Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Megnyílt az első magyarországi KAZAR

2015. április 12. - Antalfy Krisztina

Ide minden cipőimádó!

Egy újabb csodás kis ékszerdobozzal bővült az Allee bevásárlóközpont, legalább is, ami a gyönyörű cipőket és az elegáns táskákat illeti. A múlt héten legnagyobb örömömre én is hivatalos voltam a KAZAR legelső üzletének megnyitójára. A minőségi lábbelik, táskák és kiegészítők márkája egyenesen Lengyelországból érkezett el kishazánkba. Elnézve a csodás kínálatot, biztos vagyok benne, hogy a Kazar hamar belopja magát a magyar nők szívébe és persze szekrényébe.

Megnyílt az első magyarországi KAZAR

Időpont: 2015. április 10.
Helyszín: Allee Bevásárlóközpont

Mit tehet az ember lánya, ha külföldön jár és meglát egy cipőüzletet? Bemegy, szétnéz, próbál, beleszeret és hazahoz egy, jobb esetben két pár szépséget. A márka magyar képviselője azonban abban a szerencsés helyzetben volt, hogy nem csupán egy pár lábbelivel tért haza Magyarországra, hanem az egész üzlettel.

Kazar

Ugyanis amikor férjével ellátogatott Warsóba, ahol a múzeumok látogatása utána a divatüzleteket is nagyító alá vette, rátalált a KAZAR-ra, ahol nemcsak bevásárolt a párjával, de annyira beleszeretett a kínálatba, hogy végül “haza is hozták” az egész márkát.

Kazar

A Kazar a divattrendek világszimbóluma, az érzékiség, az eredetiség és a megbecsülés szinonimája. A Kazar kollekciói a mai férfiak és nők korszerű, aktív életstílusának kiegészítőiként erős és egyedi divatot teremtenek.

Kazar

Az avantgárdot és a kifogástalan stílust ötvözik a minőség iránti rendületlen elköteleződéssel, és a korszerű tervezést kombinálják a pontos kivitelezéssel, minden részletre kiterjedően.

További információ:
KAZAR Hungary

nevtelen_3.png
Ha tetszett a poszt, gyere a
VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr2912397029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása