Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

EVERGY: A tökéletes töltőállomás elektromos autónknak

2023. május 18. - Antalfy Krisztina

Okos döntés a környezetünkért

A múltban az elektormobilitásra a jövő technológiájaként tekinthettünk. Az utóbbi években azonban Magyarországon is megnőtt a kereslet az elektromos autók iránt, amit jól követ a töltőállomások kiépítése.honlap_nyitokep.jpg

Az e-autó mellett leginkább a kedvezőbb fenntartási költségek és az alacsonyabb károsanyag-kibocsátási értékek miatt döntenek a vásárlók. A trend is azt mutatja, hogy a fenntartható és innovatív közlekedésé a jövő. Noha évről-évre nő az áramkutak száma itthon, egyenetlen eloszlásuk továbbra is megnehezíti a villanyautósok közlekedését.

Éppen ezért autóvásárlás előtt érdemes gondoskodnunk róla, hogy az újonnan beszerzett elektromos autónk töltése otthoni környezetben is könnyedén megoldott legyen. Erre kínál optimális megoldást az Evergy, amelynek a fixen telepített fali töltő berendezése lehetővé teszi az otthoni töltést a társasházakban élők számára.andre-kohl-wuns6kcjqtw-unsplash.jpgA töltő vásárlása körültekintést igényel

Sokan ilyenkor is az olcsó és gyors megoldásokat keresik. Úgy gondolják a töltő felszerelését néhány YouTube videó megnézése után saját maguk is el tudják végezni, vagy társasházi töltés esetén a saját órájukra csatlakoznak. Az ehhez szükséges hálózat kiépítése a legtöbb esetben rendkívül költséges, bizonyos esetekben műszakilag vagy biztonságilag nem megoldható. A másik gyakran alkalmazott megoldás a közösségi órára való egyéni csatlakozás, ami egyrészt nagy mértékben megemelheti a közös költséget a többi lakó számára, másrészt biztonsági kockázatot jelent, ha nem a szabványoknak megfelelően történt a csatlakozás.kep.jpegEgyéni és testre szabott megoldások

A töltő típusok közül a saját autómárkánk és az autó típusa határozza meg, hogy milyen töltő és töltőkábel áll a rendelkezésünkre, hogy az E-autó töltése otthon is problémamentes legyen. Az Evergy teljes körű autó töltési szolgáltatást nyújt társasházakban, a lakók igényeit és a ház kapacitását figyelembe véve. A cég segít az elektromos töltési infrastruktúra kialakításának lépéseiben, a későbbi üzemeltetésben és a további fejlesztések megvalósításában, megkönnyítve a társasházkezelők és a közös képviselők tevékenységét. Egy olyan teljes körű szolgáltatást nyújt a villanyautósok számára, mely hosszú távon biztosítja az otthoni töltést a lakók számára, nem mellesleg a társasházat nem terheli semmilyen költség.

Kényelem és megfizethetőség hosszú távon

Az új töltőállomások telepítése gyorsan és egyszerűen kivitelezhető. Az igényfelmérést követően az Evergy szakképzett villanyszerelője felméri a helyszínen rendelkezésre álló kapacitást és a töltő infrastruktúra kialakításának lehetőségeit. Az infrastruktúra kiépítésének teljes költségét a cég átvállalja bizonyos társasházak esetén (60 parkoló felett).

A cég teljes körű szolgáltatást nyújt, az igényfelméréstől az üzemeltetésig részt vesz a folyamatokban. Egy beépített okos rendszernek köszönhetően felmérhető a társasház szabad áram kapacitása, amit biztonságosan el tud osztani a tölteni kívánt autók között. Ezáltal nyomon követhető az egyes autókhoz tartozó fogyasztás, és így csak és kizárólag az autót tölteni kívánó felhasználók fizetnek a szolgáltatásért.zac-ong--n5fswty8uq-unsplash.jpgMiért éri meg az Evergy-t választania a társasházaknak?

  • Energia (társasházi) bekerülési áron
  • Kizárólag a töltési szolgáltatást igénybe vevőknek van fizetési kötelezettsége
  • Töltő az autó paramétereinek megfelelően
  • Bővíthető infrastruktúra
  • Teljeskörű szolgáltatás
  • Dinamikus teljesítmény megosztás
  • Zéró költség a társasháznak
  • Minimális munkával jár a közös képviselőknek

A töltő telepítést mindig bízzuk szakemberre

Akár otthoni, akár társasházi töltőről van szó, a telepítést kizárólag szakértő villanyszerelő végezheti el. Már a tervezés folyamatába be kell vonni a szakembert, ennek biztonsági és jogszabályi okai is vannak, mivel fel kell mérni az otthoni hálózatot, hogy milyen az a fali töltő, amit még elbír a rendszer. A folyamat nem egyszerű, ezért ha otthoni töltőt tervez, keresse fel az Evergy kollégáit, akik mindig készen állnak arra, hogy az Ön kérdéseit megválaszolják.

További információ:
Evergy Kft
Az ideális megoldás társasházi töltéshez

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

PosterStore.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr3718126594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása