Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Tavaszváró pasztell őrület

2014. március 26. - Antalfy Krisztina

…összeállítás, mely vidámabbá teszi a napotokat

Mivel odakint még várat magára a valódi tavasz, és a nap ma még véletlenül sem akar kisütni, így arra gondoltam, hogy összegyűjtök Nektek egy kis tavaszváró inspirációs képadagot, hogy mire véglegesen megérkezik a várva várt jó idő, legyen miből szemezgessetek. Szoknyák, blúzok, nadrágok, virágok, pöttyök, foltok, minták, és mindez pasztell színekben. Jó nézelődést!

Pasztell tavasz

Igazán nem panaszkodhatunk, az idei tél nem volt annyira mostoha velünk, nem kellett minden nap havat lapátolni a hajnali indulás előtt, vagy jégcsapokkal megküzdeni a garázskapu kinyitásakor, de azért jó, hogy véget ért. A szürke, rövidre nyúlt nappalok után pedig jól fog esni az ember lányának, ha végre vidám, élénk színekbe burkolózhat. A pasztell árnyalatok közé a lágy, hamvas és a végtelenül romantikus színek tartoznak, mint a bézs, babakék, barack, porcelánrózsaszín és halvány lila. Nektek melyik a kedvencetek?

Pasztell tavasz Pasztell szerelem:

Outfit inspirációk…

Pasztell PasztellPasztell Macaron-Hues-4-433x650Pasztell Pasztell Pasztell Pasztell Pasztell PasztellPasztell színeket mindenhová!

Pasztell Pasztell Még egy kis inspiráció a gardrób mélyéről…

Ha másra nem is, azért remélem arra legalább jó volt a fenti szösszenetnyi poszt, hogy egy kis időre elrángassalak Titeket a határidős teendőitek elől. További szép délutánt!

VM
Képek:
http://www.wendyslookbook.com
http://pinterest.com

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr2012307015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása