Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Ő lesz a legaktívabb társad a sportban

2016. április 13. - Antalfy Krisztina

Withings Activité Steel: az elegáns maximalista

Fontos számodra, hogy tudd, melyik mozgásforma hogy hat a testedre? Gyaloglás, kerékpározás vagy futás közben hány kalóriát égetsz el, vagy, hogy lásd, az éjszakai alvásod mennyire volt pihentető? Te vagy az, akinek a külső és a belső egyaránt számít, így a megjelenésedre és egészségedre is fordítasz időt és figyelmet? Akkor Te vagy az, akinek az új Withings Activité Steel aktivitásmérő készült!

withings_voilamode_foto4.jpg

Miért ideális választás számodra a Withings Acivité Steel?

Az elegáns külső passzol a stílusodhoz, hiszen Te azok közé tartozol, akiknek a hétköznapokban és sport közben is fontos a megjelenés. A letisztult dizájnú krómozott óralapon sehol egy gomb, az adatok szinkronizálása ugyanis teljesen automatikus. A számlapon csak annyi információt találsz, amennyire szükséged van, így karóraként is használhatod. A szilikon pánt kiválóan bírja az összes edzésformát, így nyugodtan úszhatsz vagy túrázhatsz benne. Fekete vagy fehér? Te döntesz! Mindkét szín elegáns és lenyűgözően stílusos.

withings_voilamode_foto5.jpg

A külcsín mellett fontos a belbecs? Nem fogsz csalódni!

Az aktivitásmérőt könnyedén szinkronizálhatod iOS vagy Android telefonodon keresztül a legfrissebb újdonságokat tartalmazó Health Mate applikációval. Állíts be az applikációban adataidat, hogy az eredmények kiszámítása személyre szabott lehessen. Az Activité Steel automatikusan felismeri, hogy mikor milyen mozgást végzel. Nem kell átállítanod két edzés között sem, így futás után például azonnal beugorhatsz a medencébe. Az új okos eszköz 50 méterig vízálló, így bátran élvezheted benne a vízi sportokat is.

withings_voilamode_foto7.jpg

Az Activité akkor is jegyzi aktivitásodat, hogy ha a telefonod sportolás közben éppen nincs veled. Arra az esetre pedig, ha véletlenül egy edzéshez nem vitted magaddal, az applikációban megadhatod edzésformáidat, és sportolás után is felviheted mennyit mozogtál, milyen távolságot tettél meg és milyen intenzitással.

withings_voilamode_foto8.jpg

A Withings Activité Steel a Health Mate applikáción keresztül automatikusan szinkronizálja az adatokat a telefonoddal, te pedig egy könnyen áttekinthető grafikonon követheted aktivitásodat. Az automatikus szinkronizálással nemcsak a mozgásod eredményét – lépések száma, ledolgozott kalória, idő, vagy távolság – látod, de az alvási ciklusod elemzését is, hogy teljes képet kapj az egész napodról. Reggel a Steel diszkrét vibrálással ébreszt, hogy kipihenten kezdhesd a napot, ha pedig üzleti úton vagy, az okostelefonodhoz csatlakozva automatikusan beáll a helyi időre. Hosszú időre utazol? Ne aggódj, az elemmel működő aktivitásmérő akár 8 hónapig is bírja, így a leghosszabb úton is a társad lesz!

withings_voilamode_foto1.jpg

Legfontosabb tulajdonságok:

Gombok nélküli, krómozott, rozsdamentes acél óratok
iOS8 és Android 4,3+ kompatibilitás
Analóg kijelző
Puha, strapabíró szilikon pánt
Automatikus szinkronizálás, aktivitás felismerés és időzóna beállítás
Kibővült Health Mate applikáció
Vízállóság 50 méterig
Alvásfigyelés
Rezgő ébresztő funkció
Elemes működés, 8 hónapos rendelkezésre állás egy elemmel
Fehér és fekete szín

withings_voilamode_foto2.jpg nevtelen_3_2.pngjBővebb információ:
www.apcom.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr758602534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása