Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Deep Ocean: Geometrikus formák Csermák Dórától

2013. július 24. - Antalfy Krisztina

Minikollekció a CsermakDesign-tól

Az új kollekció a természet hangulatát és védelemre szoruló diverzitását idézi. A főbb színek: a menta, a zöld és a fehér, melyek a „vadvilágot”, a természetet, különösen a mély tengerek hangulatát szimbolizálják. A lookbook modellje Semmi-Kis Tünde, a legvagányabb magyar szépségkirálynő.

Csermák Dóra

Határozott és szenvedélyes kisugárzása jól ellensúlyozza az ékszerek pasztell világának ártatlanságát.  A márkára jellemző geometrikus formák ebben a kollekcióban is visszatértek, mivel a tervező fontosnak tartja a letisztult vonalak használatát rohanó világunkban.

DCS

Az új ékszerek is könnyen kombinálhatóak bármilyen mintás, egyszínű, sötét vagy világos ruhával egyaránt. Az anyaghasználat (könnyűfém, balsa fa)  pedig biztosítja, hogy viselésük kényelmes és egyszerű legyen.

További képek a kollekcióról:

DCSDCSDCSDCSDCSDSC

nevtelen_3_32.pngTovábbi információért látogassatok el:
http://csermakdora.weebly.com/
http://www.nelou.com/designer/csermak-design
http://csermakdesign.meska.hu/

Facebook:
https://www.facebook.com/csermakdesign

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr228898446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása