Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

GRAMMY-díjátadó 2012 // Ruhamustra

2012. február 15. - Antalfy Krisztina

A vörös szőnyeg legszebb ruhái

Február 12-én ismét megrendezték a Los Angeles-i Staples Centerben az 54. Grammy Awards gálát, mely a világ legrangosabb zenei díjátadója. Habár élőben nem nézhettük végig az eseményt, most megmutatjuk Nektek, hogy kinek a kezébe landolt idén a neves arany gramofon, ill. hogy kedvenceink miben is vonultak végig a vörös szőnyegen.

A Grammy Awards-ról

A Grammy-díj, vagy ahogy az amerikai hívják, a „Grammys” az Egyesült Államok Hangfelvétel-művészetek és tudományok Nemzeti Akadémiája által 1958-ban megalapított, és évente átadásra kerülő díja. A Grammy-díj a legnagyobb tekintéllyel bíró elismerés a zeneiparban dolgozók számára. A neves díj a zeneiparban a filmes Oscar-díjjal vetekszik. A nyertesek,elismerésük jeléül egy arany gramofont kapnak. A szobrok magas értékét az adja, hogy kézzel formázzák és részenként illesztik őket össze. Egy kis kulisszatitok, a tévéadásban látott szobrok csak kellékek, a nyertesek később vehetik át az eredeti díjat.



A legszebb Grammy-díjas ruhák 2012

A díjeső legnagyobb nyertese Adele és a Foo Fighters lett. Sajnálatosan az idei Grammy gálát beárnyékolta Whitney Houston halála, így a díjazottak mellet szinte az egész éjszaka az elhunyt díváról szólt. Jennifer Hudson a popkirálynő tiszteletére elénekelte az „I Will Always Love You” című dalát, könnyeivel küszködve.

Amerika híres csillagai túl vannak már a Golden Globe-díjátadón és a 2012-es Bafta-díjátadón, már nyakukon az Oscar-gála, de a sok rendezvény között volt idejük megjelenni a Grammy-díjátadón is. A sztárok természetesen ezen az estén is kitettek magukért, mindannyian a lehető leghíresebb divattervezők kreációban jelentek meg. Íme, a 2012-es év legszebb Grammy Awards ruhái!

A Grammy fekete hattyúi


Julianne Hough , Adele, Rihanna, Alicia Keys

Adele az est legtöbb díjat bezsebelő énekese egy visszafogott, de igazán elegáns Giorgio Armani estélyiben jelent meg. Sminkje ruhájához illően egyszerű volt, mégis dögös, a tűzvörös rúzzsal és a fekete tussal a szemén. A ruhához egy pár fekete Christian Louboutin-t viselt és egy pár, gyönyörű gyémánt fülbevalót. Szerintünk fantasztikus választás volt számára ez az összeállítás. Julianne Hough, a nálunk még kevésbé ismert amerikai country-énekesnő és táncosnő egy pánt nélküli Kaufman Franco ruhában érkezett.

Alicia Keys Alexandre Vauthier 2012-es tavaszi Couture ruhájában pózolt, amihez Christian Louboutin Bis Un Bout, fekete darabját választotta (ahogy Rihanna is). Az énekesnő hatalmas, feltűnő arany nyakékkel és rockability stílusú frizurával dobta fel külsejét. Rihanna ezen az estén, eddigi önmagához képest igen visszafogott volt. Ő egy szexis Giorgio Armani mellett tette le a voksát, óriási V-kivágással, fekete Christian Louboutin (Bis Un Bout) tűsarkúval.


Christian Louboutin Bis Un Bout

Áttetsző, de nem láthatatlan


Miranda Lambert,
Kelly Osbourne, Kate Beckinsale

Kate Beckinsale egy sikkes, féloldalas megoldású, Zuhair Murad miniruhában állt a fotósok elé. Kelly Osbourne szintén egy féloldalas megoldású estélyiben érkezett, Tony Ward-tól. Szerintünk a ruha szuper választás, lila haja viszont már kevésbé.

A country sztár Miranda Lambert egy álomszép, földig érő Pivoni darabban jelent meg. Taylor Swift Zuhair Murad elegáns estélyijében vehette át a Grammy-díjat. Ruhájához tökéletesen illett a feltűzött konty, a kislányos smink és az arany Prada platform szandál.

Sellőknek érezhették magukat


Carrie Underwood, Katy Perry, Fergie,
Hillary Scott

Carrie Underwood számára ez az este a csillogásról szólt, elnézve Gomez-Gracia ruhájában, amihez az extra csillogást egy pár gyémánt fülbevaló adta. A válófélben lévő Katy Perry választása egy jég kék Elie Saab darab volt, ami ezen a napon leginkább a kék hajához illett.

Úgy tűnik Fergie tisztában van vele, hogy idén a csipke nagyon divatos lesz, de talán egy kicsit túlzásba vitte a narancs színű Jean Paul Gaultier ruhájával, ami alatt szemmel láthatóan fekete melltartót és fekete bugyit viselt. Az itthon még ismeretlen Lady Antebellum nevű country zenekar énekesnője, Hillary Scott egy padlizsán lila Monique Lhuillier darabban hódított a vörös szőnyegen.

A futurisztikusak és a  megdöbbentőek

Jesse J egy feltűnő, extravagáns, futurisztikus ezüst Julien Macdonald ruhában érkezett a Grammy-gálára. Az estélyihez egy pár fekete Lulu Guinness klipszet választott. Egészében a 23 éves énekesnő nem nézett ki rosszul, bár sokan az est diszkó göbjének nevezték.

Nicki Minaj sminkjével nem, de tűzvörös, Versace estélyijében szinte sokkolta a jelenlévőket. Az énekesnő úgy tűnik Piroskának öltözött, ruháját pedig csak a rá hímzett hatalmas Versace medúza fej különböztette meg egy jelmeztől. Kísérője nem másnak, mint magának a pápának öltözött.

Mit is lehetne mondani erről a ruháról? Sasha Gradiva abszurd ruhakölteménye minden tekintetet az orosz énekesnőre vonzott. Sasha felfegyverkezve várt a díjátadóra, mely darab nem lett volna olyan rossz, ha letette volna fegyver arzenálját.

Lady Gaga-t már támogatni kell? Nem, csupán jóba lett az egykori Beatles frontemberével, Paul McCartney-val. Az amerikai énekesnő egy Versace háló ruhában került a figyelem középpontjába.

Neked ki tetszett a legjobban?
nevtelen_3_89.png

Forrás:
http://www.shoeperwoman.com/,
http://www.fabsugar.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr1612171748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása