Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Három erős nő az amerikai Glamour címlapján

2015. április 08. - Antalfy Krisztina

Figyelemfelkeltő kampányba fogtak a lányok

Sarah Jessica Parker, Michelle Obama és Kerry Washington ütős triója kapta a főszerepet az amerikai Glamour májusi címlapján. Véleményem szerint mindhárom hölgy nagyon erőteljes személyiség, így nem véletlen, hogy a neves divatmagazin a First Lady mellé épp ezt a két színésznőt választotta.

Glamour

Michelle Obama, az Egyesült Államok történetének talán egyik legstílusosabb elnökfelesége, mára szinte kinőtte magát férje árnyékából, sikerének titka pedig talán épp abban rejlik, hogy nincsenek politikai ambíciói, csupán önmagát adja. Egyik személyes missziója a katonacsaládok helyzetének javítása, melynek érdekében most maga mellé állította Kerry Washington színésznőt, akinek édesapja is szolgált a katonaságban, ill. SJP-ert, akinek közismerten sok barátja van az amerikai hadseregben.

Glamour

Christine
További információ:

GLAMOUR

nevtelen_3_100.png
Ha tetszett a poszt, gyere a
VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr2312397035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása