Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

LONDON street style // 2013. ősz

2013. szeptember 23. - Antalfy Krisztina

A Divat csodabogarai…

New York után a Fashion Week következő állomása London volt. Nincs megállás, szinte szünet nélkül követik egymást a 2014-es tavaszi/nyári divathetek, mi pedig csak kapkodjuk a fejünket. A neves divatházak, a luxusmárkák, a tehetséges tervezők szinte futószalagon viszik kifutóra legújabb kreációikat. Mi azonban továbbra is Anglia fővárosának nyüzsgő utcáin maradtunk, hogy közelebbről is megfigyelhessük a trendi street style szereplőit.

Helyszín: London 
Időpont: 
2013. szeptember 13-17.
Fotózta: Suzanne Middlemass
Főszereplők:

1. Alice TateAlice Tate2. Anouk BosAnouk Bos3. Arabella GolbyArabella Golby4. Carrie HarwoodCarrie Harwood5. Donya PatricDonya Patric6. Hedvig OpshaugHedvig Opshaug7. Katie MeluaKatie Melua8. Maddy KillickMaddy Killick9. Pandora SykesPandora Sykes10. Patrice BrightPatrice Bright11. Peony LimPeony Lim12. Stella Kattermann

Stella Kattermann13. Susie BubbleSusie Bubble14. Tiffany HsuTiffany Hsu15. Sienna Somers

Sienna Somers
Forrás:
 

http://www.glamourmagazine.co.uk

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr2014195133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása