Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

SENTIMENTS Couture “Sous Marin” divatbemutatón jártam

2015. március 18. - Antalfy Krisztina

Irány a tenger mélye, kagylók, gyöngyök és hableányok közé!

Már nagyon régóta óriási rajongója vagyok Jóó Beatrix divattervezőnek, így gondolkodás nélkül igent mondtam a Sentiments haute couture divatháznak, amikor meghívást kaptam a Sous Marin kollekciójának bemutatójára. A nagyszabású rendezvényt Budapest újonnan nyílt luxus-szállodájában, a Prestige Hotelben tartották, a legragyogóbb pompa és csillogás közepette.  

Sentiments Couture

Időpont: 2015 április 16.
Helyszín: Budapest Prestige Hotel.

Sellő lányok keltek életre és vonultak végig a kifutón a tenger magával ragadó színeiben. Égszínkék, türkizkék, lagúna kék, tengerészkék, hínár zöld, a korallok színpompás árnyalatai; gyönyörű gyöngyház fehér, mélykék, tűzvörös, királyi bíborszín és az előkelő homokszín  ruhákban, mint a szenvedélyes, erotikus, független nőt megtestesítő a szírének bűvölték el a közönséget.

Sentiments
A Sentiments Sous-Marin fedélzetén a korallzátonyok varázslatos világába utazunk, megidézve atlantiszi mítoszokat és legendákat, amelynek egy igazi ékszerdoboz, a Prestige Hotel adott otthont.

Joó Beatrix a nőket az előkelő királyi színek kombinációjába, csodálatos formavilágába öltözteti. A ruhái olyan nemesek, mint maguk a korallok. A kollekció uralkodó pasztellszínei mellett megjelennek a tengerek színpompás színei; az élénk kék, a vörös arany, de a legfinomabb homok színek, vagy olajzöldek.

Sentiments_1

A természet ihlette kollekció nemcsak színvilágában, hanem formavilágában is fennkölt utazásra visz. A kagylók ihlette táskák, ékszerek a tengerek tökéletességének és hatalmának szimbólumaként jelennek meg a hölgyek öltözékének kiegészítőjeként. 

A Sentiments Nő, aki egyszerre magabiztos és törékeny, mint a korall, a tökéletes harmónia megtestesítője. A kollekció a ruhák anyagaiban is megidézi a tenger halk morajlását, a viharokat és a csendes napfelkeltét. De mint a Női lélek, a tenger világa is percről percre változhat, így a kelmék a testtel szinte együtt élve, együtt mozogva remekül érzékeltetik a tenger finom hullámzását. 

Sentiments_3

Bűvölet és bűvölés, igazi „varázslat faktor”, amelyre csak Joó Beatrix képes, aki a Sentiments Sous-Marin kollekciójában az általunk imádott tengerek és óceánok titokzatos világát idézte meg.

A SENTIMENTS COUTURE MÁRKA

A Sentiments egy exkluzív, elsősorban haute couture (egyénre szabott luxus színvonal) ruhákat tervező és készítő budapesti divatmárka. A márka designere és alapítója Joó Beatrix. A Sentiments már több mint 10 éve folyamatosan jelen van a hazai társasági, művészeti, valamint a közélet meghatározó eseményein, továbbá a nagy presztízsű külföldi rendezvényeken.

Sentiments_4
A ruhák elsősorban azoknak a nőknek készülnek, akik számára az öltözködés egyfajta önkifejezés. A Sentiments olyan hölgyeket szólít meg, akik akarnak és mernek is felülemelkedni az átlagon, bátran vállalják az önmagukban rejlő kreativitást. Minden Sentiments ruha finom, minőségi anyagokból készül, egyedülálló és kiismerhetetlen – akár a hölgyek, akik viselik.

Sentiments_7
SENTIMENTS COUTURE SZALON ELÉRHETŐSÉGE:
Cím: 1053 Budapest, Reáltanoda utca 19. 2.emelet
Honlap: http://www.sentimentscouture.com/

Sentiments_5

SENTIMENTS “SOUS-MARIN” KAMPÁNYFOTÓK:
Designer: Joó Beatrix/Sentiments Couture
Fotó: David Ajkai Photography
Modellek: Németh Nikolett Németh/Hanzik Anna
Smink: Dominique Roberts
Haj: János Haller
Ékszerek: Edit Peng, Csepleő Viki
Fotózás helyszín: Várkert Bazár

Sentiments_6
“Játszik selyemkék fodraival és táncol ős ütemére
szerpentin táncosnő gyanánt az óceáni zenére.”
Babits Mihály

SENTIMENTS “SOUS-MARIN” IMAGE FILM:

Hogy tetszett ez a gyönyörű tengeri kollekció?

További cikkek Joó Beatrix divattervezőről: itt, itt és itt.
A Csepleő Viki ékszertervezővel készült interjút itt olvashatod el…

További információ:
http://www.sentimentscouture.hu/
Sentiments Facebook

nevtelen_3.png
Ha tetszett a poszt, gyere a
VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr5112367903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása