Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Golden Globe 2014./szépségmustra

2014. január 14. - Antalfy Krisztina

…smink és frizura körkép

Tegnap már megmutattam Nektek, hogy milyen ruhakölteményekben léptek a 2014-es Golden Globe vörös szőnyegére a hírességek. Most pedig lássuk, kik taroltak a nagyszabású gálán smink és frizura terén!

collage_photocat

Tovább

Interjú: Vadjutka design ékszertervezővel

"A legelső nyakláncom az Orbán-Medgyessy tévévita alatt készült”…

Egy ékszert meglátni és azonnal beleszeretni a pillanat műve. Biztos Ti is éreztétek már, hogy vannak olyan darabok, melyeknek saját személyiségük, sőt lelkük van. Ezek az ékszerek csak ránk várnak, megszólítanak minket, olykor halkan, máskor hangosan, túlkiabálva mindent és mindenkit, így képtelenek vagyunk ellenállni nekik. Ilyen különleges szépségeket készít Wild Judit, alkotónevét vadjutka, akinek legismertebb alkotását már Ti is megcsodálhattátok Nyáry Krisztián Így szerettek Ők könyvének borítóján.magamrol_mix-1024x1024_2.jpg

Tovább

Így karácsonyoztunk 2013-ban

Insta pillanatok...

Remélem mindenki csodás pillanatokkal és örömteli élményekkel gazdagodott Karácsonykor és az év utolsó napján. Ilyen posztot még nem írtam, de arra gondoltam most, hogy átléptünk 2014-be és magunk mögött hagytuk az év legszebb ünnepét, én is megmutatom Nektek hogyan is teltek számomra az ünnepek.

Tovább
süti beállítások módosítása