Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Megtaláltam számodra a tökéletes Anyák napi ajándékot

2023. május 04. - Antalfy Krisztina

Így örökre emlékezetes marad

Az Anyák napja az egyik legszebb ünnep, amely lehetőséget ad arra, hogy hálánkat és szeretetünket fejezzük ki azoknak az édesanyáknak, akik életünkben szerepet játszanak. Adjunk a szeretett anyukáknak valami különlegeset ezen az ünnepen, és tegyük az életüket még szebbé a Sentiments virágos kendővel!unnamed_41.png

A Sentiments virágos kendő az egyik legideálisabb ajándék az anyák napjára. Ez a kifinomult, elegáns és különleges selyem kendő tökéletesen kifejezi azokat az érzéseket, amelyeket nehéz szavakkal kifejezni. A kendő finom és puha anyagból készül, így az édesanyák kényelmesen viselhetik a mindennapokban is. Az elegáns virágos minta pedig bármilyen szettet feldob, így az édesanyák mindig csodálatosnak és stílusosnak érezhetik magukat.unnamed_1_17.pngHogy igazán teljessé váljon ez az ünnep, Grajnai the Florist virágkölteményeivel varázsolhatjuk még nemesebbé ezt a napot. A több színben, csomagolásban és formában elérhető Anyák napi csokrok és virág boxok, a Sentiments jelszavával 10% kedvezménnyel vásárolhatóak meg.

A kedvezményt a személyes vásárlás, illetve telefonos rendelés esetén tudod felhasználni.
Rajnai Gábor +36202805544

Jelszó: SENTIMENTS

unnamed_42.png

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

PosterStore.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr9718116708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása