Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

LENOVO IdeaTab A1000 tablet // TESZT

2013. szeptember 30. - Antalfy Krisztina

A hordozható kisokos

Nagy fába vágtam a fejszém… A Lenovo cégtől a napokban tesztelésre kaptam egy táblagépet. Mindig is érdekeltek a legújabb technikai kütyük, de eddig csak felszínesen foglalkoztam velük, szép forma, tetszetős dizájn és jött a szerelem első látására, na meg a kell szindróma. De ma már tudom, hogy a csajos külső messze nem elég, több is kell ahhoz, hogy elégedett legyek egy adott termékkel. Az alábbi posztban nagyító alá vettem a Lenovo IdeaTab A1000 tabletet, ami szerintem nem csupán trendi, de elég praktikus is ahhoz, hogy megkönnyítse a mindennapjainkat… legyen szó kommunikációról, vagy szórakozásról.

Lenovo teszt

Tovább

MILÁNÓ street style // 2013. ősz

A Divat csodabogarai…

Még javában zajlik a párizsi Fashion Week, de én még egy pici elidőznék Milánóban. A divat itáliai fővárosának kifutóin egy héten át lépdeltek a 2014-es tavaszi-nyári kollekciók darabjai a vékonyka modelleken. A valódi olasz stílusban természetesen idén sem kellett csalódnunk, sőt, hisz voltak olyan nagy nevek, akik még önmagukat is sikeresen túlszárnyalták. És ahogy New York, ill London utcáit is végigjártuk, úgy most itt az ideje, hogy a divathetek utolsó előtti állomásának stílusos street style főszereplőivel is megismerkedjünk.

Tovább

LONDON street style // 2013. ősz

A Divat csodabogarai…

New York után a Fashion Week következő állomása London volt. Nincs megállás, szinte szünet nélkül követik egymást a 2014-es tavaszi/nyári divathetek, mi pedig csak kapkodjuk a fejünket. A neves divatházak, a luxusmárkák, a tehetséges tervezők szinte futószalagon viszik kifutóra legújabb kreációikat. Mi azonban továbbra is Anglia fővárosának nyüzsgő utcáin maradtunk, hogy közelebbről is megfigyelhessük a trendi street style szereplőit.

Tovább

NEW YORK street style // 2013. ősz

A Divat csodabogarai

Divathét, divathét, de csodás! Szeptemberrel együtt beköszönt az ősz és vele együtt az őszi divathetek is, ahol a gyönyörű modellek, a neves divattervezők és a világhírű sztárok mellett ma már jelentős szerephez jutnak a bloggerek is. Első körben a Nagy Alma fashion arcait vesszük nagyító alá, akiket hihetetlen öltözékeik miatt idén is érdemes követnünk.

Tovább

Interjú: Rácz Kittivel, a Heartmade megálmodójával

fontos, hogy befogadóképes és nyitott legyél”…

Érzem a levegőben, a gyengülő napsütésben, látom a színekben, a város hangulatában, hogy lassan beköszönt az ősz. Eljött hát az ideje, hogy kedvenc nyári kiegészítőinket eltegyük a szekrény mélyére, és helyüket átvegyék az évszakhoz illő ékszerek. De ahogy a nagy hidegben imádjuk a meleg, kötött ruhákat, úgy melengetheti fel lelkünket Rácz Kitti a Heartmade tervezőjének alkotásai is, aki bebizonyította, hogy nem csupán ruhaként, de ékszerként is viselhetjük a puha fonalakat.

Rácz Kitti.

 

Tovább
süti beállítások módosítása