Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Bottega Verde: ha valódi olasz életérzésre vágysz

2022. június 21. - Antalfy Krisztina

Imádom a frissen lenyírt fű illatát, a reggeli kávé édes ízét és mindent, ami annyira de annyira olasz. Van már szakácskönyvem, tele ínycsiklandozó itáliai receptekkel, virágos ruhám, ami  mindig felidézi bennem Toszkána mesés tájait és végre lett néhány kozmetikumom, egyenesen Olaszországból. Olaszország közkedvelt kozmetikai márkája itthon is elérhető!boldogsag_42.jpg

Bottega Verde
Straordinaria - Ránctalanító arcszérum az azonnali lifting hatásért

Termékről:

Erőteljes, lifting hatású szérum olyan arcra, amely azonnal mentesít a fáradtság, a stressz és a tónusvesztés jeleitől. Kellemes és kényelmes a felvitele. Három értékes növényi kivonat titkos kombinációját is tartalmazza: Volunage ®, egy dúsító bazsarózsa kivonat, amely friss sűrűséget és rugalmasságot kölcsönöz a bőrnek; MAXnolia, amely a magnóliából származik, és segít semlegesíteni az öregedési tényezőket; és a SESAFLASH ™, amely a szezámból származik, és azonnal kisimítja a bőrt, miközben hosszan tartó hidratálást, kényelmet és puhaságot biztosít. A bőr minden egyes alkalmazással ragyogóbbnak, frissebbnek és fiatalosabbnak tűnik, köszönhetően annak, hogy jól hidratált, véd az öregedéstől és revitalizálódik.288466937_538852894643641_1410257340367036012_n.jpgMit tapasztaltam?

Egy hihetetlenül selymes textúrájú termék, amely azonnal bársonyos érzetet kölcsönöz a bőrnek. Reggelente használom, smink alapnak is tökéletes. Nagyon jól hidratál, gyorsan beszívódik - egy gyors reggeli kávé alatt -  és nem hagy ragacsos érzetet. Amióta használom még azok az undok pattanás foltok is elhalványodtak. Praktikus adagolójának külön plusz pontot adnék.

Ára:11.890 Ft
Itt megrendelheted.

***

Bottega Verde
Straordinaria - Multiaktív, ránctalanító arckezelés, célzott és többfunkciós simító, hidratáló és sűrűsítő tulajdonságokkal

Termékről:

Ez egy 95%-ban természetes összetevőkből álló, igazán rendkívüli termék, amely alkalmazkodik a bőr igényeihez, és ideális megoldást nyújt az öregedés elleni küzdelemben. Aktívan hat éjjel-nappal, a hét minden napján, 24 órában. Rendkívül természetes, 100%-ban aktív és univerzálisan hatékony formulája olyan növényi eredetű hatóanyagok keverékét tartalmazza, amelyek bizonyítottan hatékonyak, és kifejezetten az öregedés fő jeleit célozzák meg: a bőr sűrűségét, fényességét, nedvességszintjét, tömörségét és textúráját, valamint a mély és sekély ráncokat. Az E-vitamin segít a szabad gyökök elleni küzdelemben, argánolajjal, édesmandula olajjal segíti a bőr regenerálódását és javítja annak rugalmasságát, a vadárvácska és a hialuronsav fantasztikus hidratáló, az Argireline ® ránctalanító hatású, a MAXnolia pedig az öregedés jeleit ellensúlyozza. Már az első használattól kezdve a bőrünk a hidratálás minden előnyét élvezheti. Alkalmazás után arcbőrünk puhább, jobban hidratált és tömörebb tapintású lesz.288879083_401180185280889_521373353609158326_n.jpgMit tapasztaltam?

Nagyon jó termek! Lassan bő egy hónapja használom, minden nap és elegedett vagyok vele. Már az első használat után azonnali, látványos hatást nyújtott. Könnyedén felvihető, szépen felszívódik. Az arcbőröm tökéletesen megkapja tőle a szükséges hidratálást. Szerintem maximálisan megéri az árát és erdemes kipróbálni! 

Ára: 14.290 Ft
Itt megrendelheted.

További termékek:
Bottega Verde

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

PosterStore.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr8917863565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása