Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

BEE ENIHORN 2016 tavasz /nyár

2016. március 04. - Antalfy Krisztina

Új trend születik

A tavasz színes pompájának és a nyár bársonyos melegének közeledtével egy frissen felragyogó magyar divatmárka, a BEE ENIHORN is köszönti az új szezont. A BEE ENIHORN 2016-os tavaszi-nyári nyitó kollekciója azoknak a nőknek szól, akik szeretik a designer darabokat, törekednek az egyedi megjelenésre, de szem előtt tartják a megfizethetőséget is.

BEE ENIHORN 2016 tavasz /nyár

Időpont: 2016. 02. 24.
Helyszín: E N I H O R N / Budapest, Izabella u. 45.

A 2013-as születésű, már jól ismert E N I H O R N-ból kifejlődött testvérmárka, eleganciájában, stílusosságában elődjét követi, árak tekintetében azonban ezek a darabok még szélesebb közönség számára is elérhetők. Röviden összefoglalva: a BEE ENIHORN magát az E N I H O R N minőséget képviseli, még megfizethetőbb áron, de valójában ennél még egy kicsit többről van szó.

BEE ENIHORN 2016 tavasz /nyár

Ezt az új világot – a BEE ENIHORN kollekcióját Horn Enikő, az E N I H O R N márka tervezője álmodta meg. Fontosnak tartotta a letisztult vonalakat, a kényelmes, minőségi anyagok alkalmazását és a variálhatóságot. Ezeket a szempontokat figyelembe véve létrehozott egy street style vonalat, amely látványos színeivel és mintáival képes arra, hogy – a tavasz üde vagy a nyár tüzes tónusaihoz hasonlóan – valódi életet, vidámságot csempésszen a hétköznapokba. Horn Enikő, az aktuális trendeknek megfelelően, Nagy Katát, a MYKATA bloggerét, a valódi E N I H O R N nő megtestesítőjét kérte fel arra, hogy modellként is közreműködjön a kollekció kampányfotózásán. Kata nem csak arcát adta ehhez az együttműködéshez, hanem a nők vásárlási szokásai, igényei kapcsán szerzett tapasztalatait is.

BEE ENIHORN 2016 tavasz /nyár

Inspirációként szolgáltak a csíkok, a kockák, a türkizzel megbolondított virágok és a 60-as évek dívái, akik meg merték élni az életüket. Enikő 30 év feletti nőknek tervezett kollekciót, figyelembe véve mindennapjaikat, a 30-as, 40-es korosztály igényeit – ezúttal is a stílusosság és a praktikum van középpontban. Helyet kaptak a nőies fazonok, az elfelejtett, térdig érő szoknyák, a nőies vonalakat sejtető blúzok, a vagány nadrágok és a mindent elnyelő shopperek.

BEE ENIHORN 2016 tavasz /nyár

Aki a BEE kollekcióból választ magának öltözéket, az izgalmas, sokoldalú, modern nő eszméjét képviseli: nyitott az újra, az egyedire, de nem fordít hátat a klasszikusnak, rajong a praktikus darabokért, mégsem kell lemondania a stílusosságról és a valódi nőiességről. A BEE ENIHORN felszámol minden kompromisszumot.

BEE ENIHORN 2016 tavasz /nyár

A BEE ENIHORN inspirációja

A márka az angol bee szó alapján kapta nevét, amelynek jelentése: méh. Enikőt egyszer egy apró rajzzal lepte meg kisfia – egy méhecskével, amelyet külön neki készített, ihletadóként. Innen indult az ötlet, a szorgos méhecskétől, amely E N I H O R N-nal együtt imádja a virágokat és segít megédesíteni a hétköznapokat. A logóban is ez a figura jelenik meg.

Neked hogy tetszik a BEE ENIHORN kollekciója?


További információ:
E N I H O R N

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr8512397123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása