Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

TOMS: Most cipő nélkül segíthetsz másokon

Csatlakozz a ONE DAY WITHOUT SHOES mozgalomhoz!

2016. május 07. - Antalfy Krisztina

A TOMS márka idén is megrendezi a #OneDayWithoutShoes-t, amivel arra kérik a márka rajongóit és vásárlóit, hogy közös erővel segítsenek felhívni a világ figyelmét arra a sok-sok éhező, szegény kisgyerekre, akik cipő nélkül kénytelenek élni. Ha te is szívesen csatlakoznál a mozgalomhoz, május 10-én tölts fel egy képet a lábadról cipő nélkül az Instagram oldaladra #withoutshoes és #tomshungary hashtagekkel.

toms_odws_22.jpg

A TOMS azzal szeretné meghálálni, hogy az elmúlt 10 év alatt összesen több, mint 50 millió pár cipő adományozásához segítették hozzá vásárlói, hogy idén az ODWS napján vásárlás nélkül, a kiposztolt képek után ad 10 ország 10 - 10 000 gyerekének ad majd egy pár cipőt, összesen 100 000 párat.

toms_odws16.jpg

A cipők idén a következő 10 országba kerülnek:

- Indiába, ahol így válik teljessé az iskolai egyenruha és nő a rendszeres oktatásban való részvétel valószínűsége

- Etiópiába, ahol a cipők védik meg a gyerekeket a podoconiosis nevű fertőzéstől, ami a láb extrém megdagadását okozza

- Kenyába, ahol a cipők a magukat a bőr alá beásó homoki bolhák ellen nyújtanak védelmet

- Jordániába, ahol a TOMS már 2011 óta már több, mint 2 millió pár cipővel segített a menekülttáborokban élő gyerekeken, többek között a Szíriából érkező menekülteken is

- Haitira, ahová a cég gyártási kapacitásának egy részét is telepítette, így adva munkát a helyi lakosoknak, illetve támogatva a gyerekek képzését és egészségét

- az USA-ba, ahol a TOMS a Best Fit programon belül edzőcipőkkel segíti a gyerekek aktívabb és egészségesebb életstílusát. illetve Kínába, Görögországba, Peruba és Kolumbiába.

toms_odws_1.jpg

Egyébként tudtad, hogy a TOMS cipőmárka minden egyes megvásárolt darab után egy pár cipőt ad ajándékba szegény gyerekeknek?

nevtelen_3_12.png
További információ:
TOMS

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr348696000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása