Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Interjú Bencs Alexandrával, az Ismeretlen küldetés írójával

2013. március 29. - Antalfy Krisztina

„szeretek írni…ilyenkor olyan, mintha egy saját Való Villám lenne”

Hosszas szervezés és sok levelezés után végre bemutathatom Nektek közelebbről is Bencs Alexandrát az Ismeretlen küldetés című könyv íróját. Beszélgetésünk apropója mi más is lehetett volna, mint legelső, komoly munkája, eddigi talán legnagyobb büszkesége, amely egy kis szobában született, de ma már minden könyvesbolt polcán megtalálható.

Bencs Alexandra

 

Tovább

Egy mese rólam, Koncz Erika tollából

Tavaszhozó elegancia...

Tegnap este fáradtan zuhantam a laptopom monitorja elé, hogy átfussam az aznapi leveleimet. Épp be akartam zárni a fiókomat amikor az e-mail rengetegben kiszúrtam egy különleges üzenetet. Az üzenet, pedig egy nagyon aranyos mesét rejtett Koncz Erikától, akiről már olvashattatok a honlapomon. Örömöm határtalan volt, hisz a mese konkrétan rólam szólt, hihetetlen, de én kaptam benne a főszerepet.

Mese rólam

Tovább

5 dolog, amit a héten…

Párizsba továbbra sem jutottam el, mégis egy hosszú és élményekben gazdag héten vagyok túl. A délutáni kávészünetem alatt épp van annyi időm, hogy ismét tornasorba vegyem az eheti történéseket.  Az ablakon kinézve ragyogóan süt a nap, de sajnos a várt tavaszi jó idő, ahogy azt mindannyian tapasztalhattuk, még javában várat magára. A három jó barát, Sándor, József és Benedek bizony megéri a pénzét, hisz még eszük ágába sincs elhozni nekünk a meleget. Pedig már a bélelt nagykabátjaim és kedvenc hótaposóim is belefáradtak ebbe az undok, szeles időbe, és őszintén már én is nagyon szívesen lecserélném szegénykéimet a legutóbbi nagybevásárláskor beszerzett balerinákra.

5a3a46d622dbc43beb529c71bdf44cae És Neked hogy telt ez a hét?

♥ Rövidre sikerült hétfő, így az óriási városi forgalmat áthidalva hamar otthon találtam magam. Ha már undok hétfő, megpróbáltam néhány édes Macaronnal megédesíteni a napot….de azt hiszem ezt még gyakorolnom kell…így maradt a cukrászda

3c7a06aa13a78e2f4efab34a892b4b79♥ Kedden a telefonom egyetlen értelmét sutyiban sikeresen elcsócsálta imádott Tappancsom…természetesen a nyuszimnak ezek után is megmaradt a jó étvágya…de itthon egy kisebb káosz alakult ki a töltőhiány miatt…

440c471b9367ea8c0e4a153177498ff1 ♥ … szerda, a nap amikor végignézhettem Tatár Csilla nagy tavaszi megújulását…a bájos Mokka műsorvezetőjében egy nagyon kedves és közvetlen lányt ismerhettem meg ….hamarosan bővebben is írok róla, hisz nemsokára a boltokba kerül saját kollekciója a Sugarbird szárnyai alatt…

DSC06821♥ Végre csütörtök, amikor egész nap semmi másra sem tudtam koncentrálni csak az esti GLAMOUR Women of the Year Díjátadó ünnepségre, amire idén is megkaptam a saját kis meghívót, és ahova most először magammal rángattam az egyik legkedvesebb barátnőmet is…ohh és micsoda éjszaka volt! Hamarosan erről is olvashatok az oldalon….

DSC06880 modified♥ A péntek reggeli ébredés nehezebb volt számomra, mint a törököknek a budai vár bevetése… de melyik török bírna 7-kor kiugrani az ágyból, ha előtte hajnalok hajnaláig táncolt a Glamour magazin buliján? …de ahogy eddig is, így most is legjobb barátom Mr. Forró Fekete átsegített az álmos perióduson…elindult a nap!

d0b110e98240d459b51bc18ba6a7ead6Este még vár rám a hétvégi nagybevásárlás, holnap reggel egy csöppet még önkénteskedek így Húsvét előtt és utána irány az ELLE Fashion Show…de minderről majd legközelebb…

Legyen további szép napod!
Képek: http://pinterest.com
nevtelen_3.pngHa tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13.

5 dolog, amit a héten…

Március legelső hétfője van.  Végre eljött a várva várt tavasz, amiért már oly sokat imádkoztunk. Sajnos az undok tél tőlem egy kis hóbalesettel búcsúzott, de a lényeg, hogy végre odébb állt és remélhetőleg még hosszú hónapokig vissza sem tér. Munka, új barátok, napsütés, az első hóvirágok a kertben, számomra ezek voltak a múlthét legszebb pillanatai. És Nektek? Legyen szép napotok mára!

5 dolog

Tovább
süti beállítások módosítása