Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Megvannak a BMW újdonságok hazai árai

2022. október 06. - Antalfy Krisztina

A BMW X modellcsalád belépő szintű tagjainak legújabb képviselői és a BMW M kínálat legújabb tagja, a BMW XM is rendelhetővé vált Magyarországon. A BMW X1 harmadik nemzedékébe lépve markánsabb formanyelvvel, bőségesebb helykínálattal, továbbfejlesztett digitalizációval és négy hajtáslánc-típussal – köztük elsőként tisztán elektromos meghajtással – lép piacra. A bajor prémiumgyártó hazai ügyfelei számára elérhetővé vált a V8-as benzinmotor és a nagyteljesítményű elektromos motor párosát csatasorba állító plug-in hibrid hajtáslánc-technológiával 653 lóerő leadására képes BMW XM is.p90479763_highres_bmw-ix1-and-bmw-x1-0.jpg

A prémium kompakt szegmens Sports Activity Vehicle (SAV) képviselője, a BMW X1 hamisítatlan stílusban testesíti meg a szabadság és a függetlenség felülmúlhatatlan érzését, legyen szó akár a hétköznapi utakról, akár a hosszabbra nyúló utazásokról. Az utastér progresszív kialakítása és kifinomult hangulata, valamint az elődmodellhez képest jelentősen szélesebb alapfelszereltség az újdonság génjeibe kódolt prémium minőséget nyomatékosítja.

Az új BMW X1 a piaci bevezetéskor kétféle benzines és kétféle dízelüzemű erőforrással volt elérhető, ez a paletta bővült most két plug-in hibrid – BMW X1 xDrive 25e és BMW X1 xDrive 30e – egy új benzines (BMW X1 sDrive 20i) és egy új dízel (BMW X1 xDrive 20d), valamint a tisztán elektromos meghajtású BMW iX1 modellel. A bajor prémiumgyártó mindegyik modellhez alapfelszereltségként kínálja majd a hétfokozatú, duplakuplungos Steptronic automataváltót, amely modellváltozattól függően az első tengelyre, vagy a BMW xDrive intelligens összkerékhajtáson keresztül mindkét tengelyre továbbítja a motor erejét.p90478695_highres_the-first-ever-bmw-x.jpgA BMW iX1 egy világszerte bővülő szegmensben, rendkívül széles célközönség számára teszi elérhetővé a vezetés zéró emissziójú élményét. A legkorszerűbb BMW eDrive hajtáslánc-technológiával felvértezett, kompakt SAV modell így jelentős mértékben hozzájárul az elektromos mobilitás egyre átfogóbb térnyeréséhez. A fenntarthatóság terén elért fejlesztések eközben nem csupán a modellt övező innovációkban, de a zöld energia gyártásban és beszállítói láncban történő, egyre szélesebb körű alkalmazásában, illetve a másodlagos nyersanyagok és a természetes alapanyagok nagyobb arányú felhasználásában is visszaköszönnek.

A BMW új zászlóshajója – a BMW M GmbH első olyan nagyteljesítményű modellje, amelyben hálózatról tölthető hajtáslánc-technológia dolgozik – is elérhetővé vált Magyarországon. A V8-as benzinmotor és a nagyteljesítményű elektromos motor párosával érkező plug-in hibrid hajtáslánc-technológia letaglózó menetdinamikai adottságokkal vértezi fel a BMW XM modellt. Az újfejlesztésű M HYBRID hajtáslánc-technológia, a látványos stílusjegyekkel megfűszerezett, rendhagyó formanyelv és a BMW XM utasterét átjáró, progresszív luxus hangulat egysége a Sports Activity Vehicle (SAV) modellek olyan új értelmezését váltja valóra a nagyteljesítményű szegmensben, amely új célcsoportokkal és új piacokkal ismerteti meg a BMW M modellek hamisítatlan vezetési élményét.p90479771_highres_bmw-ix1-xdrive30-09-.jpgElérhetőség

A BMW iX1 xDrive30 és a BMW X1 plug-in hibrid, illetve további új modelljei 2022 novemberében érkeznek meg a magyar piacra. Az első BMW XM modellek 2023 tavaszán érkeznek meg a bajor prémiummárka ügyfeleihez.

Az új modellek bruttó listaárai:

BMW X1

BMW X1 sDrive 20i

14 845 000,-Ft

BMW X1 xDrive 20d

16 320 000,-Ft

BMW X1 xDrive 25e

17 050 000,-Ft

BMW X1 xDrive 30e

17 970 000,-Ft

BMW iX1

BMW iX1 xDrive30

22 200 000,-Ft

BMW XM

BMW XM

70 575 000,-Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr1617948092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása