Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

A Citroën bemutatja az új C-Series kollekcióját

2022. április 20. - Antalfy Krisztina

Az új C-Series kollekció számos modell – C3, C3 Aircross, C4, ë-C4, C5 Aircross és C5 Aircross Plug-in Hybrid – kínálatán átível. A kínálat középső szintjét megcélzó, a Feel Plus és a Shine kiviteli szint közé pozícionált széria az utasok kényelme és nyugalma érdekében gazdagabb szériafelszereltséget, valamint egy létező változatból kiindulva különleges színeket kínál. A modellek itthon már rendelhetők, gyártásuk májustól kezdődően indul.20d28_2022.jpg

A C-Series elnevezés „C” betűje egyszerre utal a Citroën névre, valamint a márka egyik alapértékének tekintett kényelemre, a fejlett kapcsolódási technológiákra, a kiegyensúlyozott, nyugodt vezetésre és a karakteres megjelenésre, mely e modellek sajátja.

A Citroën rendszeresen kínál különleges felszerelésekkel és tartozékokkal ellátott, egyedi színvilágú limitált szériákat. A 2020 közepén a C3 Aircrosson bevezetett C-Series speciális széria kezdettől nagy népszerűségnek örvendett, ezért más modelljeinkre is kiterjesztettük. Kevesebb mint két év leforgása alatt világszinten közel 39 000 példány kelt el a kollekció tagjaiból. Az exkluzív eloxált bronz színcsomag fémjelezte 2022-es új kiadás a 2022-es modellkínálat kulcseleme lesz.”-Pierre Monferrini, a Citroën modellválasztékáért felelős igazgató

cl_21_040_002.jpgAz új kiadáshoz tervezett eloxált bronz színcsomag sötét bronz elemei eleganciát és dinamizmust kölcsönöznek az érintett modelleknek. A stílusos megjelenést fokozza az első sárvédőkön vagy az első ajtókon elhelyezett dombornyomott felirat, melyen a limitált széria neve olvasható. A felszereltség az adott modelltől és a regionális sajátosságoktól függően szintén bővül.

CITROËN C3 C-SERIES

A C3 harmadik generációjának 2016-os bevezetése óta a Citroën bestsellere világszerte több mint 1 millió ügyfelet hódított meg, és 2021-ben a legfontosabb piacokon (Franciaország, Spanyolország, Olaszország, Belgium, Portugália, Dánia, Szlovákia és Bulgária) a három legnépszerűbb modell között volt.

A siker titka a kis ötajtós egyedi formatervében keresendő, melyet magas, vízszintes frontrész, megemelt hasmagasság, oldalsó Airbump® védőelemek, sárvédőszélesítések és méretes lökhárítók jellemeznek. De legalább ilyen fontos az utasok jó közérzete, melyet a tágas beltér, a kényelmes ülések és a jellegzetes Citroën felfüggesztés biztosít. A modell további nagy előnye a rendkívül gazdag személyre szabási kínálat, mely az egyéni kialakítást preferáló ügyfelekre van hatással.cl_21_003_009_2022.jpgA Citroën C3 új C-Series változata az Európában forgalmazott Feel Plus verzióra épül. Az eloxált bronz dekorelemek tekintélyt és dinamikus megjelenést kölcsönöznek a városi autónak. A mély bronz árnyalatú színfoltok a tetődekor körül, az oldalsó Airbump® elemeken, a ködfényszórók díszítőelemén, a hátsó háromszögablakon és a vezetőoldali visszapillantó tükör tövében elhelyezett új „C-Series” domborfeliraton jelennek meg.

A C3 C-Series belterében az elegáns új műszerfalbetétet fehér díszöltésekkel és selyemfényű krómkerettel ellátott Alba TEP bőrhatású bevonat borítja. A sztenderd beltérhangulathoz tartozó Mica Grey szövetkárpit megmaradt.

Nem számítanak újdonságnak a gyémántcsiszolt 16” Matrix könnyűfém keréktárcsák sem. A sötétített üvegű hátsó ablakok, az elektromosan behajló visszapillantó tükrök, az impulzusos első elektromos ablakemelők viszont olyan apró extrák, amelyek megkönnyítik a mindennapi használatot.

Választható opciók: kétszínű tető (hófehér, acélszürke, homok vagy platinaszürke karosszéria fekete tetővel vagy Perla Nera fekete karosszéria opálfehér tetővel), ülésfűtés, Connect Nav és Active Safety Brake vészfékező rendszer.

A C3 C-Series már bruttó 6.420.000 forint kedvezményes ártól rendelhető.

CITROËN C3 AIRCROSS C-SERIES

A Citroën C3 Aircross a B-SUV szegmens oszlopos tagja. 2021-ben közel 77 000 példányt helyeztek forgalomba belőle, ami a márka személyautós eladásainak 16%-át tette ki. A modell sokoldalú használatának, bőséges helykínálatának, variálhatóságának és kivételes kényelmének köszönheti a hírnevét. Egyben ez volt a Citroën C-Series speciális széria bevezető tagja 2020-ban.

Az új C-Series változat még karakteresebb megjelenésű, hála az Európában forgalmazott új 16” X Cross Full gyémántvágott könnyűfém keréktárcsáknak. A C3 Aircross határozott orr-része és kalandvágyó természete mellett gazdag személyre szabási kínálatával is hódít az ügyfelek között. A vásárlók 25%-a kétszínű karosszériát, 20%-a pedig valamilyen színcsomagot választ. Magától értetődött tehát, hogy a 2022-es C-Series változat új színcsomagot kapjon: az eloxált bronz színfoltok az első lökhárítóbetéteken, a tükörházakon és az első ajtók felső részén elhelyezett új 3D C-Series feliraton köszönnek vissza.

A beltérben Mica Grey beltérhangulat fogad szövetkárpitozású ülésekkel és Origami Gris Delice bőrhatású bevonatú műszerfallal. Az első és hátsó kiegészítő padlószőnyeg immár szériafelszerelés.

A C3 Aircross C-Series kínálatában a Feel Plus változat valamennyi opciós felszerelése megtalálható, köztük a modell SUV- karakterét erősítő lejtmenet-szabályozóval kiegészülő Grip Control funkció és a további személyre szabási lehetőségeket biztosító kétszínű tető.

A városban és országúton egyaránt otthonosan mozgó, munkába járásra és nyaralásra egyformán alkalmas C3 Aircross C- Series kedvezményes kezdőára bruttó 7.365.000 Ft. A speciális széria a Feel Plus kiviteli szinten kínált valamennyi motorváltozattal elérhető. Európában (Finnország, Norvégia és Svédország kivételével) és Japánban ötféle karosszériaárnyalatban rendelhető: platinaszürke, acélszürke, hófehér, khakiszürke és Perla Nera fekete.

CITROËN C4 ÉS Ë-C4 C-SERIES

A kimagasló fedélzeti kényelméről híres C4 Advanced Comfort üléseivel, kivételes helykínálatával és progresszív hidraulikus ütközőelemekkel ellátott felfüggesztésével a Citroën szakértelmét és korszerű szellemiségét testesíti meg. Elektromos változata is méltán népszerű: 2021. október és 2022. február között a C4 megrendeléseinek 35%-át az ë-C4 Electric szerezte meg Európában.

A C4 C-Series változata az eloxált bronz színcsomag mellett új felszereléseket is kínál. A ködfényszórókon és az első küszöbvédőkön megjelenő színfoltok a Franciaországban a Feel Plus felszereltségi szintre épülő C4 C-Series és ë-C4 C-Series kínálatában is megtalálhatók. A C-Series domborfelirat itt is az első sárvédőket díszíti. A modellek ötféle karosszériaárnyalatban rendelhetők: hófehér, acélszürke, platinaszürke, Perla Nera fekete és izlandi kék.

A C4, illetve az ë-C4 C-Series utasterében az Urban Grey beltérhangulatnak megfelelően halszálkamintás szürke szövetkárpittal és bőr hatású fekete textillel borított elegáns ülések fogadnak. További jellegzetes elemek a Smart Pad Support Citroën tablettartó és az elektrokróm belső visszapillantó tükör. A Feel Plus kiviteli szinten kínált valamennyi opciós felszerelés, valamint a fényes fekete színcsomag is rendelkezésre áll.

A C4 C-Series bruttó 8.875.000 Ft kedvezményes ártól, az elektromos változat pedig bruttó 13.095.000 forint kedvezményes ártól rendelhető.

CITROËN C5 AIRCROSS C-SERIES

A 2022-es új kollekció bevezetésével a C5 Aircross SUV is áttér az új eloxált bronz színcsomagra. A korábbi eloxált mélyvörös árnyalat helyét az Airbump® védőelemeken, az első lökhárító légbeömlőin és a jármű bal első részén elhelyezett C-Series domborfeliraton is a bronzszín veszi át.

A C5 Aircross C-Series változatán a kényelemről a szériában kínált Citroën Advanced Comfort felfüggesztés és a Wild Black Advanced Comfort ülések kettőse gondoskodik. Az előbbi páratlan komfortérzetet és igazi repülő szőnyeg hatást biztosít, a fekete 3D kárpitot a háttámla felső részén bőrhatású szürke szövettel kombináló ülések pedig a nagy sűrűségű belső mag és a vastagabb felületi szivacsréteg mellett különleges és modern designjukkal kényeztetik az utasokat.

Ami a kapcsolódási szolgáltatásokat illeti, a C-Series változatban szériafelszerelés az Android Auto és Apple CarPlay technológiával kompatibilis, 10” HD kijelzőn megjelenített Citroën My Drive navigációs rendszer és a sürgősségi és assistance segélyhívást magában foglaló My Citroën Assist. A középkategóriát megcélzó speciális széria a 225 lóerős, ë-EAT8 váltóval kiegészülő plug-in hibrid motor mellett valamennyi benzin- és dízelmotorral (PureTech 130 S&S EAT8 és BVM6, BlueHDi 130 S&S EAT8 & BVM6) kompatibilis.

A Citroën C5 Aircross C-Series bruttó 10.840.000 forint kedvezményes ártól rendelhető, a plug-in hibrid változat kedvezményes kezdőára pedig bruttó 15.400.000 Ft.

Bővebb információ:
Citroën Magyarország

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

PosterStore.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr5517812301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása