Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

BIODERMA Sébium Global Cover Korrektor // TESZT

2017. április 03. - Antalfy Krisztina

Fedjük el a pattanásokat még ma!

Bár már bőven felnőtt korba léptem, az arcomon felbukkanó pattanások valahogy erről nem akarnak tudomást venni, én pedig azokon a bizonyos napokon továbbra is küzdhetek a zsíros, miteszeres bőrömtől! Azonban a napokban hozzám is eljutott a Bioderma újdonsága a Sébium Global Cover korrektor, mely épp a hozzám hasonló problémás bőrre nyújt megoldást. Ígérete szerint tökéletesen fed, megszünteti az újabb pattanások kialakulását, tisztít és a faggyútermelődést is optimalizálja. Nos lássuk, valóban ennyire jó termékről van szó?

409a5bac21dec86b44b38b678a6cf6b4_1.jpg

Tovább

5 motiváló tipp a nagytakarításhoz

Ezért is vártuk annyira a tavaszt!

Tedd a kezed a szívedre, ugye Te is nagyon vártad már a valódi tavaszt: napsütéssel, meleggel, virágzó gyümölcsfákkal, friss idény gyümölcsökkel, zöldségekkel? Ez az évszak számomra mindig az újrakezdést jelképezi. Ilyenkor nem csak a természet ébred fel hosszú téli álmából, de mi magunk is új erőre kapunk. Minden megszépül, kitisztul, meg persze felfrissül. Ennek örömére nem árt, ha ruhatárunk mellett otthonunkat is átszellőztetjük, és kitakarítjuk, végtére is nem árt előrelátónak lennünk, hisz nyakunkon a Húsvét.

fotorcreated_426.jpgKép1/2/3/4

Tovább

4 programötlet, ami biztosan levesz a lábadról

Semmit sem szeretek jobban tavasszal, mint a frissen vágott fű illatát, a napon szárított ruha tapintását, na meg persze magam mögött hagyni szobám négy falát és végre kiszabadulni, ki a városba, ki vidékre, vagy csak egy hosszú munkanap végén a közeli parkba. A lényeg, hogy ha beköszönt a hétvége, ne a tévé előtt, ágyban fekve találjon rám.

fotorcreated_430.jpgKép1/2/3/4

Tovább

TESZT // Marc Jacobs Decadence parfüm

Jó, hogy újra itt van végre! A hosszan elhúzódó, szürke, hideg téli napok után ismét eljött! Legalább is én már nagyon vártam ezt a napsütéses évszakot. Tavasszal a természet újra felébred, és új ruhát ölt: ilyenkor én is megpróbálom felújítani a ruhatáram, felfrissíteni a pipere cuccaimat, sminkek és parfümök terén egyaránt, hogy aztán vidám színekben és finom illatba burkolózva köszöntsem a jó időt!
photocat_71.jpg

Tovább

INTMISSIMI 2017 tavasz-nyár

ROMÁNC VELENCÉBEN

Egy kifinomult velencei szalon hangulata – egy  csipkekollekció, mely az eleganciát és a vágyat kelti életre. Az érzékiség minden rejtelme áthatja az Intimissimi romantikus, Valentin napi fehérneműit. A kollekció, amelynek palettáján a teljesen fekete darabok és tiszta fehérek egyaránt megtalálhatóak, a matt és a fényes, a műbőr és szatén összjátékára összpontosít.

fotorcreated_424.jpg

Tovább

Lépj be a Vintage varázslatos világába!

Álomszép vintage-világ elevenedik meg 2017. április 30-ig az Allee Bevásárlóközpontban. Az örök romantika birodalmába bárki ingyenesen beléphet az Allee földszintjén, hogy kipróbálja a vintage életérzést. A hangulatosan megépített álomvilág igazi élményt nyújt nemcsak a virágot kedvelőknek, de azoknak is, akik részt vesznek a dekorálóműhely vagy éppen a cukrászműhely által kínált ingyenes programokon.
vintage_allee_3.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása