Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5dolog, amit a héten...

Insta pillanatok az életemből…

2015. január 26. - Antalfy Krisztina

gen nehéz tisztességesnek lenni, ha körülötted mindenki hazug és álszent. Erre az észbontó felismerésre már egy ideje rájöttem, de valahogy mindig beleesek ugyanabba a csapdába, és ezért újra meg újra csalódnom kell hozzám közel álló emberekben, egykori barátokban. De ahogy mondani szokták, csak azért is talpra állok, leporolom magam, és erősebb leszek, mint azelőtt.

1. Hétfő

Mi mással indíthattam volna az év harmadik hetét, mint egy nagy csésze kávéval, kedvenc bögrémből. De mindhiába, otthon maradt munkamorálomat a céges kávé sem hozta meg.

Insta pillanatok

2. Kedd

Ragyogó délután, csodás sajtótájékoztató. Január 20. napján én is hivatalos voltam a Swarovski 2015-ös tavaszi/nyári kollekciójának bemutatójára. És őszintén? Imádtam! Ismét egy fantasztikus kollekcióval rukkolt elő a híres, osztrák kristályüveg-ékszereket gyártó cég. 

Insta pillanatok

3. Szerda

A hosszú munka után kellett valami, ami újra helyrezökkenti, és legalább egy ideig szinte tartja a jókedvemet.

Insta pillanatok

4. Csütörtök

Újabb tesztmobil a Lenovo-tól. Az S850 okos készülék megjelenése elegáns, letisztult és külseje nagyon tetszetős. Bővebben hamarosan olvashattok róla itt a blogon.

Insta pillanatok

5. Péntek

Lassan két hete, hogy a munkám mellett belevágtam egy új projektbe, a Fitt.Info Magazin újságírója lettem, így most már ott is olvashatjátok Facebook-os posztjaimat egészséges életmódról, és a rendszeres testmozgás fontosságáról. Ez nagyot lökött rajtam, és bár még gyerekcipőben járok, végre én is belevágtam a nagy életmódváltásba.

Insta pillanatok

6. Szombat

Eljött az édes semmittevés napja. Borús, esős, végtelenül undok idő volt, így délig ki sem bújtam az ágyból, de legalább volt időm kialudni magam. Kikapcsoltam a mobilomat, a tévét, és a laptopomhoz még véletlenül sem nyúltam hozzá. Kiélveztem az otthon töltött percek minden pillanatát és végre kiolvastam a magazinjaimat.

7. Vasárnap

Eddig bírtuk otthon, délután összeszedtük magunkat Kedvessel és elugrottunk a legközelebbi kávézóba. Imádom az otthoni láttémat, de kell néha egy kis változatosság.

Insta pillanatok

Remélem Nektek is jól telt a hetetek… 

További insta pillanatok: voilamode13

pk_logo_lips

Névtelen

5 Dolog, amit a héten…

Bármennyire is besűrűsödtek a tennivalóim az utóbbi időben, azért ez a hét sem múlhatott el inspirációs képek nélkül. Eheti kedvenceim a nude, természetes színek voltak, amelyek nagy örömömre már nem csupán a forró, nyári napokon dominálnak. Ez az a tipikus árnyalat, amellyel nem lehet hibázni, hisz minden nőnek remekül áll.


Tovább

Klippremier: Zséda az elvarázsolt kastélyban

“Halj meg értem kicsit, hogy élj!”

Éder Krisztián, azaz SP rendezte Zséda vadonatúj videóklipjét a „Hány percet élsz?” című slágerhez. Zséda új klipje különleges látványvilággal nyűgözi le a rajongókat, a filmben egy titokzatos, izgalmas viszony kockái peregnek.

Zséda

Tovább

Rowenta Brush Activ Volume & Shine // teszt

Így spórolhatunk időt a fürdőszobában!

Manapság mindenki tökéletesen akar kinézni, amihez hozzátartozik a gyönyörű és egészséges hajkorona. A divatos frizura elkészítése azonban sok időt és számtalan eszközt igényel. De mit szólnátok hozzá, ha ezután végleg elfelejthetnétek a hajszárító-körkefe időigényes procedúráját? A Rowenta újdonságával ugyanis egyszerre szárítjuk és formázhatjuk frissen mosott hajunkat.

Brush Activ Volume  & Shine

Tovább

Susanna Lehner: Az El Camino hóhéra

Gyertek velem egy misztikus zarándokútra!

Megjelent Susanna Lehner negyedik regénye, Az El Camino hóhéra, melyben egyedien vegyül kaland, misztikum, borzongató krimi és persze az elmaradhatatlan szerelem. A kötet mindamellett, hogy könnyed, szórakoztató történet és izgalmas krimi, egy sajátságos hangvételű, hiteles leírás is az El Caminonak, ugyanis a könyv szerzője végigjárta a nyolcszáz kilométeres zarándokutat.

El Camino

Tovább

Marily Monroe ismét Max Factor lány lett

Amikor megszületik a nagybetűs Díva

Mr. Max Factor volt, aki Norma Jeane-t az ikonikus szépségű Marilyn Monroe-vá alakította át, ami lenyűgözte a világot. Erre emlékszik ma a Max Factor márka azzal a bejelentéssel, hogy Marilyn Monroe-t a globális szépség nagykövetévé választotta.

Marilyn Monroe

Tovább
süti beállítások módosítása