Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

A HONOR idén karácsonykor egy megható filmmel és izgalmas nyereményjátékkal ünnepli a hétköznapi hősöket

2023. december 04. - Antalfy Krisztina

A HONOR filmje megmutatja, hogy a technológia összehozza a legelfoglaltabb embereket is

A HONOR az idei ünnepek alatt a hétköznapi hősökre helyezi a hangsúlyt egy megható karácsonyi kisfilmmel, illetve egy izgalmas, a közösségi médián futó nyereményjátékkal. Rengetegen vannak, akik már-már észrevétlenül, de mindent megtesznek másokért, főleg ilyenkor, még az ünnepek alatt is. A HONOR fontosnak érzi, hogy fókuszba helyezze ezeket az embereket, akik munkájukkal és gondoskodásukkal tesznek értünk nap mint nap.

A HONOR meghatóan és tisztelettel kedveskedik a hétköznapi hősöknek, a kisfilm pedig igyekszik megragadni az önzetlenség és gondoskodás lényegét és megmutatni, hogy ezek az elkötelezett emberek a technológia segítségével tudják tartani a kapcsolatot szeretteikkel. christmas-pr-visual_1.jpgEzzel együtt Magyarországon is kezdetét veszi egy nyereményjáték-kampány a közösségi médiában, a felhasználók pedig saját hétköznapi hősöket jelölhetnek, akikre szavazni is lehet – a cél megajándékozni pár szerencsést. A kampány lehetőség arra, hogy mindenki megossza saját történeteit azokról, akik nap mint nap tesznek a többiekért. Így talán még jobban értékeljük őket.

Csatlakozz te is a HONOR-hoz és ajándékozd meg hétköznapi hősödet!

Szúrd ki a posztot: Keresd a „HONOR Hősök” kampányposztokat a HONOR hivatalos közösségi média oldalain.

Jelölj és mesélj: A komment szekcióban jelöld meg hétköznapi hősödet.

Oszd meg történeted: Írd le pár sorban, hogy miért őt választottad hétköznapi hősödül, és meséld el, hogy mivel járul hozzá az ünnepi szezonhoz.

VAGY

Említsd meg a HONOR-t saját közösségi média oldaladon

Posztolj egy képet: Ossz meg egy fotót hétköznapi hősödről az Instagram oldaladon.

Használj hashtaget: Helyezd el posztodban a #HONORtobewithYou és #HONORhősök hashtageket.

Mesélj róluk: Írd le, hogy miért őt választottad hétköznapi hősödül, és meséld el, hogy mivel tették szebbé a te vagy a környezeted életét.

Ez a kampány kiváló lehetőség arra, hogy elismerjük és értékeljük azokat a hősöket, akik szebbé, meghittebbé és csodálatosabbá teszik az ünnepi időszakot. Csatlakozz te is a HONOR-hoz, és ünnepeljük együtt a kedvességet” – nyilatkozta Kai Bai, a HONOR regionális menedzsere. „A HONOR-nál hiszünk a kedvesség szellemében, és a kampánnyal is az a célunk, hogy együtt mondjuk: megtiszteltetés együtt lenni veletek.”

További részletek a HONOR honlapján.

###

 

A HONOR-ról

A HONOR az intelligens eszközök vezető globális szolgáltatója. Célja, hogy globális ikonikus technológiai márkává váljon, és hatékony termékei és szolgáltatásai révén mindenki számára új, intelligens világot teremtsen. A kutatás-fejlesztésre való rendületlen összpontosítással olyan technológiák kifejlesztése mellett kötelezte el magát, amelyek világszerte lehetővé teszik és megadják az emberek számára azt a szabadságot, hogy még többre legyenek képesek, még többet érjenek el, még többet tegyenek. A különböző pénztárcákra szabott, kiváló minőségű okostelefonok, táblagépek, laptopok és viselhető eszközök széles választékát kínáló HONOR innovatív, prémium és megbízható termékei lehetővé teszik az emberek számára, hogy önmaguk jobb változatává váljanak.

További információért látogasson el a HONOR weboldalára.
https://www.facebook.com/honormagyarorszag
https://www.tiktok.com/@honorhungary
https://www.instagram.com/honorhungary/

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

PosterStore.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr5518273425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása