Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Ismerd meg a frissített Mazda6 modellt

2022. december 19. - Antalfy Krisztina

A Mazda Motor Corporation büszkén jelenti be, hogy frissítette egyik legfontosabb modelljét, a Mazda6-ot. A frissítés magában foglalja Mazda6 20. évfordulós Special Edition modell kiadását az első generációs Mazda6 20. évfordulója alkalmából. A legújabb frissítés továbbfejlesztett vezetőtámogató és kényelmi funkciókkal viszi tovább a modellkínálatot és érkezik a megújult Homura is. Az átalakítás részeként a felszereltségi szintek is megújulnak.
unnamed_3_25.jpg

A Mazda6 a vállalat „Zoom-Zoom” szlogenjének szimbóluma. Amióta az első generációs Mazda6 (Japánban Mazda Atenza néven ismert) 2002 májusában piacra került Japánban, ez a középkategóriás autó megtestesíti a Mazda nyújtotta vezetés örömét. A három generáció során folyamatosan arra törekedtek, hogy megőrizzék és tovább vigyék a modell eredeti értékeit.

A hűséges vásárlók iránt érzett tisztelet jeleként a gyár piacra dobja a Mazda6 20. évfordulós Special Edition modelljét. A precíz kivitelezés és a stílusos dizájn elegáns megjelenést és kifinomult vezetési élményt nyújt, melyek a modell 20 éves története során folyamatosan fejlődtek.
unnamed_1_78.jpgA frissített Homura modell a korábbi, népszerű típusnak a továbbfejlesztése, amely 2020 végétől elérhető. A jelenlegi Homura különleges belső és külső karakterjegyei mellett a frissített modellt elöl és hátul is emblematikus fekete szárnymotívum díszíti, továbbá alsó hűtőrácsdekor és tetőcsomagtartó[1] is tartozik hozzá, amelyek mind kiemelik az autó sportosságát. A Mazda célja, hogy olyan márkává váljon, amely szoros kapcsolatot alakít ki ügyfeleivel.unnamed_128.jpg

Mazda6 20. Évfordulós Special Edition modell:

  • Ez az egyedi kiadás a Mazda vásárlói iránti megbecsülésünk kifejezése, az első generációs Mazda6 2002 májusi megjelenése óta eltelt 20 év emlékére.
  • Az új Artisan Red Premium karosszériaszín, a negyedik, amely a Mazda szabadalmaztatott Takuminuri[1] fényezési technológiájával készült, most először érhető el, kizárólag a Mazda6 20. évfordulós Special Edition változatban.
    A visszafogott és a kifinomult, de erőteljes mélység között egyensúlyozó vörös szín kiemeli a külső dizájn szépségét. (A harmadik Takuminuri[2] szín, a Rhodium White Premium opcióként is elérhető a Mazda6 20. évfordulós Special Edition változatában.[3])
  • A 20. évfordulós Special Edition modell részletei a következők (a Takumi felszereltség alapján):
    • Külső: exkluzív dizájn (első lökhárító-embléma), első hűtőrács (ezüst fényezéssel), 19” könnyűfém keréktárcsák (extra fényes felület/stílusos megjelenés)
    • Belső tér: 20. évfordulós logóval nyomott elsőülés-fejtámla, belső borítás (Leganu szövet/barna szín), Nappa bőrülések (oldal: Nappa bőr/barna szín; középen: Leganu szövet/barna szín), műszerfal dekorpanel (mattbarna, csíkozott felület)

További információ:
Mazda Magyarország

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

PosterStore.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina


[1]Tetőcsomagtartó csak a sportkombi modellek esetében érhető el.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr6118006194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása