Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

STILETTODRESS – Dress Your Pump!

2013. július 04. - Antalfy Krisztina

Így öltöztesd fel kedvenc cipődet!

Vannak dolgok az életemben, amik nélkül egyszerűen képtelen vagyok élni, amelyek egytől egyig előkelő helyet foglalnak el a gardróbom polcain, és akiknek egyszerűen képtelen vagyok ellenállni, mert belőlük valahogy sohasem lehet elég. Ezek az imádott lábbelik, a kopogó, tipegő, nem mindig praktikus, olykor nagyon is kényelmetlen, máskor keserű pillanatainkat megédesítő darabok. Azonban bármilyen is a viszonyunk tűsarkúinkkal, azt be kell látnunk, hogy bizony Ők is megérdemlik a kényeztetést. A legjobb mód pedig erre a StilettoDress, mely egy csodás kiegészítő, ha újdonsült, vagy épp már elkoptatott lábbelinkről van szó.

Stilettodress

Cipőmániám azt hiszem valahol Hamupipőke és a Szex és New York között bontakozott ki bennem végérvényesen. Az első lépéseim megtétele óta megrögzött topán gyűjtő vagyok, imádom ezt a hasonlatot használni, de én tényleg úgy vagyok ezekkel a szépségekkel, mint Gombóc Artúr a csokoládéval.


Igaz bármennyire is megpróbálom egyformán szeretni régebbi és a legújabb darabokat, olykor tétlenül állok a gyakran unalomig elhordottak előtt. Imádom őket, és képtelen vagyok megválni tőlük, de ahogy a hétköznapi összeállításunkat is fel kell dobni néha egy-egy különleges kiegészítővel, úgy gyakran átalakítanám egyszínű, talán valóban unalmassá vált tipegőmet valami teljesen újjá, valami csodás káprázattá.


Ekkor bukkantam rá Erikára és Attilára, akik nők ezreinek nyújtanak megoldást. Nekik köszönhetően kishazánkba is megérkeztek a mesés cipő kiegészítők, melyek segítenek abban, ha cipőd cserbenhagyna egy fontos napon, mert elkopott a sarka. Újjávarázsolja a tűsarkút, ha az már nem elég divatos, de akkor is a segítségedre van, ha le akarod venni lábáról a kiszemelt férfit. És mi lehet cipőd vonzerejének titka? A válasz egyszerű: STILETTODRESS.

Jelenleg 17 cipődísz közül választhatsz a Stilettodress honlapjáról.
Lássuk is őket szépen sorban:

Angelic Glace:

Ez fantasztikusan szép cipődísz kellően romantikus egy randevúhoz, elég decens egy megbeszéléshez és igazán könnyed egy csajos délutánhoz is. Az örök klasszikus fekete fehér kombinációt megbolondítottuk Neked egy kis csipkével. A tündéri masnit  pedig a tökéletes összhatás érdekében csodaszép színjátszó Swarovski kristállyal díszítettük, hogy még ragyogóbbnak érezhesd magad. Az eredmény egy olyan szuperelegáns cipődísz, amiben ha reggel elindulsz, legyen bármilyen esemény a napodon, bátran viselheted. Ebben a cipődíszben romantikus hősnőnek érezheted magad ha azt szeretnéd. Olyan magabiztos leszel, hogy a meetingen mindenki a tenyeredből eszik majd. A barátnőid pedig azonnal ki akarják deríteni honnan szereztél ilyen stílusos kiegészítőt. Ugye, hogy neked is kell egy ilyen?

Angelic Glace
Bronz Lady


Gyűjtsd a bókokat ebben az ellenállhatatlan cipődíszben,ami a szívünk csücske lett! Az elbűvölően szép bronz szaténanyagot csodaszép színben passzoló textilgyönggyel díszítettük és egy olyan cipődíszt sikerült alkotnunk, ami egyszerre visszafogott és feltűnő, egyszerre elegáns és hétköznapi, amiben igazán magabiztos lehetsz bárhol szeretnél megjelenni.

Bronz Lady
Diva In Blue

Jé! Mi van a cipődön egy kalap? Ugye milyen jól hangzik? Ha ezt a cipődíszt viseled nehéz lesz elkerülni ezt a kérdést, mert annyira jól sikerült, hogy garantáltan minden szem rád szegeződik majd!

diva-in-blue
Neked már semmi más dolgod nem lesz mint az, hogy ragyogj, akár egy díva! Ebben a cipődíszben, minden megvan ahhoz, hogy igazán káprázatos nőnek érezhesd magad egész este. Csodálatos csipke, selyemszalag és gyönyörű királykék szatén. Szinte mindegy, mit viselsz, mert a cipődísszel garantált az exkluzív, feltűnő megjelenés. Rendeld meg most, mert egy divatőrült csaj szekrényéből sem hiányozhat ez a cipődísz.

Diva In Purple

Jé! Mi van a cipődön egy kalap? Ugye milyen jól hangzik? Ha ezt a cipődíszt viseled nehéz lesz elkerülni ezt a kérdést, mert annyira jól sikerült, hogy garantáltan minden szem rád szegeződik majd!

diva-in-purple
Neked már semmi más dolgod nem lesz mint az, hogy ragyogj, akár egy díva! Ebben a cipődíszben, minden megvan ahhoz, hogy igazán káprázatos nőnek érezhesd magad egész este. Azok számára alkottuk ezt a cipődíszt, akik esetleg nincsenek megbarátkozva az extrém királykék színnel és inkább a klasszikus sötét színeket viselik. A fekete szatén anyagot pazar püspöklila színű kalappal díszítettünk. A kalapon pedig megtalálható minden stílusjegy amitől igazi dívának érezheted magad a csipkétől a selyemszalagig.

Flowers Of Lolita

Legyél ártatlanul szexi! A Lolita virága cipődíszünkben a siker garantált! A csipke a textilek királynője. Nem véletlenül használják előszeretettel a legnagyobb divatházak tervezői is kollekciójuk készítésekor. A csipke nőiességet, ártatlanságot sugall, mégis nagyon szexinek érzi magát minden nő, bármilyen formában viseli is. Az arany szatén találkozása a fekete csipkével egy igazán nőies cipődíszt eredményezett,amit a virág közepén elhelyezkedő gyöngy tesz még teljesebbé.

Flowers Of Lolita
Folklore/Fehér Fonott


Vidám népies fonatú selyemszalagok színjátéka ez a cipődísz, amellyel az unalmas világos cipődből egy utánozhatatlanul egyedi vadonatúj topánka lesz. Már az anyaga sem hétköznapi, mert a fehér anyag diszkréten ezüstszállal szövött, de még érdekesebb a lila, pink és türkizkék fonat, ami a cipődísz hátulján és szalagján is végig fut. Csodálatosan mutat lábon ez a darab próbáld ki minél hamarabb te is, nem fogod megbánni!

Folklore
Gold & Black


Megjelenésed igazán királyi lesz az aranylóan fénylő cipődíszben. A merész anyag adta hivalkodó összképet bájos masnikkal finomítottuk. Anyaga tartós művelúr  arany mozaikmintával festve. Bátran viseld nappal és az esti buliban is. A metálos hatást fokozhatod hasonló fémes kiegészítőkkel.

 Gold and Black
Kalocsai fehér


Nagyon büszkék vagyunk a kézzel hímzett Folklór kollekciónkra, melynek minden darabja 5-6 órás kézimunka eredménye. Ugye neked is felkeltette az érdeklődésed? A fehér szatént csodálatos kézzel hímzett kalocsai motívummal díszítettük. A hímzés olyan elegáns párosítást alkot a fehér szaténanyaggal, hogy akár még hozzá stílusban passzoló menyasszonyi ruhához is viselhető. A fehér szín pedig csodálatos kontrasztot alkot a kalocsai népművészet ragyogó színeivel. Ha követed a divatot, neked is kell egy ilyen, ugye?

Kalocsai fehér
Kalocsai Fekete


Nagyon büszkék vagyunk a kézzel hímzett Folklór kollekciónkra, melynek minden
darabja 5-6 órás kézimunka eredménye. Ugye neked is felkeltette az érdeklődésed? Nagy örömünkre a méltán híres kalocsai népművészet helyet kapott a divatvilágban is. Díszítőelemként tökéletesen megállja a helyét bármilyen ruhadarabon. Díszítenek vele ruhát, cipőt, és most már Stilettodresst is. A fekete szatén anyagra kézzel hímzett kalocsai motívum került, amiből egy luxus minőségű, trendi és elegáns cipődísz lett, amely bármilyen eseményen megállja a helyét.

Kalocfsai fekete
Matyó Fekete


Nagyon büszkék vagyunk a kézzel hímzett Folklór kollekciónkra, melynek minden darabja 5-6 órás kézimunka eredménye. Ugye neked is felkeltette az érdeklődésed? Az Unesco szellemi örökség listájára is felkerült a világszerte is elismert matyó hímzés. Azt gondolom az a termék amit matyó hímzés díszít csak jól sikerülhet. Így lett ez a kézzel hímzett cipődíszünkkel is. Meseszép darab lett, amit érdemes azonnal megrendelni!

Matyó fekete
Paris Hilton’s World


Tündökölj ebben a csodaszép rózsaszín cipődíszben, mely Paris Hilton gondtalan rózsaszín világát hozza el neked! Meseszép gyűrt pamut anyag ezüst csillámszórással amelynek ragyogását Swarovski kövekkel fokoztuk. Húzd a cipőd sarkára ezt a gyönyörű Stilettodress-t, vedd fel a rózsaszín napszemüveget és legyél vidám egész nap. Hidd el minden sikerülni fog!

Paris Hilton's world
Party Time


Az ezüst ünnepi hangulatához mókás flitteres fodrokat párosítottunk és tádám… Itt egy igazán vidáman elegáns darab, amit ha a cipőnkre húzunk, rögtön táncolni támad kedvünk. Ez a cipődísz mindenképpen legyen a cipődön, ha egy fergetes buliba indulsz.

Party Time
Savannah


Ez az izgalmas mintázatú cipődísz az afrikai szavannák hangulatát hozza el neked mikor viseled. Egyszerre vad és elegáns. Nagyon kifinomult párosítást alkot az állatmintás anyag az elegáns szatén találkozásával. Hátulját csodaszép masni díszíti,amely tökéletesen lágyítja az állatminta vadságát. Szuperül párosítható a minta nélküli, egyszerű földszínű ruhadarabokkal. Húzd a cipőd sarkára és élvezd, ahogy messzi tájakra repít a hangulata!

Savannah
Swarovski Cyrstal High Heel


Mit viselj a tűsarkúdon? Stílusosan tűsarkút! Ébenfekete szatén anyag, ragyogó kis tűsarkú cipellőkkel díszítve, melyeket tanúsítvánnyal ellátott prémium minőségű Swarovski kristályokkal raktunk ki és a legmodernebb eljárással (hotfix) rögzítettünk. Vedd fel a kis feketédet, és kiegészítők helyett viseld hozzá a Swarovski High heel-t és garantáltan te leszel a party legcsillogóbb egyénisége! Rendeld meg most!

Swarovski-crystal-high-heel
Swarovski Crystal Star


Tündökölj úgy, mint a hollywoodi sztárok! A fekete cipődísz szivárványszínekben tündöklik, hogy szinte bármilyen színű ruhadarabokkal viselhesd. Prémium minőségű tanúsítvánnyal ellátott Swarovski kristállyal díszítettük és a legmodernebb eljárással (hotfix) rögzítettük a csillogó köveket (hotfix). Érdekessége, hogy a lábfejet körülölelő szalagon is kristályok csillognak. Húzd a cipőd sarkára, hogy te is ragyoghass!

Swarovski-crystal-star
Wedding


Minden menyasszony álma ez a csodás csipkecsoda. Elragadóan szép, ahogy a csipkén átüt a luxus minőségű szatén. A virág közepét a menyasszonyok ékszerével a gyönggyel díszítettük. A hagyománykedvelőknek pedig külön kedveskedünk, mert a gyöngy köré csodás égszínkék Swarovski köveket is tettünk, hogy legyen „valami kék” is. Ki ne örülne egy ilyennek az esküvőjén?

Wedding

Wild Cat

Igazi vadmacskának fogod érezni magad ebben a nagymacskákat idéző mintájú cipődíszben. Vadító leszel akár farmert, akár csinos ruhát viselsz. Bohókás szőrös anyaga igazán egyedivé teszi megjelenésed. Vedd fel a cipődíszt és tűnj ki a tömegből stílusosan!

Wild-cat
További információért látogass el a http://stilettodress.com/ oldalra, ahol kedvedre válogathatsz majd a szebbnél szebb cipődíszek közül… De vigyázz, mert a kínálat mesés, és végül nem tudod majd eldönteni melyik szépséggel is lepd meg Magad… 

nevtelen_3_31.png

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr88898484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása