Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Ismét a DS-é a legalacsonyabb átlagos CO2-kibocsátás Európában

2022. március 11. - Antalfy Krisztina

Európa 30 legkelendőbb autómárkáját tekintve a DS Automobiles az első helyen áll az átlagos CO2-kibocsátás tekintetében. 97,3 g/km átlagával (WLTP ciklus) a DS Automobiles referencia az energetikai átmenet terén. A DS Automobiles megszületése óta stratégiájának középpontjába helyezte az elektrifikációt. 2019-óta minden modellje elérhető elektromos, vagy plug-in hibrid hajtással. A tisztán elektromos DS 3 CROSSBACK E-TENSE és a 225-360 LE teljesítményű tölthető hibrid DS 4 E-TENSE, DS 7 CROSSBACK E-TENSE és DS 9 E-TENSE modelleknek köszönhetően minden DS modell elérhető kedvező kibocsátású változatban.
ds_7_crossback_etense.png

2021-ben a DS eladásain belül 35%-ot képviseltek az E-TENSE modellek. 2024-től a márka kizárólag tisztán elektromos modelleket mutat be.  

DS ENERGY COACH : A TÖKÉLETES FÉKEZÉSÉRT

A DS Performance-szal és a kétszeres Formula E bajnok Jean-Eric Vergne-nyel a DS 9 E-TENSE 4x4 360 számára kifejlesztett  DS ENERGY COACH alkalmazás segíti a vezetőt az energiavisszanyerésben a fékezések és a lassítások során. Az eredmények a központi képernyőn jelennek meg.  

"Mint kétszeres Formula E bajnok és mint DS nagykövet szerettem volna tevékenyen részt venni a DS 9 E-TENSE 4x4 360 projektben egy olyan alkalmazás létrehozásával, amely minden egyes fékezés hatékonyságát elemzi. A közvetlenül az elektromos versenysorozat által inspirált DS ENERGY COACH segítségével megismerhető a fékezések hatékonysága és javítható az energiavisszanyerés. Ez egy nagyon értékes eszköz a mindennapok hatékony autózásához!" - Jean-Éric Vergne.
ds_4_cross_etense.png
PLUG-IN REMINDER : BEÉPÍTETT „TANÁCSADÓ“

A tölthető hibridek megfelelő használata kulcsfontosságú a hatékonyságuk kiaknázásához. Az E-TENSE hibrid modelleket használó vezetők mostantól digitális segítséget kapnak ehhez. A DS 7 CROSSBACK és DS 9 E-TENSE modellek átlagosan 72 kilométert tesznek meg naponta, 70 % -os villanymotor használattal. A rekordot Portugália és Belgium érte el 78 és 77%-kal.

Bár a DS tulajdonosok megfelelően kihasználják a plug-in hibrid E-TENSE modellek tudását, energetikai hatékonyságuk tovább fokozható. Az E-TENSE tölthető hibridek fedélzeti információs rendszerére automatikusan települő PLUG-IN REMINDER alkalmazás figyelmezteti a vezetőt, ha nem elég sűtűn tölti gépkocsija akkumulátorát.  

Az első figyelmeztetés egy javaslat, amelyet 5 töltés nélküli napot követően, vagy legalább 10, töltés nélkül megtett út után küld az alkalmazás. Az applikáció javasolja a töltést a hibrid hajtáslánc optimális használata érdekében. Naponta üzen a rendszer, majd minden hónapban figyelmeztetést kapunk a nem megfelelő használatról 100 töltés nélkül megtett út után.

Kövesd a DS híreket a következő weboldalakon:
www.DSautomobiles.hu
www.instagram.com/ds.magyarorszag/

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

PosterStore.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr3017785978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása