Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Légy szexi karácsonykor is az Intimissimi ünnepi kollekciójában!

2017. november 30. - Antalfy Krisztina

„One size” az idei karácsony egyik kulcsszava

Ne maradj le az Intimissimi ünnepi kollekcióiról, amelyekben – az ikonikus piros mellett – az örökérvényű fekete is főszerepet kap, hálós felületekkel, fénylő csipkével és szexi pántokkal hangsúlyozva. A márka több one size terméket is kínál karácsonyra, így idén a méretválasztás sem okozhat senkinek gondot.

tpc_0869.jpg

Az Intimissimi többek között a „Romantic Christmas”, a „Christmas In Love”, a „Sensual Christmas”, valamint a „Floral Flock” kollekciókkal várja 2017 karácsonyát: a márka idén is exkluzív, jellegzetes stílusában, a csipke és a selyem eleganciájában tündökölve képzeli el a nőket. A szofisztikált darabok egytől-egyig igazi nőiességet és magabiztosságot sugároznak, így minden nő számára tökéletes ajándékok.

tpc_0945.jpgAz Intimissimi exkluzív ünnepi eseményén új, magyarországi nagykövetével, a varázslatos Weisz Fannival együtt köszöntötte a karácsonyt – a siket modell és esélyegyenlőségi aktivista nemcsak szépségéről, de inspiráló személyiségéről is ismert. Fanni, aki elszántságával, kitartásával, alázatával és kifinomult bájával méltó képviselője a haladó szellemű fehérnemű márkának, a következőt nyilatkozta a rendezvényen: „Hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy a magyarországi nagykövete lehetek egy ilyen nagy márkának. Többször is megkérdeztem magamtól, hogy biztosan engem akarnak?! Hihetetlen érzés volt, és egyik nagy álmom vált valóra. Mindenkit arra biztatok, hogy küzdjön a céljaiért.”

tpc_0842.jpg

tpc_1211.jpg

tpc_1220.jpg
További információ:
#intimissimiXmas #intimissimi
Intimissimi 

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png
Ha tetszett a poszt, gyere a 
VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr8113405933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása