Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

10 dolog, ami nem hiányozhat egy női táskából

2016. június 08. - Antalfy Krisztina

És Neked mi van a táskádban?

Egy női táskában szinte bármi megtalálható, a fésűtől kezdve a balerina cipőn át, a parfümig, a többi okos kütyüről, slusszkulcsról, na meg a pasink cuccairól már nem is beszélve. De vajon mekkora az ideális táska, és mi kell alapvetően benne legyen, hogy minden helyzetben kivágjuk magunkat?

28109ccf366cea169d65612aeebf680b.jpg

1. Fésű

Kedvenc fésűm nélkül – amit még néhány éve szereztem egy holland piacon – nem tudom elképzelni a táskám tartalmát. Igaz nem sokat használom, de azért jó, hogy mindig kéznél van.

2. Határidő napló

Rohanás, megbeszélés, olykor egy nap több is, szülinapok, évfordulók, találkozók a barátokkal. Így határidő napló nélkül szinte már ki sem teszem ki a lábam otthonról.

3. Könyv

Nincs mindig olyan kényelmes, jó világ, hogy autóval intézem el az ügyeimet, és ha már van BKV bérletem, igyekszem azt ki is használni. És amíg a Közvágóhídról eldöcög a 2-es villamos a Jászai Mari térig, jól jön, ha ott lapul a táskám mélyén egy könyv, vagy jobb esetben egy magazin.

4. Körömreszelő

Ohh, hogy meg tudja keseríteni az ember életét, ha betörik, felszakad a körme. Ilyenkor jól jön, ha van nálunk egy picurka körömreszelő, valahol a zsebkendő és a sebtapasz között elbújva.

5. Mobiltelefon és töltő

Amíg a 90-es években hidegen hagytak a mobilok, addig ma már képtelen vagyok az életemet elképzelni imádott okostelefonom és ingyen wifi nélkül. És bármilyen okos az én kis készülékem, sajnos mobil töltő nélkül ő sem húzza sokáig.

6. Napszemüveg

Ok, tudom, hogy még javában tombol a tél, a hideg szél, na meg az a sok eső, a tavasz meg még sehol, én azért már most bebiztosítom magam a napsütéses időkre. Ki tudja, lehet holnap kisüt végre a nap?

7. Rágógumi / Tic Tac

Szoktam én is fogat mosni, de biztos, ami biztos, mindig van nálam mentolos rágógumi, tic tac, és a gyakori száraz köhögésem miatt egy zacskó Negro.

8. Rúzs / szájfény

Mire elérek a buszmegállóig, valami furcsa oknál fogva a mesterien felvitt rúzsomnak halvány híre sincs már az ajkaimon. Ezért inkább betárazok kedvenc vörös szájfényemből, és rögtön 3-at is becsempészek indulás előtt a táskámba. Ki tudja mit hoz még a nap?

9. Tollak

Okosteló ide vagy oda, én még hiszek a jó öreg tollak erejében, ezért a tollaim nélkül sosem kelek útra. Mégis csak újságíró lennék, vagy mi szösz?

 

10. Balerina cipő

Lapos, kényelmes és semleges színben mindenhez tökéletesen illik. Általában, ha munka után már nem jutok haza, de egy fontos esemény megkívánja az elegáns megjelenést, tűsarkúban vészelem át az egész napot, de a végére már alig várom, hogy előkerüljön a balerina cipő, és elsülyesszem valahová azt a végtelenül dögös, de annál kényelmetlenebb tűsarkút.

Neked mi az, ami feltétlenül ott kell lapuljon a táskád mélyén?

nevtelen_3_27.png
Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr148852560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása