Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Rövidesen a hazai piacra is érkezik a kínai OMODA5

2023. július 09. - Antalfy Krisztina

Az Európában is egyre nagyobb figyelmet követelő kínai autógyártók új csodafegyvere, az innovatív technológiai megoldásairól és futurisztikus dizájnjáról egyaránt felimerhető OMODA 2023 novemberétől a magyar piacon is elérhető lesz.no_2.jpg

Globális autómárkaként az OMODA világszerte elismerést és népszerűséget szerzett a fogyasztók körében futurisztikus és stílusos külső dizájnjának, technológiailag fejlett termékjellemzőinek, ötcsillagos biztonsági megfelelésének és a fiatalabb generációk a saját élményekre és tapasztalatokra összpontosító gondolkodásmódjának megértésével.

Napjainkig az OMODA világszerte 10 országban lépett piacra, fokozatosan növelve jelenlétét a globális piacokon. Erről árulkodnak a magabiztos júniusi exportértékesítési adatok is, amikor összesen 14,047 autót exportáltak. A 2023 első félévére vonatkozó összesített exportértékesítés elérte a 70,821 járművet, amivel jó úton haladnak a 200,000 darabos éves tengerentúli értékesítési cél elérése felé. Spanyolországba hivatalosan is megérkezett az OMODA első szállítmánya, ami az első lépés az EU-s piacra lépés során.no_3.jpgA magyar piacon novembertől elérhető, crossover kategóriában titkos befutónak számító OMODA5-öt 1,6 literes, turbófeltöltős motor hajtja, amely 197 LE-s teljesítményre képes, és 290 Nm nyomatékot biztosít, 7.8 másodperc alatt gyorsul 100km/h sebességre.

Az OMODA5 jellegzetes belső terét egy 10,25 hüvelykes, nagy felbontású képernyőpárnak otthont adó, körbefutó kijelző uralja, és az alapfelszereltség részét nemcsak a kétzónás klímaberendezés képezi, de a „voice assistant” és a vezeték nélküli töltés mellett több mint tucatnyi újgenerációs vezetéstámogató funkció, illetve olyan intelligens biztonságtechnikai megoldások is, amelyek hozzájárultak a modell globális ötcsillagos biztonsági minősítéséhez.no_1.jpgÚj márkaként az OMODA-t már a kezdetektől fogva a globális vásárlók számára tervezték – hiszen közel 4,000 fogyasztó az autókról és a trendekről alkotott véleményét építették be a dizájnba –, és a felhasználók világszerte a bevezetése óta szívesen fogadják. A márka nevében az „O” a mindannyiunk számára létfontosságú oxigénre, a MODA” pedig a divatérzékenységre utal. A technológiai innováció mellett a márka legalább ilyen fontos eleme, hogy dizájnjában is trendszetter legyen a nemzetközi piacokon, elsősorban a fiatalabb célcsoportok igényeit kielégítve.

Az elkövetkező hónapokban az OMODA fokozza a nemzetközivé válás ütemét, és a mobilitás jelenlegi legfontosabb kihívásaira reagálva egy új elektromos modellt vezet be, amely a tervek szerint 2024 első negyedévében juthat el a hazai fogyasztókhoz. Az OMODA5 EV a fenntartható közlekedés valóban új korszakát hozhatja el az autózók széles köre számára.

További információ:
OMODA

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

PosterStore.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, de az Instagram

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr1718174436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása