Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Íme a MAX&Co. és Olivia Palermo kollekciója

2016. április 11. - Antalfy Krisztina

Meggyőző megjelenés erőlködés nélkül

Legyen szó fontos munkatalálkozókról vagy különleges alkalmakról, sokszor minden nő számára dilemmát jelent eldönteni, mit is viseljen. Ebben nyújt segítséget a MAX&Co. nemzetközi stílusnagykövete, Olivia Palermo – a világ egyik kortárs stílusikonja. A márka weboldalán és közösségi média oldalain osztja meg gondolatait és tippjeit azzal kapcsolatban, hogy miről is szól valójában az igazi styling – a kreativitásról és a különböző minták vagy anyagok kombinálásáról, illetve ennek a “képességnek” az elsajátításáról, hogy ruhadarabjainkat és kiegészítőinket céltudatosan és könnyedén variálhassuk. Mi a cél? Egy tökéletes ruhatár összeállítása, amely abban segít, hogy minden nő a legjobb formáját hozza.

olivia-palermo-max-co-spring-2016-campaign01.jpg

Néhány stílusos tipp…

1. Az APA szabály - Arányok, Paletta és Anyagok

A tökéletes styling a gondosan megalapozott darabokon, a hangsúlyos színeken és kiegészítőkön múlik, amelyeket újra és újra magabiztosan kombinálhatunk: "A ruhatár összeállításának lényege tényleg arról szól, hogy megtaláljuk a megfelelő arányokat, színpalettát és azokat az anyagokat, amelyek illenek testalkatunkhoz” - mondja Olivia. "Nagyon fontos, hogy minden helyzetben maradj önmagad és magabiztos. A mindennapjaidba, pedig vigyél egy kis színt, amivel feldobhatod hangulatod!

fotorcreated_16.jpg

2. Ne csapongj, maradj hű!

Tekintettel arra, hogy a kortárs divat egyre sebesebb léptekben halad, az évszakok pedig – az őrült időjárásnak köszönhetően – szinte egybeolvadnak, a Max&Co. alapelvévé vált, hogy minden egyes divatbefektetésből a lehető legtöbbet segítsen kihozni. "Azt gondolom, hogy a MAX&Co. minden egyes kollekciójában vannak olyan alapdarabok, amelyek a tavaszból vagy a nyárba vagy akár az őszbe is átrepíthetnek. Olyan rendkívül változatos kínálatból lehet választani " - mondja Olivia. "Szeretem a bő szárú nadrágot, amely nagyon sokoldalú: lehet blúzzal viselni, illetve garbóval, egy oversize mellénnyel kiegészítve. Ezt nevezem én örök, hű darabnak.

fotorcreateddsa.jpg

3. Vedd stílusosra összeállításod!

Dobd fel a szettedet, vedd stílusosra a figurát... Nem számít a megfogalmazás, a lényeg, hogy egy extra csavarral és kevés igyekezettel még izgalmasabbá tegyük az outfitünket. Olivia kedvenc stílus-kiegészítője az öv. "Képes megváltoztatni az egész alakot, ezért fontos, hogy mindig kéznél legyen, különböző színekben” - mondja.

fotorcreateddsd_3.jpg

Olivia Palermo a MAX&Co. kampányarcaként 2016 februárjában debütált világszerte.

 

Kövesd a munkahelyi öltözékek és a tavaszi partiösszeállítások kiválasztásához kapcsolódó tippjeit a következő linkeken:
https://www.facebook.com/Helena-Style-230637170621867/
https://www.instagram.com/helenastyle/

108_rgb-300-singola.pngnevtelen_3_1.png

A budapesti MAX&Co. üzlet elérhetősége:
MAX&Co. üzlet
1123 Budapest
Alkotás u. 53.
MOM Park
Tel.: + 36 1 615 9199
Fax.: +36 1 262 3097
E-mail: maxcobudapest@gmail.com
https://www.facebook.com/Helena-Style-230637170621867/
https://www.instagram.com/helenastyle/

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr318588726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása