Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Renault Scenic - Év Autója döntős!

2023. december 01. - Antalfy Krisztina

A Renault büszke arra, hogy a 2024-es Év Autója díj döntőse lehet. 2022-ben az Austral, 2021-ben pedig a Megane E-Tech Electric jutott be a hetes shortlistre. A 22 országból érkezett 59 zsűritag 28 modellt vizsgált meg és tesztelt alaposan azért, hogy a végső hetes lista kialakulhasson. A nyertest 2024 február 26-án, hétfőn hirdetik ki, a Genfi Autószalonon.
scenic.jpg

A Renault 27 éve írja a Scenic történetét. 1996-ban született, és egyből forradalmasította a piacot, lévén az első MPV az európai autógyártás történetében. Az első generáció 1997-ben egyből el is nyerte az Év Autója díjat.

Mára teljesen elektromos hajtással fogalmazza újra a C-szegmens családi autóit, csábít az utazásra úgy, hogy megtartja úttörő és családbarát jegyeit. A Scenic tipikusan első autóként vesz majd részt a család életében, hosszú utakra, nyaralásokra is teljesen alkalmasan. Az ötödik generációval a Scenic a család minden igényét kielégítő elektromos autóként gondolta újra az innovatív örökségét. Egyszerre kompakt (4,47 méter) így a városi közlekedésben tökéletes, de tágas a hosszabb utazásokhoz, amelyhez a 625 kilométeres (WLTP) hatótáv is hozzájárul.

A Renault több mint 10 éve elkötelezett amellett, hogy az elektromos autózás mindenkinek elérhető legyen. A Scenic E-Tech ennek az elképzelésnek a gyümölcse: fenntartható módon tervezett elektromos autó, megpakolva hasznos és intuitív technológiával. A ZOE sikerére építve a C-szegmens elektromos választéka először a Megane-nal majd most a Scenic-kel lép tovább. Mindkét modell fontos lépés abban, hogy a Renault továbbra is a fenntartható mobilitás egyik éllovasa lehessen.

További információ:
Renault Magyarország

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

PosterStore.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr4918271489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása