Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

10 pasztell összeállítás tavaszra

2016. február 24. - Antalfy Krisztina

Tavaszra hangolódva

Mivel odakint még várat magára a valódi tavasz, és a nap ma még véletlenül sem akart kisütni, így arra gondoltam, hogy összegyűjtök egy kis tavaszváró képadagot, hogy mire véglegesen megérkezik a várva várt jó idő, legyen miből inspirálódj. Szoknyák, blúzok, nadrágok, cipők, táskák, hatalmas kiegészítők, és mindez pasztell színben. Jó nézelődést Szépség!

10 pasztell összeállítás tavaszra

Igazán nem panaszkodhatunk, az idei tél nem volt annyira mostoha velünk, nem kellett minden nap havat lapátolni a hajnali indulás előtt, vagy jégcsapokkal megküzdeni a garázskapu kinyitásakor, de azért jó, hogy szép lassan már véget ér. A ködös, szürke hétköznapok után pedig jól fog esni az ember lányának, ha végre vidám, élénk színekbe burkolózhat. A pasztell árnyalatok közé a lágy, hamvas és a végtelenül romantikus színek tartoznak, mint a bézs, babakék, barack, porcelánrózsaszín és halvány lila.

Neked melyik a kedvenced?

Pasztell tavasz

És akkor most jöjjön 10 csodás pasztell outfit, tavaszra hangolódva…

2.

3.

4.

5.

6.

7.

Kép

Kép

8.

9.

10.

 

A tavasz beköszöntével nem csupán a ruhatárunkat lehet feldobni pasztell színekkel. Vess véget a szürkeségnek még ma!

Pasztell

Pasztell

Ha másra nem is, azért remélem arra legalább jó volt a fenti összeállítás, hogy legalább egy kis időre elrángassalak a szürke hétköznapokból.

További szép napot! 

Kiss

Képek:
http://pinterest.com

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr878415400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása