Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Így lehet a várandósság időszak a legszebb

2016. november 13. - Antalfy Krisztina

Interjú Esküdt Judittal, a Sentiments Divatház menedzserével

Egy kisbaba érkezése mindig felhőtlen örömet  hoz egy család életében. A leendő anyuka alig várja, hogy kerekedni kezdjen a pocakja, hogy elkészüljenek az első ultrahang felvételek, és innentől fogva már csak a benne fejlődő apró kis csoda köti le a figyelmét. Azonban ez az időszak nem csak a plusz kilókról, a szükséges vizsgálatokról, na meg a légző gyakorlatok elsajátításáról kéne szóljon, a várandósság ugyanis a szépet még szebbé teszi, főleg, ha ezt az időszakot Joó Beatrix mesés Kismama Couture ruháiban éljük meg.

14686430_10154574992099720_1741267947_n.jpg

Mi nők eleve mindig tanácstalanul állunk a ruhásszekrény előtt, csak nézzük gardróbunk tartalmát, majd hosszas tépelődés után jön a nagy kérdés, ami mindig elhangzik indulás előtt: mégis mit vegyek fel?

judit_photos_01_1jav.jpg

Kismamaként azonban ez talán még nagyobb problémát okozhat, még úgy is, hogy ma már a lehetőségek széles tárháza nyílik meg egy divatimádó anyuka előtt. Bár a tűsarkút jobb, ha elfelejtjük erre a pár hónapra, a nagy poci nem jelenti azt, hogy ilyenkor kizárólag csíkos tunikák, vagy bő ruhák alá kellene rejtenünk a testünket. A várandósság egy áldott állapot, így nem szabad elrejteni, inkább legyünk büszkék, és mutassuk meg magunkat a világnak.

14686022_10154574991134720_131656671_n.jpg

Bár én még nem büszkélkedhetek nagy pocakkal, végtelen örömmel adok hírt egy szívemhez közel álló barát anyaságáról, aki terhessége 9 hónapja alatt sem adta fel tökéletes nőiességét. Esküdt Judit persze szerencsés alkat, mert tökéletes alakja nem változott sokat a terhessége alatt, így kisbabájával a szíve alatt is bátran vehetett részt azon a különlegesen fotózáson a Writer's villában, ahol Joó Beatrix divattervező bebizonyította, hogy egy kismama is gyönyörű lehet!

received_10154342757349720.jpeg

Az álomszerű kampányfotók mellett az alábbiakban egy interjút is olvashattok a gyönyörű Judittal…

Nagyon gratulálok Nektek a babához! Csodásan nézel ki. Mi a titkod?

Köszönöm szépen! Nagyon boldog vagyok

Hogyan tartod karban a tested a várandósság alatt?

Napi 2-3 liter víz es a rendszeres sport csodákra képes. Én a Pilatesre, gyógytornára esküszöm, szerencsém van, az egyik legjobb oktató, Hoffher Heni felügyeli az edzéseim.

13729179_1377914078891885_7623577255445606939_n.jpg

Miből áll egy napi étkezésed?

Ez többször változott az utóbbi hónapokban – mindig igyekeztem változatosan és egészségesen étkezni, de érdekes volt látni magamon, hogy a szervezetem hétről-hétre változóan mást kíván… Volt savanyú uborkás, paradicsomos, szénhidrátos és gyümölcsös “korszakom” is. Pár dologra azért végig ügyelek: legyen elég fehérje és vitamin, szénhidrát is, de inkább a lassabban felszívódóak, a változatosság pedig elengedhetetlen az étrend kapcsán.

Hogyan készültök a baba érkezésére?

Szerencsére nagyon sok barátunknak született mostanában kisbabája, ezért jótanácsban nincs hiány. Persze ez önmagában nem elég – van egy jó hosszú listánk, ami segít a felkészülésben, hogy mire a kisbaba érkezik, meglegyen minden neki is és nekem is, amire szükség van. A gyerekszoba már éppen elkészült, hamarosan érkeznek a szép bútorok is, kiságy, kisszekrény, komód… Ezen kívül néhány könyvet is elolvasunk, például a Suttogót, amit nagyon sokan ajánlottak. Az internetes kereséssel kicsit óvatosabbak vagyunk – rengeteg információt meg lehet találni, de mindennek az ellenkezőjét is.

Van valami extra dolog, amiben a párod segít? Mit "vársz el" tőle?

Nem tudom, mi számít “extrának”, de a párom sok mindenben segít. Van, amikor a babakocsik összehasonlításában kell egy kis segítség – rengeteg opció van, bonyolultabb, mint egy autó -, van amikor orvoshoz jön velem, vagy beszerzi amire szükségem van. A munkája miatt nagyon sokszor utazik, de a fontos dolgokat, a “mérföldköveket” sikerült együtt meglépnünk.

received_10154342756544720.jpeg

Van valami titkos bevett szépség trükköd? Mosoly Hogy néz ki egy napi smink rutinod?

Illetve mit teszel fel az arcodra, ha esetleg vacsorázni mentek? Kevés sminket használok, igyekszem inkább az arcomat megfelelően ápolni, hosszú távon szerintem ez igazán jó befektetés: tisztítás, tonizálás, hidratálás. Dr Hauschka krémeket használok évek óta, nekem ez vált be, nagyon szeretem. Vacsorához alapozó, pirosító, szempillaspirál és az elmaradhatatlan szájfény.

Kedvenc kozmetikumod, ami nélkül nem tudnál élni?

Parfüm

Melyik híres nő stílusát csodálod?

Audrey Hepburn. Hogy írnád körül a saját, személyes stílusod? Tetszik az egészen nőies (ultra feminin) és a párizsi stílus. Szeretek benyomást kelteni, hogy ne legyek észrevétlen. Imádom a kiegészítőket csipkékkel, az avant garde blúzokat, klasszikus szabásokat, fazonokat és vonalvezetést.

received_10154342758454720.jpeg

Hogyan jellemeznél, írnál le egy csinos (chic) nőt?

Szépen és okosan öltözött, attól függően, hol jelenik meg, kik között mozog, milyen szakmában dolgozik. Nem visel tűsarkú cipőt és estélyi ruhát a fogmosáshoz, de próbál mindig jól öltözött lenni, hogy szépen, jól érezze magát.

Mesélj kicsit a fotózásról. Mi volt a koncepció?

Egy fantasztikus csapatnak köszönhetem a fotózást. A koncepciót Joó Beatrix találta ki, a megvalósításban segített Haller János fodrász, Főző Szilvi sminkmester, Turcsányi Ivett és a kiváló divatfotós, Ajkai Dávid. A fejdíszeket élő virágból a di Fiori szalon készítette, szem előtt tartva a ruhák színeit. Az álomszép ruhák Joó Beatrix tervei alapján készültek, a kivitelezést a divatház vezető varrónője, Mariann keze munkáját dícsérik. A képeken látható gyönyörű muffinokat Pokos Judit, egy kis cukász manufaktúra, a Sü tulajdonosa álmodta meg és készítette el.

received_10154342758399720.jpeg

Ugye milyen gyönyörűek ezek a ruhák? És tudod mi a legjobb bennük, hogy nem csupán abban a bizonyos 9 hónapos időszakban lehet viselni őket ,ugyanis Joó Beatrix a kisbaba megszületése után is örömmel alakítja rád a ruhát…

nevtelen_3_68.png

Ohh, és az interjú elkészítése óta megszületett a kis Lilien..
Sok-sok boldogságot Judit és Gergely!

14900363_1479708732045752_1766962089120148914_n.jpgFotó: Ajkai Dávid
Haj: Haller János
Smink: Főző S.Szilvi
Ruhák: Joó Beatrix/Sentiments
Külön köszönet Mariannak, az ő keze munkáját dicsérik a ruhák.
Helyszín: Brody Villa
Muffinok: Pokos Judit/Sü
Virágdíszek: DiFiori szalon
Ékszerek: Peng Edit

További információ:
Sentiments Couture

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr8211957871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása