Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 tuti biztos választás Valentin-napra

2016. február 13. - Antalfy Krisztina

Csábíts és élvezd a pillanatot!

Február 14-én a varázsszó vörös, mert a vörös egyenlő dögös. Ez a szín szexi, elegáns, figyelemfelkeltő és ultra nőies, úgy rúzsban, ruhában, mint cipőben, vagy az örök vágykeltő fehérneműben. Lakozzuk, hát ki körmünket, rúzsozzuk ki az ajkainkat, húzzuk fel a legszebb ruhánkat, bújjunk bele kedvenc tűsarkúnkba, és hódítsuk meg a világot, de minimum a nagy őt! Mert nem kell túl sok a csábításhoz…

tumblr_n381pu8vmY1rixc0no1_500

Vörös rúzs

A vörös rúzs önmagában is megállja a helyét, hisz annyira erős, karakteres, így már nem kell mellé erős szemfesték, maximum egy kis korrektor, egy-egy tusvonal és kevés szempilla spirál. Ne félj tőle, csak nézd meg magad, amikor felkelsz, majd nézd meg magad azután, hogy kirúzsoztad a szád. Nem mellesleg, a vörös rúzs tökéletesen kiemeli a szép fehér fogakat, és még szebbé varázsolja a mosolyunkat.

Személyes kedvencem: 
Avon matt hatású ajakrúzs (Red Supreme)

Dögös fehérnemű

A vágy elérhető tárgya, csodafegyver az ágyban, amitől felforr a pasid vére és igen magas lesz a pulzusszáma. Valentin nap válassz valami igazán szívdöglesztő, csúcs szuper darabot, amit a szürke hétköznapokon talán fel sem mersz venni.

Triumph

Személyes kedvencem: 
Triumph Amourette Spotlight.

Izzó körmök

Ma már a vörös körömlakk nem akkora merészség és sosem meg ki a divatból. A piros szín eleve a szerelem, a szenvedély színe. A piros körmöket viselő nő szexi, dögös és csábító. Tökéletes egy randevúra a kis fekete ruha társaságában, de remekül illik minden egyéb összeállításhoz is, akár a lazább, akár az elegánsabb öltözéket preferálod.

Sally Hansen

Személyes kedvencem: 
Sally Hansen Miracle Gel körömlakk.

Finom parfüm

A jól megválasztott parfüm a csábítós fegyvere lehet, mely egyszerre lehet virágos, romantikus és fűszeres, erőteljes karakteres. Egy finom illat álmodozásra csábít, és mesés helyekre kalauzolja érzékeinket. Ha megvan a favorit, csak fújjuk oda, ahova a csókot várjuk.
Avon

Személyes kedvencem: 
AVON Dreams parfüm.

Az elmaradhatatlan tűsarok

Sokak szerint a tűsarkú cipő szexuális eszközzé alacsonyítja a nőt. De mi a nő, ha nem totális szexualitás és erotika? Akkor meg miért ne hangsúlyozzuk ki nőiességünket, ha már nőnek születtünk? Nem mellesleg egy szép tűsarkú növeli a testmagasságot, kisebbíti a lábfejet, karcsúbbá, formásabbá teszi a női lábakat, amin biztos szívesebben elidőz a férfiak tekintete is.
Deichmann

Személyes kedvencem: 
Deichmann

Te mit szoktál bevetni a csábításhoz?

Kiss

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr2113648486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása