Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Íme az Intimissimi Esküvői Fehérnemű Kollekciója

2016. április 20. - Antalfy Krisztina

Leheletfinom részletek, elbűvölő vonalak

Bármilyen fantasztikus is az esküvői ceremónia, bármilyen álomszerű a menyasszonyi ruha, előbb-utóbb minden ara megmutatja összeállításának legizgalmasabb darabját kedvesének a nászéjszakán, a fehérneműjét. Ezért nem árt, ha az a bizonyos fűző, body, vagy push-up melltartó amellett, hogy korrigálja a test hibáit és kiemeli a legszebb részeket, ellenállhatatlanul vonzóvá varázsolja viselőjét.

fotorcreatedes.jpg

Ezekre a pillanatokra álmodta meg az Intimissimi 2016-ra is varázslatos Esküvői Fehérnemű Kollekcióját. A kecses és kifinomult stílus, amely a 2016-os Intimissimi Eskűvői Kollekciót jellemzi, arra született, hogy még tökéletesebbé tegye az esküvő napját.

bod1183_091-1.jpgintimissimi_4.jpgintimissimi_8-1.jpgbod1183_005-1.jpgrif1183_sbd1183_014-1.jpgnevtelen_3_3.pngTovábbi információ:
Intimissimi

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr758647016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása