Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Viszlát 2010, Hello 2011!

Ruhák, melyekkel átléphetsz az újévbe

2010. december 30. - Antalfy Krisztina

Felkészülni, vigyázz, kész, Szilveszter! Igen, holnap ilyenkor már mindenki lázasan készülődik a nagy éjszakára. Én pedig ebből az alkalomból most hoztam néhány olyan összeállítást, melyekben biztosra veheted, hogy igazán emlékezetes lesz az év utolsó napja.53a02fe1ae204fe49749a6958043a195.jpg

Észre sem vettük, és máris eltelt egy újabb év. Akármilyen is volt ez a 2010, holnap éjfélkor búcsút intünk neki. A szilvesztert viszont mindenki felejthetetlenné teheti, egy jól megválasztott ruhában, legyen az kisestélyi, báli ruha, koktélruha, vagy csak farmer egy csillogós felsővel. Légy bárhova is hivatalos, a lényeg, hogy érezd nagyon jól magad. A jó hangulathoz, pedig nem kell más, mint egy klassz társaság, és egy alkalomhoz illő ruhadarab.

giphy_41.gif

1. Romantikus hangulatban

Nem kell kivetkőzz önmagadból, ha az idei évet is stílusodnak megfelelően, romantikus hangulatban akarod elbúcsúztatni. Az igazi nőiességet, eleganciát kedvelők nyugodtan választhatnak maguknak erre az estére is csipkés, tüllös, fodros ruhákat és kiegészítőket, hiszen ezek továbbra sem mentek ki a divatból. Ezek a darabok épp annyira lehetnek kislányosan bájosak és ártatlanok, mint szexisek, démoniak és nőiesek.

Kiegészítőnek
választhatsz virágos kitűzőket, tollakat, de csillogó nagy fülbevalókat és nyakékeket is. Ezek a ruhák őrülten vonzóvá tesznek, így a sminkedet is hozzájuk igazíthatod. Az alapozóból nagyon keveset vigyél fel, majd használj egy leheletnyi púdert, az apróbb hibák elfedésére. Szemhéjadra vigyél fel alapnak halvány barack, bézs, rózsaszín vagy lila szemhéjpúdert, ezt megbolondíthatod egy sötétebb árnyalattal, fekete szemceruzával, vagy tussal, mellyel igazán dögös kinézetet adhatsz magadnak. A legvégén használj egy barack színű pirosítót, de abból se sokat!

2. Az igazi Glitter-lány

Mi lányok imádjuk a csillogást, így idén szilveszterkor sem maradhatnak ki a csillogó, flitteres darabok, melyekben te leszel az est fénye. Kiegészítőnek az ilyen koktélruhákhoz, felsőkhöz nem tanácsos csillogó, nagy ékszereket párosítani, mert elvesznek a ruha értékéből. A túl csillogó ruhához válassz inkább visszafogottabb, egyszerűbb fülbevalót, és karkötőt, ebben az esetben a nyaklánc talán már nem is fog hiányozni. Sminkben viszont nyugodtan kiélheted a fantáziádat. Használhatsz sötét színeket is, melyeket feldobhatsz csillámporral, vagy külön erre az alkalomra kapható kövekkel, csillagokkal. Az ún. glamour-smink ma már nem csak a kislányok privilégiuma, te magad is alkalmazhatod a csillámokat minden színben és mennyiségben. Ez az a smink, amely csak az igazán bevállalós lányoknak áll jól, hiszen, ha nem érzed a magadénak, az nem is fog jól állni. Az alapozás és a púder felvitele után jöhet a szemed. Itt nyugodtan megerősítheted a szemöldököd egy barnás szemceruzával. Alapnak a szemhéjadra vigyél fel egy tartós, krém szemfestéket, melyen megtapad a csillámos szemhéjpúder és egész éjjel fent is marad.  Az alap és a csillámpor lehet egyszínű, de nem feltétel. A csillámport felviheted az egész szemhéjadra, vagy csak a külső szemzugba. Ezt követően húzd ki a szemed egy fekete szemceruzával, vagy szemhéjtussal, majd jöhet a fekete szempillaspirál és végül a piros szájrúzs. Ügyesebbek tehetnek fel műszempillát és csillogó köveket is.

3. Színes koktélruhákban

A harmadik összeállításunkban a legszínesebb egyéniségekre gondoltunk, akik nem szeretik a bájos, romantikus stílust, és nem akarják csillogó-villogó darabokban átbulizni az éjszakát. Ezek a koktélruhák egyszerre vagányak és nőiesek, és mindenki számára jó választásnak ígérkeznek. Ha kicsit teltebb vagy, akkor se bánkódj, az idei koktélruha divatban te is megtalálhatod az alkatodnak megfelelő összeállítást, melyben ugyanolyan csábító démon lehetsz, mint vékony barátnőid. A feketét, ha lehet kerüld, még akkor is ha úgy gondolod, ez a szín slankít. Válassz inkább egy mély lilát, vagy méregzöld színű darabot, melyet feldobhatsz egy vállkendővel, vagy boleróval. A dekoltázsodat hagyd szabadon, nyugodtan mutasd meg mid van. Derékban viszont ha zavar az a kevés plusz, vegyél fel egy vastag övet, vagy fűzőt, mely nem csak ápol és eltakar, de még szexissé is varázsol. Kiegészítőkben és a sminkben a fantáziádra bízzuk a választást, hisz ebben az esetben, amilyen a ruha színe, olyan lesz a smink és az ékszer is. Ezek a darabok megengedik a színek és stílusok mérhetetlen kombinációját, és mivel szilveszter van, nyugodtan válassz koktélruhádhoz bohókás, vagy akár extrém kiegészítőket, boát, maszkot, koronát, vagy kalapot.

4. A kis fekete

Végezetül, akiknek a fenti összeállítások nem nyerték el a tetszésüket, azoknak mutatunk néhány gyönyörű és lélegzetelállító darabokat, melyekben igazán stílusosan inthetsz búcsút a 2010-nek. Ez a bizonyos little black dress (kis fekete) a húszas évek óta hódit és amely Audrey Hepburn óta egy örök darab mindannyiunk számára. Ha te is az elegáns, visszafogott, nőies stílust kedveled, akkor neked találták ki ezt a ruhát, melyet nem csak szilveszter éjjelén, de az év bármely napján is felvehetsz. Biztos, hogy neked is lapul valahol egy a szekrényed mélyén, de ha mégsem, akkor mielőbb szerezz be, hiszen az igazi nő ruhatárából nem hiányozhat.

fotorcreated_194.jpgKép1/2/3

Te miben léped át az Újévet?
nevtelen_3_80.png

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr1612083909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása