Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Elérkezett a várva várt pillanat: újra elérhetőek a NESPRESSO Pumpkin Spice Cake kávékapszulák!

2023. augusztus 31. - Antalfy Krisztina

Az őszi ízek kedvelőinek nem kell tovább várniuk: szeptember 5-étől újra elérhető a szezon ikonikus kedvence, a Pumpkin Spice Cake kapszula a Nespresso kínálatában. A sütőtökös pite receptje ihlette különlegesség mind a Vertuo, mind az Original rendszer tulajdonosainak otthonába elhozza az őszi hangulat varázsát.ww_all_vl_seasonal_flavoured_2021_pumpkin_spice_cake_black_landscape_21-26.jpg

A sütőtökös pite ízesítéséhez használt fűszerkeverék már évszázadok óta ismert: legkorábban egy 1675-ös brit receptben szerepelt a fahéj, a gyömbér, a kardamom, a szerecsendió és a szegfűszeg jellegzetes kombinációja. A népszerű ízvilág mára elválaszthatatlanul összefonódott a sárguló levelek, a kötött pulóverek, a ködös reggelek és a napsütötte őszi délutánok képével. Egy csésze forró sütőtököspite-ízesítésű kávé a kedvenc könyvünk vagy sorozatunk társaságában a nosztalgia és a tökéletes nyugalom érzetét hívja elő – nem véletlen, hogy világszerte akkora népszerűségnek örvend.
ww_all_vl_brandid_seasonal_flavoured_pumpkin_spice_cake_22-00_1.jpgA Nespresso saját sütötökös pite ihletésű kávéi a Vertuo rendszerben immár harmadik, az Original rendszerben pedig második éve érhetők el a szezonális kínálat részeként. A nagy népszerűségnek örvendő különlegesség kóstolóit főként a szegfűszeg, a fahéj és a kardamom hármasával nyűgözi le, melyet az édes sütőtök tesz teljessé. A melengető fűszerkeverék és a kávészemek aromái tejes receptként elkészítve bontakoznak ki igazán: az eredmény így még teltebb és édeskésebb élményt nyújt.

Nespresso Vertuo Barista Creations Pumpkin Spice CakeNespresso Vertuo Pumpkin Spice Cake alapja egy koffeines és koffeinmentes kávékból álló blend. A kávé ízeit a fűszerek karakteres aromái (főleg a szegfűszeg, a fahéj és a kardamom) keltik életre az etióp, közép-amerikai és dél-amerikai Arabica szemek lágy keverékében. Egy csipetnyi tej meglágyítja a fűszeres ízeket, így a kávé még selymesebb lesz.nespresso_vertuo_pumpkin_spice_cake_1.jpgNespresso Original Barista Creations Pumpkin Spice Cake

Dél-Amerikai Arabica kávékból álló könnyed blend csipetnyi fűszerességgel és édeskés, sütőtökös ízzel. Az alapkeveréket a felhasznált, természetes aromák (szegfűszeg, fahéj, kardamom) varázsolják élvezetes, süteményes ízjegyekkel rendelkező kávévá.

A Nespresso szezonális Limited Edition kávéi szeptember 5-étől a készlet erejéig elérhetők a www.nespresso.com oldalon és a Nespresso Boutique-okban.

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

PosterStore.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr7818204593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása