Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Új prémium vonallal bővült a Süel

2016. április 05. - Antalfy Krisztina

Jó időben is jól jön a kötött

“Ha kötött, akkor Süel“ szlogennel talán már találkoztál az utóbbi évek során, amikor is teljes gőzzel azon dolgozott Csillag Zsuzsi és csapata, hogy a végtelenül színes, egyedi nyomott fonalakból “szőtt” márkát bemutassa a nagyvilágnak. A sok-sok év alatt megfogalmazódott bennük a gondolat, hogy szeretnének egy prémium vonalat is életre hívni a Süel háza táján, de rengeteg idő volt, amire a részletek körvonalazódtak és megszületett az első Csillag Zsuzsi kapszula kollekció

csillag-zsuzsi-5.jpg

Hogy mi hívta életre a márkát?

Nagyon sok egyedi kéréssel keresték meg a vásárlók a márkát az utóbbi években, így egyértelművé vált Csillag Zsuzsi számára, hogy igenis igény van egy kicsit extrább, prémium vonalra. Sokan szerettek volna teljesen személyre szabott kötött ruhát, valami extrémebbet, több kézimunkát, több dekort. Így mos ezt a vágyat egy új márkanév alatt, egy az egyben megvalósította a Süel.

 csillag-zsuzsi-1.jpg

Felmerülhet a kérdés, hogy miben lesz más és miben lesz hasonló ez a premium vonal?

Egyrészt, itt nem kizárólag kötött ruhákkal lehet majd találkozni, illetve sokkal több kombinációra lesz lehetőség, például selyemmel vagy akár bőrrel párosított kötött darabokkal is összefuthatsz. Másrészt végre van lehetőség még extrább kötési technikák alkalmazására, komplikáltabb, lassabban készülő minták használatára, anyagok és fonalak váltakoztatására egy ruhán belül is.

Színekre a letisztultság lesz jellemző, megtartva élénk világukat. Egy- egy modellt csak az adott kapszula kollekció megálmodott színvilágában vásárolhatsz meg. Hasonlóság, hogy itt sem fog több ezer darab készülni egy-egy fazonból. 15-20 darabos szériákkal barátkozhatnak a vásárlók, így teljesen bizonyos, hogy szinte lehetetlen lesz összefutni egy másik hasonlóval az utcán.

csillag-zsuzsi-3.jpg

A stílust tekintve kicsit elvontabb utakra lépett Zsuzsi, így néha talán meghökkentő megvalósításokkal is találkozhatsz nála. A finomság és a nőies vonal megmarad, a minőségről nem is beszélve, de inkább "state of art" kötött darabokról beszélhetünk majd.

Inspiráció

Az első kapszulakollekciót a halászhálók rusztikus világa ihlette. Színekben is a drapp, szürke átmenet, illetve a fekete dominál. A fonalak vastag, kicsit durva szerkezete is az erős hálókat, köteleket idézi, amivel a hagyományos halászat során dolgoznak a még megmaradt tengeri halászok.

csillag-zsuzsi-2.jpg

A különböző csipkeminták teljesen absztrakt váltakozásával, a szín és a fonal együttes cseréjével, egy kifejezetten bohém és vagány hatást értünk el. Nem lesz meglepetés, hogy a kollekció fedőneve "patchwork net".

Hogy a hatás még inkább ezt a hálókkal átszőtt, rusztikus világot idézze, a sminktrendek közül a teljesen natúr vonalat, a selymesen csillogó porcelán bőrt választották, megbolondítva egy csipetnyi "broken doll" hatással.

csillag-zsuzsi-4.jpg

Az avantgard hálókat hasonlóan bolondos és természetes ékszerekkel párosították, így a ZM ecojewellery név alatt futó, gumiabroncsból készült újrahasznosított ékszerekkel kombinálták a kötött anyagot.

csillagzsuzsi-logo.jpgIllusztráció: Sápi Beáta

nevtelen_3.png

További információ:
Süel Ruházat 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr748568354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása