Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

Nagymama vesztegzár alatt

2020. október 22. - Antalfy Krisztina

A változás regénye

Az első két Nagymama-könyvben (Nőből is megárt a nagymama, …és megint nagymama) megismert főhőssel nemcsak az történik, hogy az Unoka immár kamaszkorba lépett – a kisebbek is cseperednek, továbbá az évek fölötte sem szálltak el nyomtalanul, ráadásul a férje a nyugdíjas élettel ismerkedik, a kutyája matuzsálemi korban jár, s ha mindez nem lenne elég, ő maga is karanténba szorul, ahogy az egész ország. Hogy lehet ezt átélni, túlélni és mindeközben megőrizni a józan észt és a humort? Ennek az elbeszélésére tesz kísérletet Pataki Éva sorozatának harmadik része, a Nagymama vesztegzár alatt.
photo-1472745433479-4556f22e32c2.jpg

Tovább

Ha Lewis Hamiltonnak bejön, te is imádni fogod

A hatszoros Formula-1-es világbajnok lett az LG SIGNATURE márka nagykövete

Az LG Electronics (LG) bejelentette, hogy a hatszoros Formula-1 világbajnok Lewis Hamilton lett az LG SIGNATURE, azaz a vállalat prémium otthoni megoldásait összefogó márka globális nagykövete. Az együttműködés első lépéseként Hamilton egy új kampányban kap szerepet, amely közvetíti a márka filozófiáját, amely szerint „A művészet inspirálja a technológiát, a technológia pedig teljessé teszi a művészetet”.
lewis_hamilton_x_lg.jpg

Tovább

Így viseld ősszel a PONCSÓT

Az örök visszatérő...

Idén ősszel továbbra is divatos lesz a poncsó, ami tökéletes választás a hűvös, őszi reggeleken, amikor a vastag télikabát még túl sok, de azért már elviselünk magunkon valami igazán meleg holmit. A kabát, vagy jelen esetben a poncsó éppúgy stíluselem, mint bármely ruha, amit alatta viselünk. A hidegebb hónapokban ez az a darab, amit az emberek először észre vesznek rajtad. Szóval válassz olyan szépséget, ami tökéletesen kifejezi majd egyéni stílusodat! Az alábbi posztban hoztam is számodra pár szuper összeállítást, mely a Te ruhatáradból sem hiányozhat. 

1_18.jpg

Tovább

Neked volt már részed cyber megfélemlítésben?

A social bullying elleni küzdelemre hívja fel a figyelmet egy influenszer

Az összes social media platformján több mint 200 ezer követővel rendelkező 23 éves Budavári Fülöp egy komoly társadalmi problémára hívja fel követői figyelmét. A fiatal influenszer már több hónapja posztol olyan tartalmakat Insta- és Youtube-oldalára, melyekkel az social bullying elleni küzdelemre szeretné felhívni a figyelmet. Aktivitása rengeteg rajongója figyelmét felkeltette, és egyre több hazai médium kíséri figyelemmel Fülöp példamutató kezdeményezését. Legutóbbi kampánya során kékre festette a haját, mely az Anti Social Bullying projectje logójának színvilágát tükrözte. 

photo-1600289932552-9d6cf5ebd5ad.jpg

Tovább

Íme a RESERVED - Re.Design legújabb kollekciója

Re.Design ÖSSZETARTOZÁS – együtt jobb

A RESERVED bemutatja a Re.Design legújabb kiadását, egy limitált kollekciót összhangban a kulcs divattrendekkel. Ezúttal külön férfi és női kampány helyett egy közös kampánnyal, az „Összetartozás” szlogenje alatt mutatkozik be a kollekció – hiszen a divat mindenkié. A legújabb kampány szerzője Bartek Wieczorek, számos korábbi ReDesign kollekció fotósa.re_design_aw_2020_5.jpg

Tovább

Egyedülálló menopauzaprogramot indított a Tesco

A Tesco az október 18-i menopauza világnap alkalmából indította el úttörő menopauzaprogramját, amely az érzékenyítésen és az őszinte párbeszéden keresztül támogatja munkatársnőit a változókor időszakában. A menopauza hazánkban a középkorú női munkavállalók 60 százalékát érinti valamilyen formában, ennek ellenére a témát még sok helyen tabuként, kizárólag magánügyként kezelik. A Tesco programjának célja, hogy a női munkatársak mintegy 30 százalékát képviselő csoport számára őszinte és támogató hátteret és párbeszédre alkalmas platformot biztosítson.

photo-1455637350775-730a9e5a8310.jpg

Tovább

Ezek az ausztrál tűzoltók egész télen melegen tartanak majd

Mi nők szeretjük a férfias férfiakat, és gyakran csillogó szemekkel nézünk a rendőrökre, a pilótákra, na meg a tűzoltókra. Egyértelműen kijelenthetjük, hogy van valami különösen vonzó az egyenruhás férfiakban, sokan fantáziálnak is róluk, ki ruhában, ki ruha nélkül. Az alábbi posztban elhoztam néhány dögös, ausztrál tűzöltót, akik ezúttal is felsőruházat nélkül álltak a kamerák elé, persze imádnivaló kisállatok társaságában.
australian-firefighters-animals-calendar-2020-5.jpg

Tovább

Goodwoodban debütál a legendás Ford Mustang Mach 1

A Ford ma bejelentette, hogy Európában most először lesz kapható a korlátozott darabszámban gyártott, nagy teljesítményű Mustang Mach 1. Az Egyesült Királyságban megrendezett Goodwood SpeedWeek versenyhétvégén lép először színre Európában az eddigi legerősebb sorozatgyártású Mustang, amit immár a kontinens vásárlói is megrendelhetnek.

unnamed_86.jpg

Tovább

Ennyit fejlődött a Lexus öntöltő hibrid elektromos hajtása

A világ első öntöltő hibrid elektromos luxusautója, a Lexus RX 400h még 15 évvel bevezetése után is a japán luxusmárka büszkesége. A 15 év emlékére a Lexus a belgiumi Zaventem technikai központban összehasonlította a legújabb, negyedik generációs UX 250h hibrid crossovert és az úttörő hibrid SUV-modellt. Az RX 400h hajtáslánca 15 év kemény használat után is ugyanolyan finoman működik, mint újkorában, az UX 250h pedig új mércét jelent a hibrid járművek hatékonyságában és dinamizmusában.
2020-lexus-rx-400h-luxury-suv-ux-250h-crossover-awd-action-003.jpg

Tovább