Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

Rád is vár a komolyzenei piknik a Millenárison

2020. július 02. - Antalfy Krisztina

Music ül a fűben

Péntek este a Millenárison, a MÁV Szimfonikus Zenekar és a Millenáris közös szervezésében szimfonikus karantén rehabilitáció készül. A programra a belépés ingyenes. A Music ül a fűben egy, a MÁV Szimfonikus Zenekar és a Millenáris Park közös szervezésében létrejött komolyzenei piknik. A műsor megálmodói és házigazdái két fiatal klasszikuszenész, Seidl Dénes Mihály trombitaművész és Dénes-Worowski Marcell karmester, akik a MÁV Szimfonikus Zenekar koncertpedagógiai programjainak évek óta, aktív résztvevői.
photo-1582669626936-831c64444da0.jpg

Tovább

Gondtalan utazási lehetőség cicatulajdonosoknak

Hova tegyük kedvencünket nyaralás alatt?

Bizonyára sokan tervezgetik már a nyári utazásokat, hiszen végre ki lehet mozdulni, akár belföldi, akár külföldi útról legyen szó. Izgatottanvárjuk a nyaralást, de rögtön belénk hasít a lelkiismeret-furdalás, mi lesz a házi kedvencünkkel, hova helyezzük el? Jó hír, hogy végre nyugodtan mehetünk a jól megérdemelt pihenőnkre, és azalatt az időszak alatt a macskánk is jó kezekben lesz!

nagy_teodora_cozy_cat.jpg

Tovább

Peugeot: már egy évszázaddal ezelőtt is emisszió nélkül

A második generációs 208 és 2008 típusok bevezetésével nem csak fontos új modellekkel bővült a Peugeot európai kínálata, hanem egy vadonatúj korszak: a villamosítás kora is beköszöntött a márkánál. Az elektromos közlekedésnek nem csak jelene, de múltja és főleg komoly jövője is van a Peugeot-nál.
peugeot_201_6.jpg

Tovább

Így viseld az idei nyár slágerét, az OVERALLT!

Divattippek

Ahány nő, annyiféle egyéniség létezik. Így kinek a pánt nélküli, kinek a félvállas, megint másoknak a hosszú puffos ujjú overálok tetszenek. Bármelyik tábort is erősítsük, ez az a ruhadarab, mely szerintem mindenkinek remekül áll. Mikor a '90-es években megkaptam életem első kezeslábasát, tudtam ez egy örök, ikonikus darab lesz számomra. Bár nagy kedvencem a farmer overál, a nyári napokban a nehéz anyagot inkább lecseréltem néhány lengébb, könnyedebb darabra, de ezeket is legalább annyira szeretem, mint egykori nagy kedvencemet, hisz könnyedek, kényelmesek és legalább olyan jól mutatnak edzőcipővel, mint egy csinos magassarkúval.

brown_beauty_makeup_skincare_photo_collage.jpg

Tovább

Vajon mit tehetsz ha nem jutsz el a piacra?

Irány a Neked Terem!

A minőségi ételek bármikor ünnepivé varázsolhatják a leghétköznapibb étkezéseket is.
Talán el sem hinnéd, de a boldogságot a legegyszerűbben a finom ételeken, és az ízletes italokon keresztül érheted tetten. Legyen szó megúszós reggeliről rohanós napokon, könnyed ebédről munkaidőben, egy hétvégi nagy eszem-iszomról a barátainkkal, vagy csak egyszerűen egy rögtönzött piknikről a kedvesünkkel, rá kell jönnünk, jó alapanyagok nélkül nincs finom étel.

beige_elegant_collage_sale_instagram_post_2.jpg

Tovább

Fedezd fel Amerikát a filmek szárnyán!

Virtuális utazás az USA-ban

Nincs olyan ember, aki a tengerentúlról hazatérő ismerősök élménybeszámolója után ne akarna repülőre pattanni, hogy ő is átélhesse az izgalmas kalandokat. Az Amerikai Egyesült Államok egyelőre nem fogad Európából érkező turistákat, de álmodozni azért szabad.
photo-1469854523086-cc02fe5d8800_1.jpg

Tovább

Indulhat a jegeskávé szezon!

Két új kávékapszula-különlegességet mutat be a Nespresso, amelyeket a megszokottól eltérő szemlélettel készítettek el. Azt gondolnánk, hogy bármilyen kávéból készíthetünk jegeskávét, nemde? A Nespresso szerint azonban a jegeskávé élménye új szintre emelhető, ha kimondottan a tökéletes jegeskávéhoz kifejlesztett kávéblendeket használjuk. A Barista Creations For Ice variánsai jéggel elkészítve hűsítő felfrissülést kínálnak a meleg nyári napokra.

106128706_1642517279242003_8601172125694725093_n.jpg

Tovább

Keményen melózik, és még jól is néz ki az új Defender Hard Top

A Land Rover bejelentette, hogy az új Defender 90 és 110 hamarosan érkező haszonjármű-kiviteleivel a 'Hard Top' elnevezés is visszatér a robusztus terepjárók modellcsaládjába. A sokoldalú, elpusztíthatatlan DefenderHard Top még az év vége előtt bemutatkozik; a modell a feltartóztathatatlan terepképességeket 21. századi online technológiákkal párosítva a raktér-kapacitás, a praktikum és a prémium komfort egyedülálló kombinációját kínálja a felhasználóknak.
lr_def_hard_top_300620_01.jpg

Tovább

Visszatért Magyarországra az Attraction Árnyékszínház

Újra hazai terepen a Britain’s Got Talent 2013-as évadának győztese, az Attraction. A világhírű táncosok hét év után újra láthatóak lesznek magyar színpadokon, ráadásul júliusban és augusztusban nyári táboraik keretében betekintést engednek előadásaik kulisszatitkaiba is.
1ymbaxrq.jpeg

Tovább