Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Fesztivál trendek: ezek a legütősebb karakterek a MODIVO-tól

2022. május 30. - Antalfy Krisztina

A közelgő nyár nemcsak pihenést és kikapcsolódást ígér, hanem nagyszerű szórakozást is a zenei fesztiválokon! Végre itt vannak és fantasztikus pillanatokkal, a legjobb koncertetekkel és nagyszerű emlékekkel csábítanak. Pontosan ezek azok a helyek, amikor önmagadként és önmagadért szórakozhatsz, kipróbálhatsz szokatlan szett-kombinációkat és keverheted a stílusokat. Melyek az idei fesztiválok divattrendjei? Itt a MODIVO trendkalauza a közelgő fesztivál szezonra! Keresd őket: Levi's, Desigual, Chiara Ferragni, Togoshi, Martens, Pinko, Vans és sok más márka kínálatában a modivo.hu oldalán.
modivo_festival_fashion_00.jpg

Ragyogj, mint a csillagok!

A csillogó flitteres ruhák biztos befutók, ha a wow stílusú outfitekről van szó. Az őrült 70-es évek által inspirált aktuális trendekre hajaznak a flitteres outfitek, amelyekkel azonnal kitűnhetsz a tömegből. Tökéletes választás lehet a N°21 márka koktélruhája – egy intenzív zöld flitteres ruha, nagy V alakú kivágással. Az MSGM holografikus garbója mellett is nehéz közömbösen elmenni. Egészítsd ki a diszkós megjelenésed egy merész "Euphoria" inspirált sminkkel, vagy egy visszafogottabb sauté stílusú outfittel a csillogóbb megjelenésért.
modivo_festival_fashion_02.jpgHippi szezON

A divatban már régóta lubickolunk a 70-es években, és nem úgy tűnik, hogy egyhamar magunk mögött hagyjuk. Ebben a trapéz nadrágokkal és rojtokkal teli őrült évtizedben különösen a hippi ihlette divatot értékeljük a leginkább. Ez az a korszak, ahol a virágkoszorúk és a Hunter gumicsizmák, amelyeket egykor maga Kate Moss is kedvelt, nyomot hagytak a fesztivál öltözködési szokásaiban! A MODIVO-n megtalálod a Lee ultraszéles farmernadrágját és a hozzá illő fekete-bézs western csizmát a Bronx-tól. A virágmotívumok és az áttetszőség szintén fontosak a hippi trendek esetében. Ultradivatos, légies ponchók és bő, virágmintás szövetnadrágok a Desigual kínálatában a MODIVO-n.
modivo_festival_fashion_01.jpgFarmer tetőtől-talpig

A tetőtől-talpig farmerbe öltözés továbbra is inspirálja a divatrajongókat, és ha ügyesen csinálod, akkor könnyen elérheted a wow-hatást! A denim total look iránti megszállottság Britney Spears és Justin Timberlake mára kultikussá vált kreációival kezdődött. Amikor mindketten tetőtől talpig farmerben érkeztek a partira, a divatvilág felbolydult! A denim total look is remek választás egy zenei fesztiválra. Mi egy bohó farmerruhát a Levi's®-től, vagy egy egyedi dzseki + mini szettet választanánk a Desigual-tól.

Y2K

Trendek, amik soha nem térnek vissza, gondoltuk anno. A 2000-es évek korszaka mégis újra divatba jött. Visszatérnek az olyan produkciók, mint a "Mean Girls", a Spice Girls öltözködési stílusa és az évtized olyan ikonjai, mint Christina Aguilera. A tervezők az Y2K trendeket népszerűsítik, és a fesztiválokon már most észrevehetjük a korszak visszaidézésének első jeleit. A fesztiválokon legnépszerűbb trendek a MODIVO-n is megtalálhatók. Ilyen például a GUESS sportmelltartó, a Pinko műbőr miniszoknya, a Vero Moda sokféleképpen variálható rövidnadrágja vagy a Togoshi mini ruhája érdekes kivágásokkal.
modivo_festival_fashion_03.jpgFérfi trendek

A fesztiváldivatban nagy a versengés a férfiak között is, akik egyre merészebbek a stílusokat választanak. A férfiaknál hosszú idő óta tartó trend az oversized, amit a férfiak szívesen viselnek bő pólók és unisex pulóverek formájában. A bucket hat szintén elengedhetetlen a fesztiválon - az élénkzöld változatot a Tommy Hilfiger kínálja a MODIVO-nál. Ha cipőről van szó, a halhatatlan sneakerek mellett a fekete Martensek számítanak nélkülözhetetlennek.

Még több fesztivál trendet találsz a modivo.hu-n.

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

PosterStore.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr7517844311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása