Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

70 videóval emlékeznek Esterházy Péterre

2020. február 19. - Antalfy Krisztina

Esterházy Péter április 14-én lenne hetvenéves. A Magvető Kiadó az évforduló alkalmából hetven videóval szeretne emlékezni rá: szerzőink és a kiadó munkatársai olyan általuk választott szövegrészleteket olvasnak fel, melyek személyesen sokat jelentenek számukra. A videók hetven napon át, egészen Esterházy Péter születésnapjáig kerülnek fel esténként a kiadó Facebook-oldalára, másnap pedig a YouTube-csatornájára.

photo-1522199780729-a356c844222a.jpg

Tovább

Így viseld a GARBÓT a nagy mínuszokban!

10 remek összeállítás a téli napokra

Néhány éve még nem tudtam volna elképzelni, hogy valaha is egy garbónál több lesz a ruhatáramban, nem szerettem, főleg a szűk, műszálas daraboktól menekültem. Aztán egyik télen szembe jött velem egy halványkék magasnyakú szépség és rájöttem, hogy nem is annyira utálatos ruhadarab a garbó, főleg ha megfelelő fazont és stílusunkhoz illő darabot választunk. 

feher_bluzt_15.jpg

Tovább

Lesd meg a Kia Sorento első hivatalos fotóit

A Kia Motors Europe nyilvánosságra hozta a 2020-as Genfi Autószalonon bemutatkozó új Kia Sorento első, a külsejéről készült hivatalos fotóit.  A “kifinomultan látványos” koncepciót követve a Kia formatervezői megtartották az előző generációk robusztusságát, de a részletek és a kidolgozás eleganciája sokat fejlődött. A minden eddiginél stílusosabb vonalak határozottabbak és élesebbek is a korábbiaknál, nagyobbak a szabad karosszériafelületek, amitől a Sorento határozottabb, elődjénél szögletesebb megjelenésűvé vált.

31644505_f9e8667887772009f86d0ab5ab6f9738_wm.jpg

Tovább

Filmajánló // A láthatatlan ember

Amit nem látsz, az is árthat neked...

Az Emmy-díjas Elisabeth Moss (Mi, A szolgálólány meséje) a főszereplője ennek a félelmetes modern mesének, melyet a Universal klasszikus szörnykaraktere ihletett. Cecilia Kass egy erőszakos kapcsolat csapdájában vergődik egy gazdag és briliáns tudóssal, de egyszer csak úgy dönt, hogy megszökik éjnek évadján, és elrejtőzik. Tervében segítségére van a nővére, egy gyerekkori barát és annak tinédzser lánya.

01-inv-dm-mainstage-mobile-banner-1080x793-rr-1r1-5dd46662aa792-1.jpg

Tovább

Vezetők címmel új sorozat indul az M4 Sporton

Vezetők címmel vezetéstechnikai sorozatot indít az M4 Sport Wéber Gáborral, amelyben a közszolgálati sportcsatorna F1 közvetítéseinek vezető kommentátora az F1 márciusi rajtjáig minden héten ismert embereket, igazi vezetőket visz egy oktatókörre a Hungaroring tanpályáján. A sorozat első részében az útitárs az M5 csatorna műsorvezetője, Somossy Barbara.
photo-1523138564298-2773209aef9b.jpg

Tovább

Kettős premier az Operettszínházban

Magyarországon először színpadon az Anne Frank naplója és A képfaragó!

A nagy sikerű szombati bemutatón Kiss-B. Atilla üdvözölte Őexcellenciáját, Yacov Hadas-Handelsmant, Izrael budapesti nagykövetét, aki ünnepélyes szavakkal köszöntötte az alkotókat és a nézőket. 

anne_frank_2.jpg

Tovább

DAALARNA x The Lane

Daalarna ruhákat láthatunk viszont az egyik legnépszerűbb és legszebb ausztrál esküvői weboldalon, a The Lane-en. A gyönyörű fotókat a nagyszerű Jessica Alleece fotós készítette a FOLK kollekció legkülönlegesebb esküvői ruháiról, amelyeket hamarosan, bemutatunk az áprilisi Daalarna Fashion Show-n is. 

unnamed_59.jpg

Tovább

10 dolog, amitől öröm lesz a Valentin-nap

Ha egy doboz bonbon már nem túl romantikus

Minidig is különös jelentőséggel bírt számomra a Valentin-nap, talán ez a furcsa Bálint-napi rajongás az, ami végül bevonzotta számomra a szerelmet, és láss csodát, ennek már épp 15 éve. Így nekem ez a nap kicsit több, mint a szív alakú lufik, édes bonbonok és virág illatú plüssmacik ünnepe. Bár ha az embernek van szerelme, minden nap Valentin-nap, azonban ez az ünnep nem csupán az egyszeri romantikáról kéne szóljon, hisz tökéletesen alkalmas arra is, hogy rohanó világunkban kicsit megálljunk, lelassuljunk és a valódi szeretetre, na meg az együtt töltött pillanatokra fektessük a hangsúlyt. 

photocat_145.jpgKép1/2/3/4

Tovább