amelyről tudományosan igazolt, hogy intenzív helyreállító eredményeket biztosítanak. A Hush&Hush DeeplyRooted System 6 szabadalmazott, növényi összetevője fontos szerepet tölt be, és hozzásegít a dús és egészséges hajhoz: CapixylTM : 3X gyorsabb növekedés, RootBioTec HWTM: Gátolja a hajhullást, Capisoothe: Megteremti a fejbőr egyensúlyát, KeraguardTM : Környezeti védelem, Hairgenyl®: Késlelteti a kopaszodást. AnaGain: Stimulálja a hajnövekedést.elbg2fzg.jpegA termékek kúraszerű használata után beszéljenek a továbbiakról az eredmények. Ha töredezett, nehezen kezelhető, egészségét vesztett hajjal küzdesz, ráadásul hajhullás is megkeseríti a mindennapjaidat, akkor javasoljuk, hogy keresd fel a hushandhush.hu oldalt, ahol bővebb információt találsz a Hush&Hush DeeplyRooted System termékekről.

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

PosterStore.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr317774384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása